PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن مقادیر در سی پنل برای انجمن ساز IP.Board 3.4.6

mizban97
February 4th, 2015, 12:34
سلام
خسته نباشید دوستان میخوایم روی انجمن ساز IP.Board 3.4.6 مقادیر زیر ست کنیم هر کاری کردم نشد ایا کانفیگ خاصی داره؟:-?
هاست سی پنل هست.
این ارور ها در قسمت مدیریت بوجود میاد ممنون میشم بگید چطوری باید رفع بشه

Suhosin Enabled
The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.post.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file.

Suhosin Enabled
The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file.

Suhosin Enabled
The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.get.max_value_length' is 2000, however your value is 512. Your host will need to change this in the php.ini file.

Suhosin Enabled
The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_varname_length' is 350, however your value is 64. Your host will need to change this in the php.ini file

farhadhelix
February 4th, 2015, 12:41
این ها مقادیر کانفیگ php هستند که باید توسط مدیر هاست انجام شود و شما نمیتوانید کانفیگ php رو تغییر دهید.
از ارائه دهنده هاست خود بخواهید مقادیر
suhosin.post.max_vars به 4096
suhosin.request.max_vars به 4096
suhosin.get.max_value_length به 2000
suhosin.request.max_varname_length به 350
براتون تغییر دهد.البته مقداریی که گفتم حداقل نیاز برای کارکرد IP.Board 3.4.6
هستند و میتوانند بیشتر هم باشند.
موفق باشید

mizban97
February 4th, 2015, 12:48
این ها مقادیر کانفیگ php هستند که باید توسط مدیر هاست انجام شود و شما نمیتوانید کانفیگ php رو تغییر دهید.
از ارائه دهنده هاست خود بخواهید مقادیر
suhosin.post.max_vars به 4096
suhosin.request.max_vars به 4096
suhosin.get.max_value_length به 2000
suhosin.request.max_varname_length به 350
براتون تغییر دهد.البته مقداریی که گفتم حداقل نیاز برای کارکرد IP.Board 3.4.6
هستند و میتوانند بیشتر هم باشند.
موفق باشید

خودم ارائه دهنده هاست هستم
میشه واضح تر بگید !
کجای php باید تغییر بدم؟

farhadhelix
February 4th, 2015, 12:58
usr/local/lib/php.ini
محل کانفیگ PHPSuHosin هست که شما برای php خود نصب کردید.
یا ماژول phpsuhosin رو از php خود unistal کنید. یا مقادیر مربوطه رو در محل کانفیگ پیدا کنید و عدد جلوش رو افزایش دهید.

mizban97
February 4th, 2015, 19:39
usr/local/lib/php.ini
محل کانفیگ PHPSuHosin هست که شما برای php خود نصب کردید.
یا ماژول phpsuhosin رو از php خود unistal کنید. یا مقادیر مربوطه رو در محل کانفیگ پیدا کنید و عدد جلوش رو افزایش دهید.

php.ini سرور باز کردم ولی همچین کد هایی توش نبود که مقادرشون تغییر بدم!