توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .de
eramserver
February 6th, 2015, 11:11
سلام خسته نباشید
من یک دامنه .de دارم که مال کشور آلمان هست و برای اینکه بتوان براش هاست تهیه کرد باید تنظیمات دی ان اس خاصی داشته باشه.
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه چجوری عوض کنم دی ان اس هاش رو؟
pakradm
February 6th, 2015, 19:02
عرض سلام و احترام:53:
طبق قوانین DENIC دامنه های DE. می بایست دارای حداقل دو Name Server در Subnet های مختلف باشند. یعنی می بایست این دو Name Server در یکی از 3 پارامتر اولیه IP هایشان با یکدیگر متفاوت باشند.
همچنین قبل از تنظیم Name Server ها، هاست شما می بایست تهیه شده و DNS Server های شرکت ارائه دهنده هاست آماده اتصال به دامنه های شما باشند، در غیر اینصورت Name Server ها تنظیم نخواهند شد.
eramserver
February 6th, 2015, 19:19
عرض سلام و احترام:53:
طبق قوانین DENIC دامنه های DE. می بایست دارای حداقل دو Name Server در Subnet های مختلف باشند. یعنی می بایست این دو Name Server در یکی از 3 پارامتر اولیه IP هایشان با یکدیگر متفاوت باشند.
همچنین قبل از تنظیم Name Server ها، هاست شما می بایست تهیه شده و DNS Server های شرکت ارائه دهنده هاست آماده اتصال به دامنه های شما باشند، در غیر اینصورت Name Server ها تنظیم نخواهند شد.
سلام. خب یعنی الان راهی نداره ما براش هاست تهیه کنیم؟
pakradm
February 6th, 2015, 20:23
سلام. خب یعنی الان راهی نداره ما براش هاست تهیه کنیم؟
سلام مجدد:53:
چرا، شما میتوانید برایش از هر جایی هاست تهیه کنید، اما سرویس دهنده می بایست دارای حداقل دو Name Server در Subnet های مختلف باشد.
میتونم بپرسم رجیستراری که دامنه را از طریقش ثبت نموده اید چه شرکتی است؟(اگر مایل نیستید عمومی شود، پیام خصوصی فرمایید.)
eramserver
February 6th, 2015, 20:31
سلام مجدد:53:
چرا، شما میتوانید برایش از هر جایی هاست تهیه کنید، اما سرویس دهنده می بایست دارای حداقل دو Name Server در Subnet های مختلف باشد.
میتونم بپرسم رجیستراری که دامنه را از طریقش ثبت نموده اید چه شرکتی است؟(اگر مایل نیستید عمومی شود، پیام خصوصی فرمایید.)
Resello
pakradm
February 6th, 2015, 20:39
Resello
چنانچه رجیسترار دامنه شما Resello هست شما میتوانید از هر سرویس دهنده ای هاست تهیه فرمایید اما می بایست در کنار آن از قابلیت Custom DNS موجود در پنل Resello نیز استفاده فرمایید که فکر میکنم با این روش خود شرکت Resello حداقل دو Name Server در مکان های جغرافیایی مختلف به شما اختصاص خواهد داد.
یعنی رکورد های A و MX و ... را می بایست به صورت دستی در بخش Custom DNS نیز وارد نمایید که در این شرایط عملا DNS Server سرویس دهنده هاست برای شما هیچ کاره است.