ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : WHMCS یا BoxBilling؟

سرزمین
February 3rd, 2015, 11:09
سلام به همه

احتمالاً خبر آزاد شدن BoxBilling رو شنیدین در مورد این سیستم میخوام بدونم آیا کارایی این سیستم مثل WHMCS هست؟ تمامی امکانات رو داره از لحاظ امنیتی مشکلی نداره؟

و اینکه آیا قالب های فارسی براش پیدا میشه؟ آخرین نسخه ارائه شده چی هست؟

من نصب کردم اما ارور لایسنس میده لایسنس رایگانش رو هم از سایت رسمی BoxBilling گرفتم اما باز نتیجه نگرفتم مشکل چی هست؟ لایسنس از کجا باید گرفته بشه؟

- - - Updated - - -

لطفاً شرکت کنید

AliFatehi
February 3rd, 2015, 11:14
من هم نصب کردم مشکل لایسنس نداره.
اما دیروز که نصب کردم مشکلی نبود اما الان صفحه پورتال BoxBilling نمیاد بالا.
whmcs هم سیستم بدی نیست اما سنگینه.
امکانات باکس بیلینگ هم محیط کاربری (http://portal.compiler.ir) میتونید ببینید خیلی جالبه و خیلی سبک و حرفه ای.

ourweb
February 3rd, 2015, 11:18
نسخه فارسی و راست چین رو کامل با پلن مدیریت رو داریم

majid1f
February 3rd, 2015, 11:23
من چند وقت پیش whmcs را خریدم ولی نه برای فروش هاست ...، بیشتر به جهت صدور فاکتور ، تیکت و لایسنس محصول . ولی حالا که ظاهرا BoxBilling اپن سورس شده خیلی خوب شده و نسخه 4 هم عرضه شده که از
https://github.com/boxbilling/boxbilling
می تونید دانلود کنید.

سرزمین
February 3rd, 2015, 11:31
دوستان از لحاظ امنیت بگید و بفرمایید که به چه طریق باید لایسنس رو گرفت آیا از طریق سایت باکس بیلینگ یا جای دیگه چرا سایت اصلیش آخرین نسخه رو 3 زده مگه 4 نیست؟

- - - Updated - - -

آیا امکانات صدور فاکتور به صورت دستی رو هم داره؟

majid1f
February 3rd, 2015, 11:35
روی github اخرین نسخه قرار گرفته. نسخه ی 4
قطعا اسکریپت اپن سورس امنیت کمتری خواهد داشت. یک مورد دیگه هم که توسعه دهنده BoxBilling یک شخصه و خیلی هم فعال نیست و دیر به دیر اپدیت می ده در حال که whmcs خیلی سریع تر اپدیت می ده...

- - - Updated - - -

دوستان از لحاظ امنیت بگید و بفرمایید که به چه طریق باید لایسنس رو گرفت آیا از طریق سایت باکس بیلینگ یا جای دیگه چرا سایت اصلیش آخرین نسخه رو 3 زده مگه 4 نیست؟

- - - Updated - - -

آیا امکانات صدور فاکتور به صورت دستی رو هم داره؟
بله فاکتور دستی هم می تونید بزنید

xwoman2
February 3rd, 2015, 12:24
دوستان من این رو از همین لینکی که دادین گرفتم.موقع نصب بازم لایسنس میخواد که.چی کار باید بکنم؟

Ashkankamangar.ir
February 3rd, 2015, 12:28
whmcs خیلی بهتر هست

k-h
February 3rd, 2015, 12:53
درود
باهاش کار نکردم اما فکر نمیکنم به پای whmcs برسه

farhadhelix
February 3rd, 2015, 14:55
برنامه بدی نیست ظاهرا که امکانات خوبی داره.ولی چون برناه ی تازی ای هست تقریبا از لحاظ فراوانی ماژول قالب و ... خیلی جیز های دیگه نمیتونه به پای whmcs برسه.در ضمن کاربران اکثرا با whmcs آشنایی دارند و عیب یابی و رفع مشکلات احتمالی به دلیل تجربه افراد زیاد در این زمینه راحت تر خواهد بود.

mohsen_sh
February 3rd, 2015, 16:33
برنامه بدی نیست ظاهرا که امکانات خوبی داره.ولی چون برناه ی تازی ای هست تقریبا از لحاظ فراوانی ماژول قالب و ... خیلی جیز های دیگه نمیتونه به پای whmcs برسه.در ضمن کاربران اکثرا با whmcs آشنایی دارند و عیب یابی و رفع مشکلات احتمالی به دلیل تجربه افراد زیاد در این زمینه راحت تر خواهد بود.
یا شماخن کافی ندارید یا اشتباه کردید!
چون باکس بیلدینگ خیییییییلی وقته ک هست!
ولی پولی بود!

farhadhelix
February 3rd, 2015, 16:59
در کل انتخابی و سلیقه ای هست انتخاب.ولی اکثرا با whmcs آشنایی دارن و کار میکنن و ماژول براش طراحی میکنن.
موفق باشید

sht-design
February 3rd, 2015, 21:18
اگر نظر شخصی من رو بخواهید بدونید ، نظر من اینه که چون کسی ماژول های زیادی برای استفاده ایرانیان از این اسکریپت ننوشته نمیشه روی اون زیاد مانور داد
من تا حالا ندیدم سامانه ای بیاد بگه ماژول ارسال پامک برای باکس بیلینگ داریم
یا پرداخت های الکترونیک بانکی رو من خیلی کم دیدم ، قبلا یک پرداخت ملت بود که ماژولش اومده بود اما جدیدا چیزی ندیدم
من خواستم نصبش کنم اما دیدم توی ایران زیاد روش کار نکردند
اگر شما بتونید روی اون کار کنید و ماژول های مناسبی واسه اون تهیه کنید حتما میتونید سایتتون رو موفق بالا بیارید

downloaddl
February 4th, 2015, 01:10
به نظر من boxbilling خیلی بهتر از WHMCS هست اگه روش کار کن
من یک مدت استفاده می کردم
هیچ مشکلی نداشت
فقط تنها مشکلی باهاش داشتم با تحویل سرویس بعد از خرید بود که با کمی تغییرات مشکل حل شد

alikamanak
February 4th, 2015, 01:11
یک کلام:
whmcs

Amin007
February 9th, 2015, 09:15
من همیشه از چیزی استفاده میکنم که بین ملت باب شده باشه.
مثلا وردپرس خیلی عمومی شده و افزونه هاش فراوونه دیگه دنبال جوملا و... نمیرم.