ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دغدغه همه گسانی که از whmcsاستفاده میکنن

amirali99
February 8th, 2015, 22:17
دورود
اقایون یه خواهش دارم خواهشا کسی که به whmcsمسلطه یه تاپیک بزنه و موضوع ارسال نشدن ایمیل به کاربران رو توضیح بده دلایلش رو بگه الان همه تو ارسال نشدن ایمیل مشکل دارن
الان خوده بده
whmcs
من به کسانی که ایمیل یاهو است ایمیل نمیفرسته اما مثلا به وطن میل ایمیل میفرسته لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم

ms96
February 8th, 2015, 22:20
مشکل از سیستم نیست از میل سرورتون هست

mhiizadi
February 8th, 2015, 22:23
این تنها مشکل شماست ؛ کسی این مشکل رو از سمت whmcs نمیدونه.

clack
February 8th, 2015, 22:24
به نظر من مشکل از هاستینگتون هست.
شما از یک هاستینگ دیگه سرویس تهیه کن و قبلش ببین سرویس تست دادن ؟
اگر داشتن whmcs معمولی و بدون تغییرات نصب و ببین ایمیل میفرسته یا نه .

Yas-Host
February 8th, 2015, 22:27
دورود
اقایون یه خواهش دارم خواهشا کسی که به whmcsمسلطه یه تاپیک بزنه و موضوع ارسال نشدن ایمیل به کاربران رو توضیح بده دلایلش رو بگه الان همه تو ارسال نشدن ایمیل مشکل دارن
الان خوده بده
whmcs
من به کسانی که ایمیل یاهو است ایمیل نمیفرسته اما مثلا به وطن میل ایمیل میفرسته لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم

در بخش general settings ایمیل را باید به جز یاهو / جی میل استفاده کنید و از ایمیل های قبل از سایت یعنی info@site.com استفاده کنید

در تب mail نیز همینطور

برای department ها نیز باید از ایمیل یاهو و جی میل استفاده نکنید !! یعنی فرستنده نباید gmail یا یاهو باشد.

در صورت حل نشدن برای بررسی بیشتر دسترسی ارسال کنید

clack
February 8th, 2015, 22:38
فکر نکنم این مشکلشون باشه ؟ :58:
اما اگه دقت کافی نکردی توی تنظیمات whmcs :

کلآ شما به جز بخش ادمین ها که 100% واضح هست ایمیل ادمین رو میخواد برای کار های مدیریتی و ... جاهای دیگه رو ایمیل سایت بزارید .
ایمیل هایی هم که از سایت میخوای بزاری اول برو توی پنل هاستت در بخش مربوطه ایمیل رو که میخوای توی تنظیمات وارد کنی روبساز بعد اقدام کن به قرار دادن ایمیل های سایت در تنظیمات whmcs .

amirali99
February 8th, 2015, 23:10
فکر نکنم این مشکلشون باشه ؟ :58:
اما اگه دقت کافی نکردی توی تنظیمات whmcs :

کلآ شما به جز بخش ادمین ها که 100% واضح هست ایمیل ادمین رو میخواد برای کار های مدیریتی و ... جاهای دیگه رو ایمیل سایت بزارید .
ایمیل هایی هم که از سایت میخوای بزاری اول برو توی پنل هاستت در بخش مربوطه ایمیل رو که میخوای توی تنظیمات وارد کنی روبساز بعد اقدام کن به قرار دادن ایمیل های سایت در تنظیمات whmcs .
تو یاهو ادتون کردم بی زحمت انلاین شید

clack
February 8th, 2015, 23:15

اگر تونستم حتمآ
الان چند ساعت میخوام وصل شم نمیدونم چرا یاهو مسنجر بالا نمیاد .(:|

jahromweb
February 8th, 2015, 23:20
سلام
به موردی که جناب سنجری گفتند دقت کردید؟
یه مدت هست که چون ایمیل فیک زیاد شده بود ایمیل هایی که با ادرس یاهو و جیمیل ارسال بشوند ممکن است از طرف کاربر دریافت نشوند
از info و یا no-reply استفاده کنید
موفق باشید

amirali99
February 8th, 2015, 23:24
سلام
به موردی که جناب سنجری گفتند دقت کردید؟
یه مدت هست که چون ایمیل فیک زیاد شده بود ایمیل هایی که با ادرس یاهو و جیمیل ارسال بشوند ممکن است از طرف کاربر دریافت نشوند
از info و یا no-reply استفاده کنید
موفق باشید
بله از
info@sait.ir
استفاده میکنیم
ولی نمیشه

Amin007
February 9th, 2015, 09:11
من هم یک سرور مجازی از redstation دارم منتها از وقتی که سرورم رو عوض کردم و سایت هام رو روش آوردم ( البته whmcs نیست ) دیگه از جانب انجمن vb پیامی ارسال نمیشه یا چند مورد دیگه که الان دقیقا یادم نیست.

vahab00
February 9th, 2015, 14:03
باید چک کنید ببینید ایمیل هایی که ارسال میشه به بخش ایمیلل های کاربر من هست یا نه
اگه بود که خب معلومه سرور شما ایمیل رو ارسال نمیکنه و باید از سرور پیگیر باشید
اگر در بخش ایمیل های من نبود خب بخش هایی در سیستم هست که باید اونها رو چک کنید