PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال ایمیل از whm

koroshcomputer
February 12th, 2015, 10:47
با سلام
من چندی پیش با ورژن 5.3.10 کار میکردم و برام درست ایمیل ها رو می فرستاد اما بعد از این که نسخه 5.3.11 رو نصب کردم دیگه هیچ گونه ایمیلی نمی فرسته ؟
در ضمن من ورژن 10 رو در صفحه اصلی دامنه نصب کرده بودم و ورژن 11 رو در ساب دامین .
حتی اومدم همون اطلاعات قبلی رو دوباره به صفحه اصلی انتقال دادم ( ورژن 10 ) و با اون ورژن ایمیل ارسال شد . و فقط با ورژن 11 ارسال نکرد .
باید چیکار کنم ؟

Arna
February 12th, 2015, 11:06
سلام
احتمالا از نسخه نال شده ای استفاده میکنید که مشکلی داره البته اگر ای پی شما ،تنظیمات exim سرور مشکلی نداشته باشه

koroshcomputer
February 12th, 2015, 19:28
سلام
احتمالا از نسخه نال شده ای استفاده میکنید که مشکلی داره البته اگر ای پی شما ،تنظیمات exim سرور مشکلی نداشته باشه

بله از نسخه نال شده است
اما موقع ارسال ایمیل میزنه ایمیل ارسال شد .
اگر از نسخه نال شده من هست
من اگه خواسته باشم نسخه دیگه ای از همین مدیریت محتوا با همین ورژن استفاده کنم باید چیکار کنم و مشتریانم حذف نخواهند شد ؟
لطفاً راهنمایی نمائید .
با تشکر

- - - Updated - - -

مردونه کسی نیست جواب منو بده ؟

yourhosting
February 12th, 2015, 20:51
با استفاده از php mail میفرستید یا smtp? ایا تنظیمات ایمیل رو به درستی انجام دادید و پس از اپدیت تغییری ندادید؟

koroshcomputer
February 12th, 2015, 23:49
با استفاده از php mail میفرستید یا smtp? ایا تنظیمات ایمیل رو به درستی انجام دادید و پس از اپدیت تغییری ندادید؟با php mailیک بار هم از smtp استفاده کردم زد مشکل در ارسال .تنظیمات ایمیل هم مثل قبلی تنظیم کردم .تورو خدا راهنماییم کنید .