PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ioncube بر روی دایرکت ادمین

pcnaz
February 7th, 2015, 13:36
درود
عزیزان یه چندتا سوال در مورد ioncube و نحوه نصبش روی دایرکت ادمین دارم

1:بنده یه سیستم وبلاگدهی ایجاد کردم ظاهرا یکی از پیش نیازهای اسکریپت ioncube می باشد
به چه دلیلی باید این نرم افزار باید بر روی دایرکت ادمین نصب بشه تا اسکریپت وبلاگدهی کار کند؟

2: سرور بنده لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین هست نسخه پی اچ پی 5.3 و نسخه اپاچی 2.4 که همراه با nginx تنظیم شده
اگر بنده این نرم افزار رو روی این سیستم نصب کنم مشکلی پیش میاد؟

dc.saeed
February 7th, 2015, 13:49
درود
عزیزان یه چندتا سوال در مورد ioncube و نحوه نصبش روی دایرکت ادمین دارم

1:بنده یه سیستم وبلاگدهی ایجاد کردم ظاهرا یکی از پیش نیازهای اسکریپت ioncube می باشد
به چه دلیلی باید این نرم افزار باید بر روی دایرکت ادمین نصب بشه تا اسکریپت وبلاگدهی کار کند؟

2: سرور بنده لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین هست نسخه پی اچ پی 5.3 و نسخه اپاچی 2.4 که همراه با nginx تنظیم شده
اگر بنده این نرم افزار رو روی این سیستم نصب کنم مشکلی پیش میاد؟

افزونه ای هست برای باز کردن بعضی از اسکریپت ها و خوندنشون
خیر مشکلی پیش نخواهد آمد

heydari304
February 7th, 2015, 13:51
سلام
خیلی از سیستم های مدیریت مختلف برای اجرا شون ازاین سیستم استفاده می کنند
درون سرور همانند یک برنامه مجزا فعالیت خواهد کرد و مشکلی برای دایرکت ادمین ایجاد نمی کند.

k-h
February 7th, 2015, 14:29
درود
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد براتون میتونید نصب کنید اسکریپتو
اگر روز سرور هم ioncube loader نصب نبود میتونید از این آموزش استفاده کنید.
آموزش نصب Zend Optimizer-Guardو Ioncube در دایرکت ادمین-کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | هاست دانلود | نمایندگی (http://www.kakohost.com/learn/show/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%86%D8%B5%D8%A8_ Zend_Optimizer-Guard%D9%88_Ioncube_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%DB%8 C%D8%B1%DA%A9%D8%AA_%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/id-145)

ms96
February 7th, 2015, 16:11
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set ioncube yes
./build ioncube

مراحل نصب تمام شد . برای استفاده ازا ین سرویس ها باید وب سرور آپاچی را با کمک دستور زیر ریستارت کنید :
service httpd restart