توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم دیتابیس sql
ehsan.b
February 7th, 2015, 07:37
آیا حجم دیتابیس به صورت آنلاین و لوکال تفاوت داره؟
ممکنه کمی سوالم ابهام داشته باشه. دقیقا موضوع اینه که:
گزارش سرور حجمی حدود 17000 مگ رو در استفاده از فضای برای دیتابیسها نشون می ده. ولی وقتی از دیتابیس هام بکاپ می گیرم نهایتا 3گیگ بیشتر نیست!!!
آیا دیتابیس دیگه ای روی سرور وجود داره که حجم مربوط به اونه؟ یا ... خلاصه گیج شدم. اگر اطلاعات یا تجربه ای در این حصوص دارید کمک کنید لطفا.
nginxweb
February 7th, 2015, 07:43
درود
گزارش سرور را از چه طریق گرفتید؟
hadi2002
February 7th, 2015, 07:44
بکاپ گرفته شده ممکنه زیپ باشه، چون وقتی فایل های sql رو فشرده می کند حجمشان خیلی کم میشه
ehsan.b
February 7th, 2015, 08:06
درود
گزارش سرور را از چه طریق گرفتید؟
از طریق Resource Usage توی پلسک
- - - Updated - - -
حجم زیپ که حدود 130M بود. حجمی که می گم مربوط به زیپ نیست.
nginxweb
February 7th, 2015, 10:22
از طریق Resource Usage توی پلسک
- - - Updated - - -
حجم زیپ که حدود 130M بود. حجمی که می گم مربوط به زیپ نیست.
برای بررسی دقیق اگر لینوکس هستش از طریق phpmyadmin بررسی نمایید که مقدار دقیق حجم را مشاهده نمایید
ehsan.b
February 7th, 2015, 11:10
برای بررسی دقیق اگر لینوکس هستش از طریق phpmyadmin بررسی نمایید که مقدار دقیق حجم را مشاهده نمایید
لینوکس نیست متاسفانه. ویندوز و sql ه.
us12
February 7th, 2015, 12:05
آیا حجم دیتابیس به صورت آنلاین و لوکال تفاوت داره؟
ممکنه کمی سوالم ابهام داشته باشه. دقیقا موضوع اینه که:
گزارش سرور حجمی حدود 17000 مگ رو در استفاده از فضای برای دیتابیسها نشون می ده. ولی وقتی از دیتابیس هام بکاپ می گیرم نهایتا 3گیگ بیشتر نیست!!!
آیا دیتابیس دیگه ای روی سرور وجود داره که حجم مربوط به اونه؟ یا ... خلاصه گیج شدم. اگر اطلاعات یا تجربه ای در این حصوص دارید کمک کنید لطفا.
یکی از خصوصیات ms sql این است که چند برابر حجم دیتاهای موجود از فضای هارد را رزرو می کند .
یعنی مثلا شما یک دیتابیس خام هم درست کنید دست کم 10 مگ رزرو میکند ولی موقع بک آپ گرفتن ممکنه 1 کیلو هم حجم کوئری بک آپ نشده باشد .
ehsan.b
February 17th, 2015, 14:33
دوستان کسی هست برای این مشکل بتونه کمک کنه؟
هنوز حل نشده.
نیاز دارم یک نفر که اطلاعات کافی در خصوص sql , .net داشته باشه کمی کمک کنه. البته هزینه ی لازم هم پرداخت می شه. ممنون