سلام و خدا قوت من از وردپرس استفاده میکنم و سایتم بازدید بالایی نداره و افزونه کش هم استفاده میکنم امروز سرور از کار افتاد و وقتی به مدیر تیکت زدم اعلام کردند که سرور مورد حمله ddos قرار گرفته و مشکل رو رفع کردن.وقتی وارد سایتم شدم دیدم همه چیز به هم ریخته و از مدیر درخواست کردم که بک آپ هفته ی پیش رو ریسیت کنه و مدیر هم زحمت کشید و ریسیت کرد ولی بعد از ریسیت مدیر سرور به بنده تیکت دادن که سایت بنده مشکوک به حمله ddos هست برای همین ساسپند شدم و وقتی اکانت فوق باز میشه سرویس های سرور نظیر ftp و یا named و یا cpsrvd و ... دان میشن! نمونه لاگ: FAILED: cpsrvd on .................... (000.000.00.000) Server: ......... Primary IP Address: 000.000.00.00 Service Name: cpsrvd Service Status: failed Notification: The service “cpsrvd” appears to be down. Service Check Method: The system failed to connect to this service’s TCP/IP port. Reason: Timeout while trying to connect to service: Died Number of Restart Attempts: 5 Startup Log: ==> cpsrvd 11.48.0.9 started==> cpsrvd: loading security policy....Done==> cpsrvd: Setting up native SSL support ... Done==> cpsrvd: setting up serviceauth==> cpsrvd: bound to ports FAILED: ftpd on ....... (000.000.00.000) Server: .............. Primary IP Address: 000.000.00.000 Service Name: ftpd Service Status: failed Notification: The service “ftpd” appears to be down. Service Check Method: The system failed to connect to this service’s TCP/IP port. Reason: Timeout while trying to connect to service: Died Number of Restart Attempts: 5 Startup Log: No startup log الان من باید چیکار کنم و به نظر شما مشکل از چی هست؟
Yas-Host
February 8th, 2015, 22:24
سلام
تنها با بررسی می توان این مورد را در حل کرد.
به شما اعلام کردند با باز کردن سایت شما این سرویس ها خاموش می شود؟
سرویس ftp چه ربطی به باز شدن اکانت و حمله DDOS دارد ؟
اخیرا حملات DDOS را بر پورت 22 میزنند ؟
amir1909
February 8th, 2015, 23:07
واللا چیزی گه گفتند دقیقا همین هست. تیکت گذاشتم توضیح بیشتر بدن فرمودند : دقت کنید که عنوان نشده 100% روی اکانت فوق اتک هست، اختلالی که اکانت شما ایجاد می کند بیان شده و این مورد وظیفه ما نیست که رفع شود و شما باید بررسی و رفع کنید، اگر رفع نشود متاسفانه خدمات ارائه نمیشه، موضوع بسیار ساده و قابل فهم هست. ازشون خواهش میکنم لاگ بدن تا مشکل رو رفع کنم می فرمایند متاسفانه لاگی موجود نیست، فقط مشخص شده که مشکل از اکانت شما هست. این مشکل نیز حدود 2 هفته هست که برای ما ایجاد مزاحمت کرده و اگر رفع نشود به این اکانت نمی توانیم سرویس دهیم. الان من باید علم غیب داشته باشم بفهمم مشکل از کجاست؟
007
February 8th, 2015, 23:26
سلام دوست عزیز از یک شرکت که پاسخگویی مناسب و دانش بیشتر و سرورهای مطمپن تری دارن استفاده کنین.
درضمن میتوان تمامی این مسایل و مشکلات رو حل کرد ولی چون این موضوع نیاز به بررسی دارد نمیشه چیز خاصی گفتت تا بررسی کامل موضوع
سایت شما یا داره حمله میشه یا حمله نمیشه مشکوک به حمله است یعنی اینکه سرویس دهنده سواد کافی رو نداره برای تشخیص و شناسایی!
ارادت
jahromweb
February 8th, 2015, 23:28
سلام
دوست عزیز بهشون بگید: وقتی هاست ساسپند هست چه طوری مشکل را حل کنید.
همچنین فول بکاپ بخواید.
موفق باشید.
amir1909
February 8th, 2015, 23:35
واللا چی بگم.خودمم خسته شدم دیگه از تیکت هایی که هیچ راهنمایی توش نیست و فقط دستوری هست.یا مشکل حل کنید یا ما میزبانی نمیکنیم!!!! جای اینکه بگه فلانی مشکل اینجاست برو تحقیق کن حلش کن.......
raminramz
February 23rd, 2015, 00:50
همین مشکل برای یکی از اکانت های من هست
توی هر سروری که میبرمش cpsrvd named imap ftpd همه این ها داون میشه
سپس کل سرور
چند بار فکر کردم از فایرواله