سلام. خسته نباشید. من همیشه این سوال برام مطرح بوده که فرق اوبونتو سرور و اوبونتو تحت دسکتاپ چیست؟ اخه تو دسکتاپ هم ترمینال است. ظاهرا فرق خاصی رو توی این ها نمی بینم.حالا اگه فرق دارند. ایا مورد نداره به جای اوبونتو سرور از اوبونتو تحت دسکتاپ استفاده کنیم برای داشتن یک سایت؟ یا حتما باید اوبونتو سرور باشه. مثلا ایا میشه یک انجمن رو در اوبونتوی تحت دسکتاپ ارائه داد؟ ممنون
007
February 5th, 2015, 18:30
سلام
نسخه ی دسکتاپ
محیط گرافیکی دارد و سنگین تراست.
alita
February 5th, 2015, 18:33
سلام
نسخه ی دسکتاپ
محیط گرافیکی دارد و سنگین تراست.
ایا منظور شما اینه که باعث تاثیر منفی در لود صفحات سایت میشه؟ من خودم فکر می کنم که تاثیری نگذاره. چون مهم ساختمان سایت است و این ساختمان و اجزای اون فقط در سیستم عامل جای گرفته اند و خود سیستم عامل تاثیری در روند لود شدن صفحات سایت نداره. البته من این طور فکر می کنم والا دوست دارم حقیقت ماجرا رو بدونم. ممنون.
jahromweb
February 5th, 2015, 18:53
ایا منظور شما اینه که باعث تاثیر منفی در لود صفحات سایت میشه؟ من خودم فکر می کنم که تاثیری نگذاره. چون مهم ساختمان سایت است و این ساختمان و اجزای اون فقط در سیستم عامل جای گرفته اند و خود سیستم عامل تاثیری در روند لود شدن صفحات سایت نداره. البته من این طور فکر می کنم والا دوست دارم حقیقت ماجرا رو بدونم. ممنون.
دوست عزیز منابع بیشتری مصرف میکند و بخشی از منابع صرف محیط گرافیکی و ... میشود
موفق باشید
nginxweb
February 5th, 2015, 19:05
درود
خیر هیچ موردی ندارد اگر سرورتون منابع کافی دارد بسیار هم عالی میباشد و لذت بیشتری از کار کردن با لینوکس خواهید برد همینطور امکانات مدیریتی تحت اینترفیس بسیار بیشتری خواهید داشت
jahromweb
February 5th, 2015, 19:11
درود
خیر هیچ موردی ندارد اگر سرورتون منابع کافی دارد بسیار هم عالی میباشد و لذت بیشتری از کار کردن با لینوکس خواهید برد همینطور امکانات مدیریتی تحت اینترفیس بسیار بیشتری خواهید داشت
باتشکر از نظر شما
با اجازه از استارتر عزیز:
چه دسکتاپی کمترین منابع را مصرف میکند؟
007
February 5th, 2015, 19:36
باتشکر از نظر شما
با اجازه از استارتر عزیز:
چه دسکتاپی کمترین منابع را مصرف میکند؟
سلام
xfce
ارادت