PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به کمک فوری

zeperto
January 31st, 2015, 16:14
من خواستم روی سرورم که centos روش نصبه با دستورات زیر یه یوزر درست کنم . همه چی بدون ارور انجام شد.بعدش ssh رو بستم و دوباره زدم با یوزر جدید کانکت شم منتها یه بار پسورد خواست زدم و اشتباه گرفت و برای بار دوم که زدم رفت تو کما.
چند بار دیگه خواستم با ssh وصل بشم ولی اصلا دیگه وصل هم نمیشه.
رفتم از تو پنل سرور ری استارت با ctrl+alt+del زدم اما باز هم نمیشه به سرور وصل بشم.automatic reset هم زدم ولی باز هم سیستمه تو کماست.اصلا با ssh نمیشه بهش وصل شد.چیکار کنم که از این وضع در بیاد؟مگه چیکار کردم که یهو اینطوری همه چی بهم ریخت آخه؟ :((

این دستوراتی بود که زدم
adduser zi
passwd zi
اینجا پسورد خواست که زدم
و در اخر هم gpasswd -a zi wheel رو زدم.توی اون آموزشی که خوندم این دستور باعث میشه این یوزر دسترسی کامل داشته باشه به سیستم
هیچ اروری نداد و بعد از اینا هم هیچ کاری نکردم

مشکل چیه؟ نابود شدم رفت؟

yourhosting
January 31st, 2015, 16:21
اگر به vnc / console دسترسی دارید چک کنید که سرویس sshd اجرا هست یا خیر.
همچنین اگر فایوالی دارید مثل iptables / csf موقتا غیرفعال کنید و دوباره تست کنید
شاید هم مشکل از اینترنت شما بشه در صورت تمایل ای پیتونو پ.خ کنید چک کنم

موفق باشید

Ashkankamangar.ir
January 31st, 2015, 16:40
فایروال نصب کردید رو سرور؟
شاید رمز اشتباه زدید بلاک کرده باشه آیپیتونو وگرنه دلیل نداره سرور بخوابه

zeperto
January 31st, 2015, 16:51
فایروال نصب کردید رو سرور؟
شاید رمز اشتباه زدید بلاک کرده باشه آیپیتونو وگرنه دلیل نداره سرور بخوابه

زنده باد.خلاصم کردی. :)
آی پیم رو بلاک کرده بود.مودم رو یه بار خاموش روشن کردم ردیف شد.ولی سوال ایجاست که چرا با یوزری که ساختم وارد نمیشه.یعنی پسورد رو که می زنم ارور میده.
به هر حال ممنون
خیالم راحت شد :)

M.D.A
January 31st, 2015, 19:41
زنده باد.خلاصم کردی. :)
آی پیم رو بلاک کرده بود.مودم رو یه بار خاموش روشن کردم ردیف شد.ولی سوال ایجاست که چرا با یوزری که ساختم وارد نمیشه.یعنی پسورد رو که می زنم ارور میده.
به هر حال ممنون
خیالم راحت شد :)

سعی کنید برای تعداد دفعات پسورد اشتباه تعداد بیشتری در نظر بگیرید که سریع بلاک نشید...
به یوزر دسترسی ssh دادید؟

zeperto
January 31st, 2015, 20:30
سعی کنید برای تعداد دفعات پسورد اشتباه تعداد بیشتری در نظر بگیرید که سریع بلاک نشید...
به یوزر دسترسی ssh دادید؟

والا من تغییراتی برای تعداد دفعات وارد کردن پسورد ندادم.
یوزر رو تو یه آموزشی زده بود که اگر تو گروه wheel بذاریم مجوزش هم تراز ادمین سیستم میشه.

یه بار دیگه اون یوزری که ساخته بودم رو پاک کردم و از دوباره یه یوزر جدید ساختم.وقتی خواستم با یوزر جدیده وارد بشم همون بار اول که پسورد رو زدم قاطی کرد.مشکل از پسورد من نیست.نمی دونم چه مرگشه

من طبق این (https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-add-and-delete-users-on-ubuntu-12-04-and-centos-6) آموزش یوزر می سازم و دسترسی بهش می دم.ولی نمی تونم باهاش از طریق ssh وارد بشم. :(

secureconfig
February 1st, 2015, 12:31
سلام.

نتیجه ی دستورات زیر را قرار دهید :

cat /etc/passwd | grep zi
su -s /bin/sh zi

موفق باشید./