سلام دوستان.
توی خیلی سایتا میبینم که قیمت ثبت دامنه بفرض .کام از ۲۲، ۲۳ تومن هست تا قیمتای بالاتر، مثلا ۴۰ تومن.
خودم هم قبل از اینکه با اینجا آشنا بشم دامین هایی ثبت کردم که حالا میبینم با قیمتای پایین تری میتونستم ثبت کنم.
حالا سوالی که دارم اینه که این تفاوت قیمت بخاطر ارائه ی خدمات هست؟ من اطلاعاتم در این مورد کم هست ولی هر چی حساب میکنم میبینم ثبت دامین خدماتی نداره که بخواد شامل تفاوت قیمت بشه. یعنی مثل هاست نیست که بخاطر آپشن های متنوع هر سرویس بخواد تفاوت قیمتی ایجاد بشه...
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید بنده رو.
mhiizadi
February 11th, 2015, 21:53
سلام دوستان.
توی خیلی سایتا میبینم که قیمت ثبت دامنه بفرض .کام از ۲۲، ۲۳ تومن هست تا قیمتای بالاتر، مثلا ۴۰ تومن.
خودم هم قبل از اینکه با اینجا آشنا بشم دامین هایی ثبت کردم که حالا میبینم با قیمتای پایین تری میتونستم ثبت کنم.
حالا سوالی که دارم اینه که این تفاوت قیمت بخاطر ارائه ی خدمات هست؟ من اطلاعاتم در این مورد کم هست ولی هر چی حساب میکنم میبینم ثبت دامین خدماتی نداره که بخواد شامل تفاوت قیمت بشه. یعنی مثل هاست نیست که بخاطر آپشن های متنوع هر سرویس بخواد تفاوت قیمتی ایجاد بشه...
بستگی به رجیسترار و سورس بانکی پرداخت کننده دارد .
sht-design
February 11th, 2015, 22:05
سلام دوستان.
شما اگر دامنه ای رو خریداری کنی 35 هزار تومان نمیتونین بفروشین 30 هزار ، مطمئنا کسی که قیمت ارزان تر دریافت میکند قیمتی هم که میفروشه نسبت به بقیه کمتر است البته اگر طرف انصافش خوب باشد !
هر چه به منبع نزدیک تر باشید قیمت ارزان تر است
RoobinaServer
February 11th, 2015, 22:14
سلام دوستان.
با سلام
هر ارزانی بی حکمت نیست (و البته هر گرانی هم قابل اطمینان نیست بنابراین قیمت باید معقول باشد) :
نمونش : http://www.webhostingtalk.ir/f24/135261/
بنده به شخصه شرکت همکاری را میشناسم که 30 هزار تومان روی دومین سود میگیرند و دومین را به قیمت 60 - 70 تومان به ثبت میرسانند و مشترک های زیادی هم دارند با جرات میتوان گفت شاید بیشتر از این سایت های معمول مشترک دارند.
متاسفانه دوستان همیشه سایت منبع را نگاه میکنند و فکر میکنند که میزبانشون دیگه یا نباید سود بگیره یا اگر بگیره 1 هزار تومانم مثلا زیاده در اصل به جیب خود و توقع خود نگاه میکنند.
یک شرکت معتبر نمیاد خودش را در گیر ثبت دومین بکنه برای چنین هزینه های کمی.
شاید شما مشترک خوبی هستید و مشکلی ایجاد نمیکنید اما خیلی ها هستند که یک دومین میخرند و تا یک ماه علاوه بر این که از سر کنجکاوی تمام گوشه و کنار پنل دومین انگلیسی خود را میپرسند و چک میکنند مشکلات تنظیم دی ان اس و ... دارند.
