توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از raid در هارد ssd
alivw71
February 8th, 2015, 13:59
سلام
سوالی داشتم در مورد رید کردن هارد ssd .
میخاستم بدونم ایا این هارد ها نیاز دارن که رید بشن؟ یا در حالت معمولی مناسب هستند؟
بنده الان یه سرور ded با 2 تا هارد ssd دارم که برای مجازی سازی استفاده کنم . حالا موندم از رید استفاده کنم یا نه؟ (رید 1)
هزینه هارد ها بسیار گران تمام شده برام.
mhiizadi
February 8th, 2015, 14:03
سلام
سوالی داشتم در مورد رید کردن هارد ssd .
میخاستم بدونم ایا این هارد ها نیاز دارن که رید بشن؟ یا در حالت معمولی مناسب هستند؟
بنده الان یه سرور ded با 2 تا هارد ssd دارم که برای مجازی سازی استفاده کنم . حالا موندم از رید استفاده کنم یا نه؟ (رید 1)
هزینه هارد ها بسیار گران تمام شده برام.
احتمال سوختن صفر هست تقریبا :)
دلیلی برای Raid در ssd نمیبینم من
007
February 8th, 2015, 14:04
سلام
بهترمی بود که یک هارد ساتا میگرفتین جای یکssdبرای نگه داشتن اطلاعات ssdروی هاردیسک دیگر(بک اپ گیری)
یا از بک اپ بلن روی سرورهای ارزون دیگه استفاده می کردین خیلی بهترهست.
استفاده از رید اونم روی ssdتوجیه مناسبی نداره و بیخودی خواهد بود.
ارادت
novin-web
February 8th, 2015, 14:08
سلام
خیر نیازی به این کار نیست
اگر رید 1 هم بکنید که دیگه چیزی از هاردها نمیمونه براتون.
se7en-host
February 8th, 2015, 14:39
اگر بکاپ گیری بکنید برای محکم کاری بهتره تا رید
TukaNet
February 8th, 2015, 14:45
این کار اصلا به صرفه نیست و بهتر هست به صورت معمولی و بدون raid از ssd ها استفاده کنید
justfilm
February 8th, 2015, 15:30
با سلام
در هارد اس اس دی 0.5 % هم احتمال سوختگی وجود نداره برای همین اصلا نیازی به رید نیست ..
LIAN2
February 8th, 2015, 15:39
با سلام
در هارد اس اس دی 0.5 % هم احتمال سوختگی وجود نداره برای همین اصلا نیازی به رید نیست ..
سلام
جسارتا" این درصدی که فرمودید بصورت فنی و ثابت شده هست یا نه فقط بر حسب علاقه شخصیتون؟
almanwebhost
February 8th, 2015, 15:57
رید 0 کنید ...
justfilm
February 8th, 2015, 16:30
سلام
جسارتا" این درصدی که فرمودید بصورت فنی و ثابت شده هست یا نه فقط بر حسب علاقه شخصیتون؟
بر حسب علاقه :) با توجه به اینکه تمام سرور هایی که ما استفاده میکنیم اس اس دی هستن و خودم تجربه داشتم که
مشکلی پیش نیومده..
4n0nym0us
February 8th, 2015, 16:36
رید 0 کنید ...
Raid 0 برای سرور ها Raid اه خطرناکی هست
درسته Performance خوبی ارائه می ده اما با مشکل خوردن یکی از HDD/SSD ها کل اطلاعات شما از بین می ره
درسته SSD ها نسبت به HDD ها فوق الغاده Safe تر هستند در زمینه خرابی ، اما اصولا در طراحی کمترین خطا ها هم در نظر می گیرند