ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا هیچ پوسته ای برام نصب نمیشه ؟؟؟؟ همش صفحه سفید میاد

2014hamid
February 8th, 2015, 15:31
سلام بچه ها خسته نباشید. مدتیه که اکثر قالب های جدید که سایت های وردپرسی فارسی به طور رایگان قرار میدن برام نصب نمیشه درحالی که کامنت پست هاشون رو که میخونم خیلی ها با موفقیت اجرا کردن ... پس چرا واسه من اینجوری شده ؟؟؟

قالب فعلی من صحیفه هستش !! وردپرسم هم 4.1 .. البته روی 4 هم همینطوری بود

قالب رو که از طریق بارگذاری پوسته آپلود میکنم با موفقیت نصب میشه و گزینه ی پیش نمایش زنده و فعال سازی هم میاد
اما وقتی فعال سازی میکنم یا حتی پیش نمایش زنده میزنم اینجوری میشه :

http://8pic.ir/images/qj8r7jcyf5ly72sbnnde.jpg

اگه فعال سازی زده باشم کلا وردپرسم بالا نمیاد باید برم از هاست پوشه ی قالب رو حذف کنم تا درست شه :( چی کار کنم الان هیچ قالب جدیدی نمیتونم اکی کنم :((((

هاستم هم 30 مگ خالی داره

نکته : فقط این سایتم اینجوری شده و روی هاست های دیگم درسته! حالا نمیدونم اشکال از هاستم میتونه باشه یا این سایت و دیتابیسم؟!

sitetheme
February 8th, 2015, 16:50
یکی از دلایلی صفحه سفید میتونه محدودیت هایی باشه که مدیر سرور شما بروی هاست شما ایجاد کرده است باشه

yazdiran
February 8th, 2015, 19:46
سلام
اكثر قالبهاي رايگاني كه بنده هم تست كردم همون موقع يا بعد از خروج از پنل ادمين‌، صفحه سفيد ميشه! بايد از سايتهاي معتبر دانلود كرد .يا اگه يه قالبي رو مطمئن هستيد كه براتون مناسبه و پولي هم هست،به صرفه اينه كه بخريدش . چون همين سفيد شدن و وقت تلف كردنش ارزش اون رايگان بودنو مياره پايين و يه جورايي ضرره!
اينم توجه داشته باشيد كه برخي از دوستان قالبهايي كه توي سايتهاشون ميزارن رو حتي تست هم نميكنند و فقط از اينور و اونور برميدارن ميزارن تو سايت براي دانلود رايگان!

تا جايي كه بنده تحقيق كردم ، اين سفيد شدن صفحه سايت وردپرس ناشي از همون قالب يا افزونه ي جديدي هست كه نصب كرديد.

اگر آدرس سايت خودتون يا سايتي كه ازش قالب دانلود كرديد رو ميداديد شايد بهتر ميشد راهنمايي كرد.

منم اين مطلب رو از روي تجربه خدمتتون عرض كردم و تخصصي ندارم. همين الان هم يه قالب من كه خريده بودم سايت رو سفيد كرده! اينم لينك تاپيكش (http://www.webhostingtalk.ir/f245/135215/index2.html)

ان شاا... موفق باشيد

hamid53214
February 8th, 2015, 20:12
سلام بچه ها خسته نباشید. مدتیه که اکثر قالب های جدید که سایت های وردپرسی فارسی به طور رایگان قرار میدن برام نصب نمیشه درحالی که کامنت پست هاشون رو که میخونم خیلی ها با موفقیت اجرا کردن ... پس چرا واسه من اینجوری شده ؟؟؟

قالب رو که از طریق بارگذاری پوسته آپلود میکنم با موفقیت نصب میشه و گزینه ی پیش نمایش زنده و فعال سازی هم میاد

اگه فعال سازی زده باشم کلا وردپرسم بالا نمیاد باید برم از هاست پوشه ی قالب رو حذف کنم تا درست شه :( چی کار کنم الان هیچ قالب جدیدی نمیتونم اکی کنم :((((

هاستم هم 30 مگ خالی داره

نکته : فقط این سایتم اینجوری شده و روی هاست های دیگم درسته! حالا نمیدونم اشکال از هاستم میتونه باشه یا این سایت و دیتابیسم؟!

با سلام
ارور ها رو داخل هاست بررسی کنید
یا اینکه حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا خطارو نشون بده

pasargad web
February 8th, 2015, 20:54

هاستم هم 30 مگ خالی داره

کد زیر رو داخل wp-config.php قرار دهید و اررور هارو برسی کنید

error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1);

define( 'WP_DEBUG', true);

heydari304
February 8th, 2015, 22:26
سلام
ابتدا یک بک آپ از فایل فانکشن بگیر
خالیش کن
بعد پوسته نصب کن

2014hamid
February 11th, 2015, 22:18
ممنون بچه ها از کمک هاتون ! اما مشکل من فقط با این سایته !! یعنی ایان قالب هایی که میگم روی سایت های دیگه ای که از همین هاست یعنی میهن میزبان گرفتم مشکلی نداره .. اما نمیدونم این سایت مشکلش چیه که اینجوری میکنه :(

mparsa
February 12th, 2015, 10:12
سلام
شاید با یه افزونه ای مشکل داری؟
پوشه افزونه ها رو تغییر نام بده و اقدام به نصب قالب از طریق آپلود از هاست کن.
ببین درست میشه یا نه.
اگر نشد قالب های موجود سایتت رو حذف کن و اقدام به نصب قالب جدید کن.

با احترام

sehati416
February 12th, 2015, 11:14
از داخل phpmyadmin باید تنظیمات قالب رو به حالت اول برگردونید و دوباره قالبتون رو نصب کنید ، در اثر نصب پی در پی وردپرس دچار همچین مشکلی میشه که از قسمت phpmy admin قابل حل هستش .