سلام من یه هاست ویندوز دارم که چنتا سایت روش دارم ، میخوام از یکی از سایت ها بکاپ بگیریم و بکاپ ها رو توی یه سرور دیگه توی cpanel ریستور کنم ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی ضروریه
- - - Updated - - -
کسی نیست تو انتقال ویبولتین به من کمکم کنه خیلی فوریه :|
pakradm
February 4th, 2015, 17:03
عرض سلام و احترام:53:
امکان انتقال بکاپ از Websitepanel به Cpanel به صورت مستقیم و خودکار وجود ندارد.
شما می بایست سایت خود را به صورت دستی منتقل نمایید.
behham_rs232
February 4th, 2015, 17:24
درود
دیتابیس انجمن ویبولتین و فایل ها رو به هاست جدید انتقال دادم ، همچنین فایل config.php رو مطابق دیتابیس و یوزر جدید تغییر دادم ولی باز هم ارور دیتابیس میده ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی فوریه
secureconfig
February 4th, 2015, 17:32
سلام.
پسورد دیتابیس و دسترسی های انرا چک کنید.
behham_rs232
February 5th, 2015, 11:21
سلام
یه سوال فرق میکنه اسم دیتابیس و یوزری که در هاست جدید ساخته میشه ؟ البته به شرطی که در فایل config.php هم تغییر داده باشم منظورم هست ؟
nginxweb
February 5th, 2015, 11:27
سلام
یه سوال فرق میکنه اسم دیتابیس و یوزری که در هاست جدید ساخته میشه ؟ البته به شرطی که در فایل config.php هم تغییر داده باشم منظورم هست ؟
درود
تفاوتی نیست مهم این هستش که هر یوزر و دیتابیسی میسازید در فایلهای کانفیگ اسکریپت ها وارد کنید تا امکان اتصال به اون دیتابیس مهیا شود
behham_rs232
February 5th, 2015, 11:30
الان من چنتا هک روی ویبولتین نصب کردم مثل vietvbb و vbseo_sitemap چطور باید فایل کانفیگ اینارو تغییر بدم ممنون میشم کمکم کنید خیلی کارم گیره [-(
احتمالا حجم دیتابیس شما سنگین بوده و ایمپورت به درستی صورت نگرفته جدول های هر دو دیتابیس رو با هم مقایسه کنید
behham_rs232
February 5th, 2015, 11:48
احتمالا حجم دیتابیس شما سنگین بوده و ایمپورت به درستی صورت نگرفته جدول های هر دو دیتابیس رو با هم مقایسه کنید
سری اول که انتقال دادم بله کامل انجام نشده بود و یکی از تیبل ها ارور داشت که به ایمیلم اومده بود ولی الان از mysql dumper که انتقال دادم خیلی سریع انجام شد و کامل انتقال داده شد جداول ، حجم دیتابیس هم 50mb بیشتر نیست آیا دسترسی فایل خاصی رو باید 777 بذارم یا فایل کانفیگ دیگه ای به جز config.php هست که باید تغییرش بدم ؟
sarwhost
February 5th, 2015, 11:50
شما یک بار دیتابیس رو به مدیر سرور بگید از ssh منتقل کنه به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه
Yas-Host
February 5th, 2015, 12:17
import database :
mysql -p -u usernamedb namedb < namedb.sql
export database :
mysqldump -p -u usernamedb namedb > namedb.sql
behham_rs232
February 5th, 2015, 12:17
تشکر تیکت میکنم ، فقط یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال پرسیدم ، دیتابیس من واسه یکی دو روز قبله ولی فایل هایی که کپی گرفتم به صورت دستی واسه امروزه امکانش هست مشکل از این قضیه باشه ؟
Yas-Host
February 5th, 2015, 12:19
تشکر تیکت میکنم ، فقط یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال پرسیدم ، دیتابیس من واسه یکی دو روز قبله ولی فایل هایی که کپی گرفتم به صورت دستی واسه امروزه امکانش هست مشکل از این قضیه باشه ؟
اگر ورژن یا ماژولی نصب نکرده باشید مشکلی نیست
همانطور که در پست قبل دو دستور دادم باید از سرور قبل export و در سرور جدید import شود.
دیتابیس vb همیشه باید دستی بک آپ گیری شود .
behham_rs232
February 5th, 2015, 15:25
import database :
mysql -p -u usernamedb namedb < namedb.sql
export database :
mysqldump -p -u usernamedb namedb > namedb.sql
درود اینارو کجا باید بزنم توی ssh سی پنل ؟ چون هاستینگ ما اصلا پشتیبانی خوبی نمیکنه
- - - Updated - - -
من نرم افزار putty رو نصب کردم و آیپی هاست رو زدم ولی وقتی روی open کلیک میکنم یه صفحه خالی میاره بعد از چند دقیقه هم network timeout میده مشکل از چی میتونه باشه؟
- - - Updated - - -
کسی راهنماییم نمیکنه ؟ :63:
- - - Updated - - -
بعد از انتقال از طریق پشتیبان سرور این ارور رو دریافت کردم تو ایمیل
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'user e man'@'localhost' (using password: YES)
/home/siteman/public_html/forum/includes/class_core.php on line 317