PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات DNS و Name Server دامین

اردشیر
February 1st, 2015, 23:13
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان،

من دامنه ای تهیه کردم و از Name Server اختصاصی خودم بر روی دامنه ام استفاده کردم یعنی:
دامنه
mydomain.com
نیم سرور ها
ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com

الان مشکل من مربوط به انجام درست تنظیمات DNS هست؛ من دسترسی به تنظیمات Custom DNS دامین دارم و در حال حاضر رکوردهای پیش فرضش(فابریک) به صورت زیر هست:
5.157.86.5<---Type A--->mydomain.com
5.157.86.5<---Type A--->*.mydomain.com
127.0.0.1<---Type A--->localhost.mydomain.com

در ضمن آی پی سرور که تهیه کردم(2 تا آی پی داره) با آی پی پیش فرض در Custom DNS دامین اختلاف داره، به نظر شما باید Custom DNS دامین رو تغییر بدم؟ اینم بگم که در حال حاضر در تنظیمات Cpanel هیچ DNS تنظیم نشده است.

حالا من با این DNS دامین و Cpanel چی کار کنم؟ کدوم رو و چطوری با چه مقادیری تنظیم کنم؟ اصلا نیازی به تغییر DNS در دامین و Cpanel هست؟!

ممنونم

faratv
May 24th, 2016, 14:04
احتمالاً اون آی پی ها مربوط به رجیستر کننده دامنه باید باشه...پاک هم بکنید مشکلی پیش نمیاد.

باز سایر دوستان هم میتونند نظر بدن

hegza
May 24th, 2016, 14:41
شما در کنترل پنل دامنه دی ان اس ها را با آی پی مربوطه تنظیم میکنید و به دامنه همون دی ان اس رو میدید
و بعد برمیگردید به سی پنل
Edit DNS Zone
و بعد دامنه مربوطه رو انتخاب و دی ان اس اختصاصی بهش میدین.
و دو a رکورد ns1&ns2 در همون جا براش تعریف میکنید و در فیل آی پی آپی جدید رو میزنید.

اگر دسترسی رووت دارید میتونید از Basic cPanel & WHM Setup دی ان اس رو تعریف اما سیو رو نزنید و فقط در دی ان اس زوون فقط دی ان اس رو تغییر بدین همین

pardazit.net
May 24th, 2016, 14:43
دوستان زیر خاکی آوردین بالا ؟

یه نگاه به تاریخ تایپیک بندازید لطفا !!!

hegza
May 24th, 2016, 15:10

من به تاریخ پست اول دقت نکردم. دیدم بروز شده جواب دادیم دی:

faratv
May 24th, 2016, 15:20

اینجور مباحث تاریخ نداره !!!

قطعاً افراد زیادی توسط گوگل به اینجا هدایت شده و خواهند شد....پس بهتر بود توضیحی در جهت روشن شدن مبحث ارائه میفرمودید.