ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد: ثبت اتوماتیک دامنه های ایرانی در whmcs

taghikhani
July 30th, 2010, 18:39
دوستان اگر کسی پیشنهادی در این زمینه داره یا میتونه بنویسه من خریدارم. فکر میکنم خیلیهای دیگه هم بخوان.

Talahost.Com
July 30th, 2010, 18:54
سلام
ایرنیک api داره؟

1eng.ir
July 30th, 2010, 19:01
سلام
ایرنیک api داره؟
یه api ناقص داده به نماینده هاش ولی هنوز پابلیکش نکرده.
اینایی که مینویسن با روبوت نوشتن. مثه علی امیری و میهن نیک و ...

Masoud.B
July 30th, 2010, 19:03
سلام
ایرنیک api داره؟

api نداره ، پس نمیشه

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

اینایی که مینویسن با روبوت نوشتن. مثه علی امیری و میهن نیک و ...

اونی که میگی مگه خودش تو nic.ir ثبت میکنه ؟

فکر کنم ثبتش دستی باشه

taghikhani
July 30th, 2010, 19:37
api نداره ، پس نمیشه

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

اونی که میگی مگه خودش تو nic.ir ثبت میکنه ؟

فکر کنم ثبتش دستی باشه

میهن نیک و چند تا سایت دیگه همچین چیزی دارن و کاملا اتوماتیک ثبت میکنن. فکر کنم حتی خودشون هندل ایجاد میکنن. اونایی که تخصص دارن یا تجربشو بیان بگن به ما.

skrsoft
July 30th, 2010, 19:42
میهن نیک و چند تا سایت دیگه همچین چیزی دارن و کاملا اتوماتیک ثبت میکنن. فکر کنم حتی خودشون هندل ایجاد میکنن. اونایی که تخصص دارن یا تجربشو بیان بگن به ما.

فكر نميكنم اينجوري باشه !!!
تا اونجايي كه من ميدونم فقط امكان تاييد مالي دومين رو دارند

آخه براي ثبت دومين ،‌اول بايد دومين تاييد بشه

شما مطمئنيد ؟؟؟

IFACO.Net
July 30th, 2010, 20:18
توسط api هندل میسازند و سپس دامنه رو ثبت می کنند ولی باید صبر کنند که دامنه مورد نظر تایید دستی بشه.

rn4j1m1
July 30th, 2010, 20:28
آخه بدبختی اینجاست که فرم لوگینشون مثل آدم نیست :d
دارم روبات مینویسم پدرم در اومد :d

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

api ـــهاش رو واسم پ.خ کنید اگه موفق شدم همین جا میزارم واسه دانلود :D
شاید این روباته هم تکمیل شد :)

skrsoft
July 30th, 2010, 20:52
توسط api هندل میسازند و سپس دامنه رو ثبت می کنند ولی باید صبر کنند که دامنه مورد نظر تایید دستی بشه.

بعيد ميدونم ساخت هندل بصورت اتوماتيك باشه
چون خيلي سخته

تازه كد امنيتي هم داره كه رد شدن ازش خيلي خيلي سخته ! :68:

https://www.nic.ir/Show_CAPTCHA

پ.ن : بالاخره 100 پست شدم :d

IFACO.Net
July 30th, 2010, 21:27
بعيد ميدونم ساخت هندل بصورت اتوماتيك باشه
چون خيلي سخته

تازه كد امنيتي هم داره كه رد شدن ازش خيلي خيلي سخته ! :68:

بله سخته ولی شدنیه ، نمونه آنلاینش رو ببنید که گروه سیگما درستش کردند : .IR Top Level Domain Registration :: .ir whois :: .ir (http://www.irtld.com/fa/)که اول دامنه رو سرچ میکنه و بعد هندل رو میسازه و .....

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

گروه سیگما دارند روی نسخه جدیدی کار می کنند که قرار دامنه های آی آر رو هم آنلاین ثبت کنه !

Siqma Electronic Shop :: (http://www.siqma.com/index.php?p=page-ses3)

samanenic
July 30th, 2010, 23:33
میهن نیک فقط تایید مالی دامنه های nic.ir را انجام میده

sunyboy
July 31st, 2010, 00:27
اخرش ميشه يا نه؟

Rapid
July 31st, 2010, 00:49
همين ربات تاييد هم يكي بنويسه خيلي خوبه كپچا كد هم نداره.... ديگه whmcs كامل ميشه

pouyasazan
July 31st, 2010, 00:55
با سلام

با api نیک می شود این کار را انجام داد ایران هاست و میهن نیک در حال حاضر انجام می دهند. امکان ایجاد هندل و رزرو دامین به صورت آنلاین هست. اما مشکل این است که به این روش زمانی که دامین رزرو می شود هزینه از حساب نماینده کسر می شود و در صورت تایید دامین هزینه قابل برگشت نیست. پس برای سفارش های آفلاین قابل انجام نیست و یوزر باید پول را به شما همان لحظه پرداخت کند و یا اعتبار داشته باشد که بعدا نگوید نمی خواهم.