توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد اینترانت کردن سرور مجازی
zarat
January 31st, 2015, 20:50
با سلام خدمت دوستان انجمن
خواستم بدونم که میشه سرور مجازی رو طوری اینترانت کرد که از داخل سرور بشه به خارج وصل شد ولی فقط با ایپی ایران بتونن به سرور متصل بشن ؟
بدلیل نوع مصرفی که دارم این مورد باید رعایت بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید .
باتشکر
- - - Updated - - -
Up
tizparvaz
January 31st, 2015, 21:51
سلام
سیستم عامل سرور چیه و دلیل برای استفاده اینترانت چیه ؟
zarat
January 31st, 2015, 21:59
سلام
سیستم عامل سرور چیه و دلیل برای استفاده اینترانت چیه ؟
سیستم عامل سرور 2003 هست .
یه نوع گیم سرور هست که خودش باید به شبکه استیم(در خارج) وصل بشه ولی میخوام فقط ایپی ایران بتونه به سرور متصل بشه
farhadhelix
January 31st, 2015, 22:16
من هم به همچین چیزی نیاز دارم ولی سروری که من دارم روش پیاده سازی نمیشه .
بستگی به گیم سرور شما داره.
بعضی از سرور ها کد دستوری دارند که موقع ران شدن میتونی بهشون بگی که فقط روی یکی از ای پی های سرورتون یا یک کارت شبکه bind بشه و فقط از اون سرویس بگیره وگرنه بعضی از گیم سرور ها قاطی میکنند که از کدام ای پی و یا کارت شبکه باید سرویس بگیرند.البته بعضی هام امکان این رو دارند که از تمامی ورودی ها اتصال رو قبول کنند(این یه بحث خطا و آزمون هست تقریبا که باید تست بشه).
میتونید 2 تا کارت شبکه بگیرید یکی اینترنت و یکی اینترانت و metric کارت شبکه اینترنت رو پایین تر از metric کارت شبکه اینترانت تعریف کنید که سرویس دهی اتوماتیک گیم سرور از طریق شبکه اینترانت باشه ولی برای اتصال گیمر های خودتون ای پی اینترانت رو بهشون بدید.
البته روش های دیگری هم هستند.باز هم میگم این کار به تست های مختلفی نیاز داره تا ببینید کدام روش و حالت جواب میده.
tizparvaz
January 31st, 2015, 22:28
اینکار انجام پذیره که سرور شما هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت باشه البته به روشهایی خاص
zarat
January 31st, 2015, 23:16
پس برای شدنش ، میشه .. مرسی از دوستانی که در تاپیک شرکت کردن