هزینه یک ماه پشتیبانی برای یک مشترک چه قدر میباشد ؟ آیا این درست هست که از آن مشترک مثلا 1 میلیون دریافت شود یا این که هزینه ها با سود معقول برای همه یک سان و خیلی خیلی کمتر از هزینه یک ماه پشتیبانی باشد تا همه به یک میزان پشتیبانی بتوانند دریافت کنند ؟
و هزاران مشکل دیگر ارزی و پرداختی و صحبت با پشتیبانی سر مشکلات دومین ها و انتقال و .... که میزبان با منبع انجام میدهد و کارها را هندل میکند.
طبیعتا یک مشترک فنی و وارد حتی مسقیم از منبع خرید میکند و هزینه بالایی را به میزبان واسطه پرداخت نمیکند.
امیدوار هستم توضیحات کمی از سوالاتتون را برطرف کرده باشد.
کوچکترین کاری در اینترنت یا در دنیای واقعی که بین دو انسال انجام میگیرد حتی اگر در ظاهر هیچ زحمت و کاری نداشته باشد اما کلی زحمت در پی خواهد داشت مخصوصا که یک طرف وارد نباشد و سرویس و خدمات دریافتی هم با زبان آن شخص یعنی فارسی نباشد.(حتی یک سوال در مورد دومین که آیا ثبت شده یا خیر و انتظار پاسخ سریع و ... پشتیبانی حساب میشود)
باتشکر - رضایی
jahromweb
February 11th, 2015, 22:28
باسلام
بنده یک تاپیک در این موراد دارم که به نتیجه نرسیده
لطفا این مورد را هم پاسخ بدهید
http://www.webhostingtalk.ir/f59/126484/
اگر هم برای جلوگیری از توهین که کاربر خاص تمایل به پاسخ دادن به صورت عمومی ندارید لطفا خصوصی کنید
باتشکر
startToday
February 12th, 2015, 10:08
ممنون از پاسخ همه عزیزان.
تو این تاپیکی که دوستمون معرفی کردن بخشی از مشکلاتی که میتونه پیش بیاد رو دیدم...
و یه سوال دیگه...
اینکه هزینه ی انتقال دامین چقدر هست؟ و اینکه شرکت مبدا این هزینه رو باید بگیره یا شرکت مقصد ؟
به عبارت دیگه من بیام از x یه دامین ارزون بخرم و سریع منتقلش کنم به y . هم x و هم y میتونن هزینه انتقال بگیرن؟ یا این چیزیه که بستگی به اون مبدا و مقصد داره فقط؟
Yas-Host
February 12th, 2015, 10:20
ممنون از پاسخ همه عزیزان.
تو این تاپیکی که دوستمون معرفی کردن بخشی از مشکلاتی که میتونه پیش بیاد رو دیدم...
و یه سوال دیگه...
اینکه هزینه ی انتقال دامین چقدر هست؟ و اینکه شرکت مبدا این هزینه رو باید بگیره یا شرکت مقصد ؟
به عبارت دیگه من بیام از x یه دامین ارزون بخرم و سریع منتقلش کنم به y . هم x و هم y میتونن هزینه انتقال بگیرن؟ یا این چیزیه که بستگی به اون مبدا و مقصد داره فقط؟
بعضی از شرکت ها دریافت می کنند.
ما حدود 7 دامنه در طلاهاست داشتیم و برای هر کدام 3هزارتومان هزینه ارائه کد انتقال دریافت کردند.
startToday
February 15th, 2015, 21:44
این که میگن فلان دامین، کنترل پنل داره یعنی چی ؟ دامین کنترل پنل ندار چی هست اونوقت ؟
یعنی توی کنترل پنل چه کارایی انجام میشه ؟
این هم توی قیمت تاثیر داره آیا ؟
am8560
February 16th, 2015, 15:03
دامنه های ملی کنترل پنلش از ایرنیک هست که معمولا انتقال -فروش -تنظیم نیم سرور ها انجام میشه
دامنه بین الملی اکثرا پنل دارند و پنلش از ریجستری مربوطه هست یعنی ثبت کننده دامنه که معمولا انتقال -فروش -تنظیم نیم سرور ها انجام میشه