ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن زبان دوم بصورت ساب دومین

Vraa
January 31st, 2015, 18:55
من يک سايت name.com فارسي دارم و نسخه انگليسيش بصورت en.name.com هست که ترجمه خودمه (يعني خودکار گوگل ترنس نيست) ميخوام براي کاربرهاي غير انگليسي و فارسي زبان به سايتم زبان هاي مختلف مثل آلماني رو اضافه کنم (البته بصورت ترجمه غیردستي و ماشینی)
براي اضافه کردن زبان هاي مختلف به سايت بدون ترجمه دستي دو راه دارم
1 اينکه کد گوگل ترانسليت رو قرار بدم و کاربر زبانش رو انتخاب کنه و 2 اينکه يه ساب دومين جدا براي اون زبان بزنم (مثل en که الان دارم)، مطالب رو تو گوگل ترنس ترجمه کنم و کپي کنم توش
ميخواستم بدونم اين فکر من درسته؟ : نتیجه ترجمه دو حالت یکیه اما در حالت اول هرگز در نتايج جستجوي آلماني نمايش داده نميشم چون مطالب انگليسي يا فارسيه اما در حالت دوم چون داراي عبارات آلماني هست در نتايج آلماني هم نمايش داده ميشه ؟؟؟

و سوال مهمتر اینکه اگر بخوام زبان هاي زيادي مثلا 10 تا اضافه کنم ايجاد اين تعداد ساب دومين مشکل آفرين نيست و به ضرر سايت نميشه؟

meysambala
January 31st, 2015, 19:15
به نظر من به دوصورت میشه قضاوت کرد
میشه فکر کرد چون محتوا یکسان میشه ممکنه توسط گوگل (فکر کنه ***ی مطالبه) و رتبه رو خراب کنه
صورت دوم اینکه درسته مطالب مثل هم هستن ولی به زبان مختلف و همشونم روی ساب دامین یک دامین فعالیت دارن
پس صورت دوم به نظر من منتقی تره به شرط اینکه تو هدت از تگ زبان استفاده شه (خود خزنده های گوگل میفهمن)
در ضمن برای هر ساب دامین باید از توضیحات و کلمات کلیدی با همون زبونش بسازی و بنویسی
-----------------
گوگل درسته مترجم خوبیه اما درست نمیتونه کلمات رو کنار هم بچینه و معنای واقعی رو برسونه