ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک فایل سرور در لینوکس

nader_star
February 1st, 2015, 11:36
سلام
خسته نباشید دوستان
یه سرور مجازی لینوکس centos 5.8 دارم
می خوام این سرور رو وصل کنم به xfilesharing و به عنوان فایل سرور معرفی کنمش
پنل نداره و لینوکسش خام هست
نیاز هست که فقط یک سری فایل cgi در این سرور آپلود و در xfilesharing آدرسشون داده بشه
منتها باید فایل ها داخل سرور دانلود قابل اجرا باشه و نمایش داده بشه
برای اینکه این لینوکس رو بتونم به فایل سرور تبدیل کنم باید چیکار کنم؟
نیاز به نصب چه پکیج هایی هست؟
دیروز هر کاری کردم و آپاچی و موارد دیگر رو نصب کردم ولی خطای 500 می داد و فایل هارو نمایش نمی داد

ccirco
February 1st, 2015, 11:50
برای شناسندن سرور لینوکس به ایکس فایل شیرینگ باید البته تا ان جایی که من می دانم روش کنترل پنل نصب باشه که پرل و سی جی ای را ران شده داشته باشد
با خوده سیب سافت هم می تونین در تماس باشین انها می توانند این کار را براتون انجام بدن
تو فرومشون سرچ کردم مشکل چند نفر دیگه هم بود

nader_star
February 1st, 2015, 11:57
برای شناسندن سرور لینوکس به ایکس فایل شیرینگ باید البته تا ان جایی که من می دانم روش کنترل پنل نصب باشه که پرل و سی جی ای را ران شده داشته باشد
با خوده سیب سافت هم می تونین در تماس باشین انها می توانند این کار را براتون انجام بدن
تو فرومشون سرچ کردم مشکل چند نفر دیگه هم بود

ممنون از شما
من lxadmin نصب کردم
ولی متاسفانه کارمو راه ننداخت و خیلی مشکلات بیشتر شد.

ccirco
February 1st, 2015, 12:12
طبق راهنما
کار های زیر باید انجام شود

*** Extra File-Server Installation ***

1) Copy (upload) all files and folders from "FS-dist/cgi-bin" into FileServer cgi-bin folder.
Copy (upload) all files and folders from "FS-disr/htdocs" into FileServer htdocs (public_html) folder.

2) Chmod install_fs.cgi to 755 and run it in browser.
It will set correct permissions for other files and put correct paths into config.

3) Login with admin account and go to "Server Management" section, click "Add new server".
Put your FS cgi-bin and files URLs there, then Main server will test & update FileServer configuration.

4) Add the cronjobs (don't to forget to replace /var/www/cgi-bin with your actual path):
* * * * * cd /var/www/cgi-bin;./transfer.pl >/dev/null 2>&1

The needed files are in the zip file from when you purchased the script.

nader_star
February 1st, 2015, 12:16
طبق راهنما
کار های زیر باید انجام شود

*** Extra File-Server Installation ***

1) Copy (upload) all files and folders from "FS-dist/cgi-bin" into FileServer cgi-bin folder.
Copy (upload) all files and folders from "FS-disr/htdocs" into FileServer htdocs (public_html) folder.

2) Chmod install_fs.cgi to 755 and run it in browser.
It will set correct permissions for other files and put correct paths into config.

3) Login with admin account and go to "Server Management" section, click "Add new server".
Put your FS cgi-bin and files URLs there, then Main server will test & update FileServer configuration.

4) Add the cronjobs (don't to forget to replace /var/www/cgi-bin with your actual path):
* * * * * cd /var/www/cgi-bin;./transfer.pl >/dev/null 2>&1

The needed files are in the zip file from when you purchased the script.

طبق راهنما انجام دادم. ولی وقتی آدرس فایل هارو وارد می کنم خطای 500 می ده
قبلاً سرور با با پنل سی پنل رو بدون مشکل وصل کردم. ولی الان بدون پنل می خوام اینکار رو انجام بدم که خطا می ده

secureconfig
February 1st, 2015, 12:34
سلام.

نتیجه ی دستور زیر را قرار دهید :
ls -l /usr/bin/perl

nader_star
February 1st, 2015, 13:38
سلام.

نتیجه ی دستور زیر را قرار دهید :
ls -l /usr/bin/perl

با سلام
خدمت شما قربان
-rwxr-xr-x 2 root root 11724 Oct 30 10:45 /usr/bin/perl

- - - Updated - - -

فایلی رو که می خوام اجرا کنم خطای زیر رو می ده

Not Found

The requested URL /cgi-bin/install.cgi was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at ********** Port 80

secureconfig
February 1st, 2015, 16:28
درصورت تمایل دسترسی سرور را در پ.خ ارسال کنید تا بررسی کنم.

- - - Updated - - -

مشکل از پرمیژن فایل های perl بود که رفع شد./

- - - Updated - - -

+ لطفا صندوق پیغام های خصوصیتان را خالی کنید.

ظرفیت صندوق پیام های خصوصی nader_star به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.

ccirco
February 1st, 2015, 18:10
دادش اگر توانستید با لینوکس تنها این کار را انجام بدین بدون نصب کنترل پنل به من هم خبر بدین و لیست کارهایی که انجام دادین را پخ کنید شدیدا نیازمندم