توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور
alfatarh
February 3rd, 2015, 17:43
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
دوستان من یه سرور داشتم برای کار چت روم از دو سرویس دهنده خوب و مطرح گرفتم سرور هامو ولی بعد چند وقت سرویس ها مسدود شدن
مشکل رو جویا شدم گفتن شما دارید اتک میزنید از سرور به سرور های دیگه با اینکه من چنین کاری نکردم و رمز ها رو هم کسی دیگه ای نداشت
حالا از شما اساتید میخوام راهنماییم کنید برای این مشکل باید چیکار کنم .از کجا بفهمم اتک از کجا بوده و چ جوری جلوشو بگیرم
novinvps.com
February 3rd, 2015, 17:45
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
دوستان من یه سرور داشتم برای کار چت روم از دو سرویس دهنده خوب و مطرح گرفتم سرور هامو ولی بعد چند وقت سرویس ها مسدود شدن
مشکل رو جویا شدم گفتن شما دارید اتک میزنید از سرور به سرور های دیگه با اینکه من چنین کاری نکردم و رمز ها رو هم کسی دیگه ای نداشت
حالا از شما اساتید میخوام راهنماییم کنید برای این مشکل باید چیکار کنم .از کجا بفهمم اتک از کجا بوده و چ جوری جلوشو بگیرم
سلام
در صورتی که ۱-
***** شکن میفروشید
۲- ویندوز سرور ها استفاده میکنید احتمال الودگی داره
alfatarh
February 3rd, 2015, 17:48
خیر ***** شکن نیست سرویس چت روم هستش
hell.machine
February 3rd, 2015, 17:51
خیر ***** شکن نیست سرویس چت روم هستش
به ادمین سرور بگید یه لاگ سرور بده که داره اتک میشه خیلی سادس(:|
alfatarh
February 3rd, 2015, 17:53
نمیشه خودم بگیرم از طریق ssh
hell.machine
February 3rd, 2015, 18:06
نمیشه خودم بگیرم از طریق ssh
خب مگه نمیگین به سرور دسترسی ندارین اون وقت الان چطوری میخواین لاگ بگیرین!؟:-w
alfatarh
February 3rd, 2015, 18:10
دوست عزیز دسترسی دارم گفتم رمز ها رو کس دیگه ای نداشت به جز خودم یعنی خودم دسترسی کامل دارم اگه دستورش رو بگید من خودم میگیرم و خدمتون میدم
LIAN2
February 3rd, 2015, 18:14
سلام
گاهی این موارد بخاطر هک شده سرور رخ میدهد.
از رمز ساده استفاده می کنید / سرور آلوده به Virus یا Malware شده و..
ضمن اینکه میتونید لاگ را از مدیر سرور بگیرید ، حتما با آنتی ویروس هایی مثل ClamAV و Maldet سرور را اسکن کنید.
ترافیک خروجی را با مانیتور کنید ، پورسس های در حال اجرا را همینطور و...
hell.machine
February 3rd, 2015, 18:17
دوست عزیز دسترسی دارم گفتم رمز ها رو کس دیگه ای نداشت به جز خودم یعنی خودم دسترسی کامل دارم اگه دستورش رو بگید من خودم میگیرم و خدمتون میدم
خدمت شما:62:
مقدارم رم : free -m
مقدارم سی پی یو : free -cpu
cd /var/log