توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در برنامه نویسی css
sami dl
February 12th, 2015, 11:44
سلام
من یه کد دارم واسه افکت گذاشتن روی عکس با حرکت موس...
که عکس به صورت پیش فرض سیاه و سفید ست با حرکت موس رنگی میشه
حالا مشکل اینجاست که وقتی تو کل برنامه میذارمش سایت از حالت ریسپانسیو خارج میشه
کسی میتون کنکم کنه... ؟؟
بگم که تو html5 دارم مینویسم کد رو
isn
February 12th, 2015, 11:55
سلام احتمالا به اين دليله كه شما از ٢ class مشابه ولي با استايل هاي متفاوت استفاده كرديد يا ...
sami dl
February 12th, 2015, 12:02
این کد اصلی هست... البته فقط برای افکت گذاشتن روی عکس ها
<style>
دوست عزیز مطمئنید که فقط با اضافه کردن و کم کردن این بخش ریسپانسیو سایت غیر فعال میشه ؟ منظورم اینه که کار دیگه ای همزمان انجام نمیدین ؟
چون تا اونجا که سواد بنده قد میده، این کدهایی که نوشتید فقط برای استایل هستن و هیچ تداخلی با کدهای مربوط به ریسپانسیو سایت نمیتونن ایجاد کنن.
مشکل باید از جای دیگه ای باشه...
jvd
February 12th, 2015, 18:17
سلام؛ بنده هم با ایشون موافقم، در بین کدهای شما کدی نیست که مشکلی برای مسئله ریسپانسیو بودن ایجاد کنه.
sami dl
February 14th, 2015, 15:32
مشکل بالا حل شد حالا یه مشکل دیگه به وجود اومده...
اینکه من پایین صفحه یه دکمه دارم.. عکسها ریسپانسیو میشه اما متاسفانه اون دکمه تو سایز اصلی میمونه...
- - - Updated - - -
چرا کسی نیست جواب بده ه ه ه ه ... ؟؟؟؟ :(
vistore
February 14th, 2015, 15:43
کد دکمه رو قرار بدید تا کمکتون کنم.
sami dl
February 14th, 2015, 15:57
سلام
ممنونم :)
خودم گشتم یه چیزایی پیدا کردم اما بازم کامل نیست. درست تغییر سایز نمیده...
<input type="submit" class="btn btn-primary" value="click me" style="width:100%" />
ضمن اینکه کد افکتی که بالا گذاشتم توی مرورگر IE کار نمیکنه... یعنی عکس ها تغییر رنگ نمیدن با حرکت موس
startToday
February 14th, 2015, 16:22
اون افکت تغییر رنگ رو روی چه نسخه ای از IE چک کردید؟ احتمالا بخاطر قدیمی بودنش روی اون نسخه جواب نمیده. و البته اطلاع دقیقی ندارم که از چه نسخه ای میتونه این افکت رو نمایش بده.
برای اون دکمه هم بجای اینکه بوسیله ی استایل width 100% بزارید، یه کلاس btn-block اضافه کنید به کلاس های فعلی و نتیجه رو اطلاع بدید.
sami dl
February 14th, 2015, 16:30
گفتم کار من برنامه نویسی نیست... اینارو هم دونه دونه پیدا کردم... :d
میشه کدش رو برام بنویسین لطفا
startToday
February 14th, 2015, 16:35
این رو جای اون کدی که برای دکمه گذوشتید، جایگزین کنید:
<input type="submit" class="btn btn-primary btn-block" value="click me" />
چک کنید ببینید جواب میده یا خیر...
sami dl
February 14th, 2015, 16:42
نه...2511125112
ببینین من عکس اول مد نظرم هست... یه دکمه میخوام با سایز بزرگ که در عین حال ریسپانسیو بشه
این کدی که شما دادید عکس دوم میشه :(
startToday
February 14th, 2015, 16:52
خب قطعا مشکل شما توی استفاده از gridـهاست. میتونید یه row جدید بسازید و دکمه رو توی اون قرار بدید.
سایت رو آنلاین دارید که لینک بدید تا بهتر بشه بتون کمک کرد یا لوکال هست؟
از اونجا که btn-primary برای دکمه ای با رنگ آبی کبود هست، رنگ نقره ای دکمه ای که عکسش رو گذوشتید، باعث شد پیش خودم فکر کنم که حتما اینا باید با تگ button بکار گرفته بشن، چون توی سایت بوت استرپ هم همش با تگ button استفاده شده اکثرا.
اما الآن خودم هم با تگ input چک کردم و همه چی بدون مشکل کار میکرد.
دیگه چیزی به فکرم نمیرسه که پیشنهاد بدم. امیدوارم با کمک سایر دوستان به نتیجه درست برسید...
sami dl
February 15th, 2015, 12:49
دوباره سلام :)
میشه یه کمکی کنید....
الان صفحه آنلاین هست و میتونید ببینیدش
dglog.ir
اما اگه دقت کنین وسط چین نیست...
چطوری عکسها و دکمه پایین رو وسط چین کنم؟؟؟
تگ center میذارم اما جواب نداد
startToday
February 15th, 2015, 14:04
سلام مجدد.
دوست عزیز، الآن سورس کدتون رو دیدم. جسارتا پر از اشکال های ریز و درشت هست... تگ های HTML که توی استایل و قبل از body قرار گرفته، تگ متای ناقص و...
ضمنا وقتی من اون کلاس هایی که به دکمه داده بودید رو دیدم، خیال کردم که از بوت استرپ استفاده میکنید اما اصلا از بوت استرپ خبری نیست...
اگر قصدتون از انجام اینکار یادگیریِ طراحی وب هست که موضوعش جداس و میشه بصورت بخش به بخش پیش رفت تا به نتیجه نهایی رسید.
اما اگر غیر از این هست پیشنهاد میکنم کار رو به یکی از دوستان طراح بسپرید که بصورت اصولی براتون انجام بدن. مطمئن باشید ارزش یه مقدار هزینه کردن رو داره...
sami dl
February 16th, 2015, 16:02
بله میدونم تمامش مشکل داره...
گفتم کار من کد نویسی نیست اصلا... همین چند تا کد رو هم شانسی وارد کردم...
حرف هزینه هم نیست... متاسفانه مسئولیتی هست که روی دوشم گذاشتن و مجبورم خودم انجامش بدم... :(
تا آخر امروز هم باید تحویلش یدم...
- - - Updated - - -
سلام
میشهیکی به من کمک کنه بگه چرا عکسها مرتب نمیشه؟؟
dglog.ir
vistore
February 16th, 2015, 16:04
شرمنده دیر جواب دادم
آی دی یاهوتو بده تا مشکلت رو اگر تونستم رفع کنم
sami dl
February 16th, 2015, 16:07
دیدین عکس هارو؟؟ وقتی یه عکس رو میذارم مرتب هست اما وقتی عکسها مختلف میشن اینجوری بهم میریزه...
vistore
February 16th, 2015, 16:13
خوب یاهوتو بده اددت کنم تا مشکل رو بگو دیگه
باید سورس رو ببینم