A brute force attack has been detected in one of your service logs.
User admin has 173 failed login attempts: proftpd2=173
Check 'Admin Level -> Brute Force Monitor' for more information
http://help.directadmin.com/item.php?id=404
نشون میده یکی بزور میخواد وارد دایرکت ادمین بشه csf جلو شو میگیره ولی وقتی اینطوری حمله میشه سرعت سرور خیلی میاد پایین میخواستم کاری کنم که فقط بشه با یه ایپی (ایپی خودم) وارد کنترل پنل شد سرورم شخصیه و چند تا سایت خودم رو هاست کردم
nginxweb
February 11th, 2015, 16:47
درود
دوست عزیز حمله brute force فوق روی پنل نبوده است که نیاز به تغییر در دسترسی پنل باشد روی سرویس proftpd بوده است که در واقع سرویس ftp سرورتون بوده است و این به پنل ارتباطی ندارد جای نگرانی نیست
nikportal
February 11th, 2015, 17:45
ممنون از پاسختون ولی وقتی این حملات اتفاق می افته سرعت سرور فوق العاده پایین میاد این حملات هر روز بیشتر از 30 بار اتفاق می افته
takpar7
February 11th, 2015, 18:15
ممنون از پاسختون ولی وقتی این حملات اتفاق می افته سرعت سرور فوق العاده پایین میاد این حملات هر روز بیشتر از 30 بار اتفاق می افته
اگه سرور شخصی و برای سایت خودتونه میتونید ftp رو کامل ببنید
من رو سرورم روزانه 20-30 تا از اینها بودند بعد اینکه بسته میشه صفر میشه
و فکر نکنم به سرعت ارتباطی داشته باشه چونب را من فرقی نداشت و این فقط یه لاگین سادست مگر اینکه تعداد درخواست برا لاگین خیلی خیلی بالا باشه
nikportal
February 11th, 2015, 18:35
پورت 21 رو بستم امیدوارم جواب بده
samiraabd
February 12th, 2015, 17:44
سلام پیغام زیر رو ببینید
A brute force attack has been detected in one of your service logs.
User admin has 173 failed login attempts: proftpd2=173
Check 'Admin Level -> Brute Force Monitor' for more information
http://help.directadmin.com/item.php?id=404
نشون میده یکی بزور میخواد وارد دایرکت ادمین بشه csf جلو شو میگیره ولی وقتی اینطوری حمله میشه سرعت سرور خیلی میاد پایین میخواستم کاری کنم که فقط بشه با یه ایپی (ایپی خودم) وارد کنترل پنل شد سرورم شخصیه و چند تا سایت خودم رو هاست کردم
سلام
دوست عزیز این آلارم ها روی همه سرورها وجود داره شما میتونید با یکسری کارها که روی
سرورتون انجام میدید امنیت سرور رو بالا ببرید . من میتونم پیشنهاداتی رو برای شما جهت بهبود
امنیت ارائه بدم . میتونید با آی دی من در تماس باشید : sam_a1363@yahoo.com