ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشخصات کشوری

roozbeh837
February 5th, 2015, 09:37
ب اسلام خدمت دوستان بنده چندین دامنه با پسوند ca،it،de دارم و از شرکت دیگه میخوام انتقالش بدم به ریسلو حالا کاستومر مورد نظر باید هویت خارجی داشته باشه

و از دوستان خواستم مشخصات کشوری کانادا و ایتالیا و المان رو اگر به صورت مجازی هست

از قبیل

ادرس،شماره تماس،کد پستی، باشه ممنون میشم

ایا این مشخصات ثبت بشن ریسلو تماس با این موارد خواهد گرفت؟برای تایید؟یا تنها ایمیل مورد نظر باید تایید بشه برای انتقال دامنه؟

این مورد اورژانسیه ممنون میشم کمک کنید

secureconfig
February 5th, 2015, 23:44
سلام.

تنها ایمیل برای وریفای نیاز هست و کد پستی صحیح.

برای کد پستی و ادرس میتونید سایت های کشور های مورد نظر را در گوگل جستجو کنید و در بخش contact us اگر کد پستی قرار داده باشند استفاده کنید.

موفق باشید./

roozbeh837
February 6th, 2015, 10:33
یداباید ایمیل کشور های مورد نظر رو اوکی کرد؟ مثلا it یا هر ایمیلی باشه مثلا دات کام هم باشه مورد تایید هست؟

ممنون میشم چند تا ادرس واسم خصوصی بفرستید چون من ادرس مناسبی پیدا نکردم و میخوام مورد رو سریعتر حل کنم

secureconfig
February 6th, 2015, 10:53
یداباید ایمیل کشور های مورد نظر رو اوکی کرد؟ مثلا it یا هر ایمیلی باشه مثلا دات کام هم باشه مورد تایید هست؟

ممنون میشم چند تا ادرس واسم خصوصی بفرستید چون من ادرس مناسبی پیدا نکردم و میخوام مورد رو سریعتر حل کنم

ادرس ایمیل هرچی باشه فرقی نداره - gmail میتونید استفاده کنید و ...
ادرس هم فیک بزنید.

roozbeh837
February 13th, 2015, 12:12
متاسفانه با سرچی که زدم و کد پستی و که زدم برای انتقالش بازم ایراد میگیره از سمت مشخصات کاستومر دوستانی که یه ادرس دقیق و کد پستی و شماره تماسی دقیقی از کشور های کانادا و ایتالیاو المان دارن ممنون میشم بدن تا این مورد رو حلش کنم.

- - - Updated - - -

یه سه مشخصات کشوری مورد نظر نیاز دارم از دوستان کسی میتونه واسم اوکی کنه. داخل گوگل سرچ کردم مشخصات قالب قبول از سمت ریسلو نداره

- - - Updated - - -

کد پستی زدم. و موارد دیگر ولی بازم موقع انتقال به مشخصات گیر میده

لطفا ممنون میشم راهنمائی کنید تا این مشکل رو حلش کنم

Ahmad110
February 13th, 2015, 14:56
از سرويس گوگل مپ كمك بگيريد ، آدرس واقعي +كد پستي واقعي در اختيارتون ميزاره

Sent from my iPhone using Tapatalk

roozbeh837
February 23rd, 2015, 15:20
این موارد رو برطرف کردم ولی واسه دامنه های it ازم شماره ملی خواسته این مورد رو چطور حلش کنم؟

- - - Updated - - -

کسی نیست واسه شناسه ملی ایتالیا کاری کنه و راهنمائیم کنه

dadehban
February 23rd, 2015, 15:48
Generate a Random Name - Fake Name Generator (http://www.fakenamegenerator.com)

امیدوارم مفید واقع بشه ...

roozbeh837
February 23rd, 2015, 23:59
عذرخواهی میکنم در این صفجه شماره شناسایی یا کد ملی دوم گزینه میباشد؟