ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × نمایندگی سرور مجازی چگونه باشد؟

LIAN2
February 7th, 2015, 14:24
سـلام خدمت عزیزان انجمن :)

عزیزانی که وب هاستینگ های کوچک و متوسط (از لحاظ تعداد مشتریان) دارند در صورتی که بخواهند نمایندگی سرور تهیه کنند چه امکاناتی لازم دارند؟

دسترسی ۲۴ ساعته به سرور؟
قیمت ارزان؟
نصب سیستم عامل برای مشتریانشان؟
و...

s0NY
February 7th, 2015, 14:27
دسترسی 24 ساعنه که با پنل هایی که برای این منظور است مثل kvm سرور ها اماده و به صورت تحویل انی هستند
قیمت ارزان هم باید قیمت فدای کیفیت نباید کرد
نصب سیستم عامل هم بیشتر اماده هستند iso مونت می شود توسط ادمین و یا تعدادی اماده خریداری می شود فقط ای پی عوض می شود و یا تخویل انی که بعد پرداخت تحویل می شود

LIAN2
February 9th, 2015, 18:26
جزء سه موردی که ذکر شد ، فیچر دیگه ای مدنظر نیست؟!

دسترسی 24 ساعنه که با پنل هایی که برای این منظور است مثل kvm سرور ها اماده و به صورت تحویل انی هستند
قیمت ارزان هم باید قیمت فدای کیفیت نباید کرد
نصب سیستم عامل هم بیشتر اماده هستند iso مونت می شود توسط ادمین و یا تعدادی اماده خریداری می شود فقط ای پی عوض می شود و یا تخویل انی که بعد پرداخت تحویل می شود

alivw71
February 9th, 2015, 22:54
دسترسی به سرور برای نمایندگان غیر ممکن هست ولی از پنل های sulosvm (نماییندگی) میتوان مانند یک سرور اختصاصی بهره برد.

به نظر بنده میتوانید روی یک سرور مجازی نیمه اختصاصی با نصب vmware server 2.0 اقدام به ساخت سرور مجازی لینوکس و ویندوز و... کنید . و مانند یک سرور اختصاصی cfg خودتون رو اجرا کنید. که قیمت بسیار ارزان تری نسبت به نمایندگی دارد.

LIAN2
February 14th, 2015, 09:28
توجه خوبی نداره که از یک Hypervisor قدیمی و Outdated شده استفاده کرد.

دسترسی به سرور برای نمایندگان غیر ممکن هست ولی از پنل های sulosvm (نماییندگی) میتوان مانند یک سرور اختصاصی بهره برد.

به نظر بنده میتوانید روی یک سرور مجازی نیمه اختصاصی با نصب vmware server 2.0 اقدام به ساخت سرور مجازی لینوکس و ویندوز و... کنید . و مانند یک سرور اختصاصی cfg خودتون رو اجرا کنید. که قیمت بسیار ارزان تری نسبت به نمایندگی دارد.

RoobinaServer
February 14th, 2015, 09:38
سلام

مهندس lian2 من اسمتون هم نمیدانم متاسفانه

فقط یک موردی :

فکر نکنم دردسر نمایندگی دادن در این بازار سودمند باشه.

در این بازاری که سرور مجازی 5 هزار تومان فروش میرود طبیعتا کسی که نمایندگی میگیرد میخواهد هر سرور 2 یا 3 تومان نهایتا برای وی تمام شود که بیاد 5 - 6 تومان بفروشد، باور کنید چنین درخواستی هایی قبلا از ما شده که دارم طبق تجربه میگم خدمتتون.

شرکت های درست حسابی و مهندسانی که یه چیزی هم حالیشون میشه خودشون را درگیر این مسائل نمیکنند و میان مستقیم خرید میکنند فوقش میگن ما 5 تا سرور خریدیم یه تخفیفی بدید همکاری چون حوصله فروش مستقیم ندارند و بیشتر میخواهند کار فنی روی سرور برای مشتریهاشون انجام بدهند و هزینه بگیرند (مثل شرکت های طراحی و ... بزرگ).

- - - Updated - - -

سـلام خدمت عزیزان انجمن :)

عزیزانی که وب هاستینگ های کوچک و متوسط (از لحاظ تعداد مشتریان) دارند در صورتی که بخواهند نمایندگی سرور تهیه کنند چه امکاناتی لازم دارند؟

دسترسی ۲۴ ساعته به سرور؟
قیمت ارزان؟
نصب سیستم عامل برای مشتریانشان؟
و...

و اما پاسخ به سوالات شما :

* بله 24 ساعته
* قیمت فوق العاده ارزان همانطور که بالا گفتم
* 100% بله
* درخواست تغییر اطلاعات آیپی به نام آنها
* عدم وجود هر نامی از شرکت میزبان در مجازی سازی یا ...
و ...

LIAN2
February 15th, 2015, 08:37
سلام

به قول شما شرکت های درست حسابی ، مشتریان مناسب هم دارند.
اتفاقا درصد خیلی کم از بازار از فروشندگان ۵-۶ هزارتومانی خرید می کنند.

هدف از این سوال بیشتر نظر خواهی از هاستینگ های کوچک بود که ببینم چه نیاز هایی مدنظرشان هست.

سلام

مهندس lian2 من اسمتون هم نمیدانم متاسفانه

فقط یک موردی :

فکر نکنم دردسر نمایندگی دادن در این بازار سودمند باشه.

در این بازاری که سرور مجازی 5 هزار تومان فروش میرود طبیعتا کسی که نمایندگی میگیرد میخواهد هر سرور 2 یا 3 تومان نهایتا برای وی تمام شود که بیاد 5 - 6 تومان بفروشد، باور کنید چنین درخواستی هایی قبلا از ما شده که دارم طبق تجربه میگم خدمتتون.

شرکت های درست حسابی و مهندسانی که یه چیزی هم حالیشون میشه خودشون را درگیر این مسائل نمیکنند و میان مستقیم خرید میکنند فوقش میگن ما 5 تا سرور خریدیم یه تخفیفی بدید همکاری چون حوصله فروش مستقیم ندارند و بیشتر میخواهند کار فنی روی سرور برای مشتریهاشون انجام بدهند و هزینه بگیرند (مثل شرکت های طراحی و ... بزرگ).

- - - Updated - - -

و اما پاسخ به سوالات شما :

* بله 24 ساعته
* قیمت فوق العاده ارزان همانطور که بالا گفتم
* 100% بله
* درخواست تغییر اطلاعات آیپی به نام آنها
* عدم وجود هر نامی از شرکت میزبان در مجازی سازی یا ...
و ...