PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه تغییر مسیر آپلود وردپرس + پرداخت هزینه

سیدرضا بازیار
February 8th, 2015, 12:15
من یه افزونه میخوام که وقتی یه فایل رو در بخش پرونده چند رسانه ای آپلود میکنم, اون رو در ساب دامنه آپلود کنه
به این صورت:
اگه تصویر بود در ساب دامنه img.site.ir
اگر موسیقی بود در ساب دامنه music.site.ir
اگر فیلم بود در ساب دامنه film.site.ir
و اگر چیزی بجز موارد بالا بود در ساب دامنه up.site.ir

اگر یکی از سرور ها هم پر شد, آدرس ساب دامنه رو تغییر بدم و از اون تاریخ به بعد مثلا فیلم ها در ساب دامنه film1.site.ir آپلود بشه

لطفا برنامه نویسانی که توانایی طراحی این افزونه رو دارن قیمت پیشنهادی رو همینجا بگن
اگه هم این افزونه رایگان وجود داره (سالم باشه) بهم معرفی کنید تا با تبلیغات برای سایتتون جبران کنم

dc.saeed
February 8th, 2015, 15:11
من یه افزونه میخوام که وقتی یه فایل رو در بخش پرونده چند رسانه ای آپلود میکنم, اون رو در ساب دامنه آپلود کنه
به این صورت:
اگه تصویر بود در ساب دامنه img.site.ir
اگر موسیقی بود در ساب دامنه music.site.ir
اگر فیلم بود در ساب دامنه film.site.ir
و اگر چیزی بجز موارد بالا بود در ساب دامنه up.site.ir

اگر یکی از سرور ها هم پر شد, آدرس ساب دامنه رو تغییر بدم و از اون تاریخ به بعد مثلا فیلم ها در ساب دامنه film1.site.ir آپلود بشه

لطفا برنامه نویسانی که توانایی طراحی این افزونه رو دارن قیمت پیشنهادی رو همینجا بگن
اگه هم این افزونه رایگان وجود داره (سالم باشه) بهم معرفی کنید تا با تبلیغات برای سایتتون جبران کنم

سلام
احترما
برای تغییر آدرس میخواید اتوماتیک باشه یا خودتون انتخاب کنید به کدوم قسمت بره؟

سیدرضا بازیار
February 8th, 2015, 21:28
سلام
احترما
برای تغییر آدرس میخواید اتوماتیک باشه یا خودتون انتخاب کنید به کدوم قسمت بره؟

فرقی نمیکنه
مثلا اگه .mp3 باشه خودش به بخش سرور موسیقی بره