سلام
دوستان من کار خاصی با سیستم عامل ویندوز ندارم و بیشتر وقتم صرف اینترنت و وب گردی و نهایت کپی فایل به فلش و دانلود هست. و البته ف ش ک ن هم استفاده میکنم. حقیقتش با وجود آنتی ویروس و ... باز ویندوز ویروسی میشه. امروز خبری میخوندم که باگ های ویندوز باعث شده برنامه های مخربی که قبلا فعال بود دوباره فعال بشن. البته ویتدوز رو ترک نمیکنم میخوام در کنارش از لینوکس استفاده کنم.چون حقیقتش امنیت واسه من خیلی مهمه.
007
February 3rd, 2015, 22:45
سلام
لینوکسهای المنتری او اس و مینت بهترین ها هستن برای کاربر خانگی
و فرقی بین نسخه های لینوکس نیست و تفاوت در بسته های هر توزیع می باشد همین
ارادت
yourhosting
February 3rd, 2015, 22:47
سلام
به نظر من بهترین توزیع اوبونتو هست جهت کاربران خانگی و بعد فدورا
موفق باشید
mohammadali3517
February 3rd, 2015, 22:52
سلام
اوبانتو و bsd
secureconfig
February 3rd, 2015, 23:05
سلام.
اوبونتو پیشنهاد میشود.
امکان استفاده از kerio هم هست.
موفق باشید./
elshan
February 3rd, 2015, 23:26
سلام
Ubuntu
SamaN DL
February 4th, 2015, 08:38
درود، ubuntu برای کاربران خانگی و تازه کار بهترین انتخاب می باشد.
kourosh_it
February 4th, 2015, 09:12
درود بر شما خسته نباشید
بهترین نسخه خانگی ubuntu هست البته نسخه lts اون ! و هر نرم افزاری رو که بخوایید در مخازن اون پیدا میشه
بهتون پیشنهاد میکنم ابونتو گنوم رو دانلود کنید تا از محیط کاربری زیبا تر و روان تری بهره ببرید
فدورا و مینت هم خوب هستن بستگی به سطح شما داره که تا چه حد با لینوکس آشنایی دارید توزیع های مختلف که بشه برای خانگی استفاده کرد یکی دو تا نیست پس اینجا پای سلیقه و سطح شما در میان هست
موفق و پایدار باشید
kamrava
February 13th, 2015, 17:17
دوست عزیز
توزیع هایی مثل اوبونتو - فدورا - اوپن سوزه - مینت توزیع های راحتی هستند و کاربر خانگی راحت میتونه ازشون استفاده کنه.
بنظر من چندتا از توزیع های بالا رو تست کنید. همچنین میزکارهای مختلفی از جمله KDE - Gnome Shell - Xfce - Unity و... رو تست کنید تا ببینید با کدوم احساس راحتی بیشتری میکنید.
من خودم در حال حاضر کاربر openSUSE + KDE هستم که بنظر خیلی روون و خوبه و اذیت نمیکنه.:113:
موفق باشید
Arashdn
February 13th, 2015, 19:08
سلام
من دسکتاپ پیشفرض خود اوبونتو اصلا بهم نمیچسبه.
Mint بیس اش ابوونتو هست با یه دسکتاپ متفاوت ٬ به امتحانش می ارزه ....
elementary
February 13th, 2015, 22:49
ubuntu
kubuntu
lubuntu
----------
mint or elementary