PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریستور

yas1717
February 11th, 2015, 12:55
سلام من بک اپ رو اپلود کردم بعد از اپلود این اومده یه یک ساعتی هم هست همینجا مونده 25062
چیکار کنم؟

- - - Updated - - -

اقا جواب بدید دیگه من منطزرم

mhiizadi
February 11th, 2015, 13:16
منتظر بمونید تا تموم بشه
در نهایت اگر مشکلی داشته باشه ارور ها به رنگ قرمز به نمایش در میاد.

yas1717
February 11th, 2015, 13:19
منتظر بمونید تا تموم بشه
در نهایت اگر مشکلی داشته باشه ارور ها به رنگ قرمز به نمایش در میاد.
وای خدا15تا پست که انقدر طول بکشه دیگه دویست سی صد تا پست چقدر طول میکشه؟

yourhosting
February 11th, 2015, 13:23
حجم فایل هایتون چه قدر هست؟پس از چند دقیقه بک اپتون ریستور میشه اگر مشکلی نباشه و نیازی نیست این صفحه رو حتما باز بزارید.
اگر نشد فایل هارو دستی انتقال بدید.

yas1717
February 11th, 2015, 13:28
حجم فایل هایتون چه قدر هست؟پس از چند دقیقه بک اپتون ریستور میشه اگر مشکلی نباشه و نیازی نیست این صفحه رو حتما باز بزارید.

چطوری میشه دستی انتقال داد اگه میشه تاپیک معرفی کنید که مزاحم نشم

- - - Updated - - -

عه حتما نباید باز بزارم قبل از این فکر میکردم حتما باز باشه باسه همین پنج شیش دفعه اپلود کردم نزاشتم باز باشه بستمش

yourhosting
February 11th, 2015, 13:37
cmsتون چی هست؟ در هاست قبلیتون تمام فایل ها رو بصوت زیپ دربیارید و دانلود کنید سپس در هاست جدید اپلود کنید!
همینطور یک دیتابیس در هاست جدید بسازید سپس از طریق phpymyadmin در هاست قبلی و جدید به ترتیت export و import کنید و در فایل کانفیگ cmsتون ادرس دیتابیس جدید رو بدید

yas1717
February 11th, 2015, 13:53
cmsتون چی هست؟ در هاست قبلیتون تمام فایل ها رو بصوت زیپ دربیارید و دانلود کنید سپس در هاست جدید اپلود کنید!
همینطور یک دیتابیس در هاست جدید بسازید سپس از طریق phpymyadmin در هاست قبلی و جدید به ترتیت export و import کنید و در فایل کانفیگ cmsتون ادرس دیتابیس جدید رو بدید

نمیخوام هاستمو تغیر بدم زدم سایت رو ترکوندم قبل از ترکوندن بکاپ گرفتم حالا میخوام ریستور کنم

- - - Updated - - -

دو سه تا فایل جدید اومده ولی من تغیری نمیبینم
25073

yourhosting
February 11th, 2015, 13:59
وارد public_html بشید ببنید ایا فایل هاتون ریستور شدند یا خیر.
اگرنه فایل بک اپ رو اکسترکت کنید در هاستتون سپس محتوای فولدر public_html در بک اپ رو در روت هاستتون(public_html ) کپی کنید

yas1717
February 11th, 2015, 14:05
وارد public_html بشید ببنید ایا فایل هاتون ریستور شدند یا خیر.
اگرنه فایل بک اپ رو اکسترکت کنید در هاستتون سپس محتوای فولدر public_html در بک اپ رو در روت هاستتون(public_html ) کپی کنید
پوشه ای به نام public_html وجود نداره چیکار کنم؟

yourhosting
February 11th, 2015, 14:12
اطلاعات هاستتون رو ارسل کنید بررسی کنم

yas1717
February 11th, 2015, 14:15
اطلاعات هاستتون رو ارسل کنید بررسی کنم

هاستم رو که از شما نخریدم

yourhosting
February 11th, 2015, 14:18
هاستم رو که از شما نخریدم

مهم نیست از کی خریدید . درصورت تمایل یوزر و پسورد و ادرس سایتتون رو بفرسیتید چک میکنم و اگر شد مشکل رو برطرف میکنم

yas1717
February 11th, 2015, 14:24
مهم نیست از کی خریدید . درصورت تمایل یوزر و پسورد و ادرس سایتتون رو بفرسیتید چک میکنم و اگر شد مشکل رو برطرف میکنم

اهان الان براتون میفرستم

- - - Updated - - -

چطوری بفرستم سیستم میگه شما امکان پیام خصوصی دادن ندارید باید یه مدت از تاریخ عضویتتون بگزره

yourhosting
February 11th, 2015, 14:24
اهان الان براتون میفرستم

- - - Updated - - -

چطوری بفرستم سیستم میگه شما امکان پیام خصوصی دادن ندارید باید یه مدت از تاریخ عضویتتون بگزره

دریاهو بفرستید