ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش امنیت هاست

lkmew
February 12th, 2015, 14:39
چند وقتیه یه فایل php روی هاست من آپلود میشه. هی پاک می کنم بازم آپلود میشه.
چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟

nginxweb
February 12th, 2015, 14:52
درود
دوست عزیز ابتدا باید از امنیت سروری که هاست روش میزبانی میگردد مطمئن باشد که php - perl - python - cgi و سرویس های خطرناک امنیت کافی داشته باشد و سپس برای بررسی اسکریپتتون جهت باگ ها اقدام شود
همچنین تنظیم صحیح دسترسی های خطرناک مانند فایل های config.php و عدم استفاده از دسترسی 777 برای پوشه ها و.. همه را باید مد نظر داشته باشد

Yas-Host
February 12th, 2015, 16:02
صحبت های دوست عزیزمون تایید می شود.

بهتر است با پشتیبانی هاست ارتباط برقرار کنید .

آنها می توانند با ارائه لوگ ها به شما این مورد را برطرف کنند. این را هم در نظر داشته باشید از کانفیگ و ایمن بودن سیستم خودتون + سیستم وب سایت مطمئن باشید.

InterServer.ir
February 12th, 2015, 18:34
چند وقتیه یه فایل php روی هاست من آپلود میشه. هی پاک می کنم بازم آپلود میشه.
چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟

در ادامه توضیحات دوستان:

1- در چنین مواقعی دسترسی فایل رو به 640 یا 600 تغییر بدید تا فایل از دسترس هکر خارج بشه و اگر دوباره امکان آپلود همون فایل برای هکر هست برای آپلودش مشکل پیش بیاد.
2- به تاریخ آخرین ادیت فایل ها دقت کنید و فایل هایی که با دیگر فایل ها تاریخ ادیت یکسانی ندارند بررسی کنید و در صورت امکان جایگزین کنید.

دیگر موارد امنیتی رو به مدیر سرور بسپارید.

Ashkankamangar.ir
February 12th, 2015, 19:10
شاید شما حذفش نمیکنید
یعنی گاهی وقتا پیش میاد یه فایلی سطح دسترسیش روی 400 هست شما حذفش میکنید ولی با رفرش صفحه میبینید فایل هنوز هست