سلام.
برای اینکه یک سرور اختصاصی رو بشه به vps تقسیم کرد از مجازی ساز استفاده میکنند.
حالا بهترینش و اونی که بیشتر استفاده میشه کدوم هست؟
وقتی سرور اختصاصی گرفته شد اول باید مجازی ساز رو نصب کرد درسته؟
برای نصبش لایسنس باید گرفت یا رایگانه؟
یک عکس هم از محیط اون مجازی ساز که میشه مثلا یک vps با مثلا یک گیگ جدا کرد از سرور اصلی و به مشتری داد هم تونستید بزارید.
007
February 7th, 2015, 19:50
سلام
چیزی زیاد استفاده میشه vmwareهست
بله
رایگان هست ولی لایسنسم میشه گرفت
ارادت
TukaNet
February 7th, 2015, 20:45
روی سرور یک مجازی ساز به عنوان سیستم عامل نصب میشه که این مجازی ساز کار تقسیم منابع رو انجام میده
کاربران ایرانی معمولا از vmware esxi hypervisor استفاده می کنند که البته رایگان هست و حتی در صورت نیاز کـرک این سیستم عامل هم در اینترنت موجود هست!
مراحل نصب مجازی ساز رو میتونید به ارائه دهنده سرور اختصاصی بسپارید چون شاید نصبش از راه دور و با استفاده از kvm over ip برای شما کمی مشکل باشد
pasargad web
February 7th, 2015, 21:06
kvm خیلی بهتر از vmwere سعی کنید از kvm استفاده کنید.
yourhosting
February 7th, 2015, 21:11
همنطور که دوستان فرمودند باید از مجازی ساز استفاده کنید که معروف ترین فعلا vmware esxi و kvm با پنل virtualizor هستش و هرکدوم مزایا و معایت خودشون رو دارن.
من بهشخصه با هردو کار کاردم و vmware رو ترجیح میدم اما اگر تازه کار باشید میتونید از kvm استفاده کنید که ویژگی های مهم اون تحویل اتوماتیک سرور,تنظیمات ساده؛فایروال نسبتا قوی و ... هست.
موفق باشید
WAREZZ
February 7th, 2015, 22:09
مراحل نصب مجازی ساز رو میتونید به ارائه دهنده سرور اختصاصی بسپارید چون شاید نصبش از راه دور و با استفاده از kvm over ip برای شما کمی مشکل باشد
مثلا یک سرور از ovh که بگیرم خودش vmware رو نصب میکنن ؟
رایگان نصب میکنن یا هزینه داره؟
نصبش از راه دور سخته یعنی روی سیستم خودم اگر بخوام نصبش کنم سخته؟
007
February 7th, 2015, 22:19
مثلا یک سرور از ovh که بگیرم خودش vmware رو نصب میکنن ؟
رایگان نصب میکنن یا هزینه داره؟
نصبش از راه دور سخته یعنی روی سیستم خودم اگر بخوام نصبش کنم سخته؟
سلام مجدد
او وی اچ اتوماتیک میتونین از پنل مجازی سازهای متفاوت رو نصب کنین.
نه منظورشون اینه یکم دنگ و فنگ داره و واسه یکی که بار اولشه ممکن هست با سوالاتی همراه باشه.
چون تا حالا با کی وی ام کار نکرده نمیدونه کجا باید ایزو رو مانت و یا اپلود کنه و ......
ارادت
pasargad web
February 8th, 2015, 19:35
همنطور که دوستان فرمودند باید از مجازی ساز استفاده کنید که معروف ترین فعلا vmware esxi و kvm با پنل virtualizor هستش و هرکدوم مزایا و معایت خودشون رو دارن.
من بهشخصه با هردو کار کاردم و vmware رو ترجیح میدم اما اگر تازه کار باشید میتونید از kvm استفاده کنید که ویژگی های مهم اون تحویل اتوماتیک سرور,تنظیمات ساده؛فایروال نسبتا قوی و ... هست.
موفق باشید
بنده از نظر کرنل هاش گفتم. بنظرم kvm کرنل قوی تری داره از vmwere