من یه سایت خرید کردم ورودی گوگلش بین 1500 تا 2000 است ولی این قالبی که الان روشه اصلا بهینه نیست به نظر شما اگر قالب رو عوض کنیم و یک قالب بهینه ( از نظر سایت های مختلف ) رو بگذاریم در رنک ما در گوگل مشکلی پیش میاد ؟ و اینکه اگر Meta Tag ها رو عوض کنم چی البته به جز Title ؟
الان تو کلمات مختلف صفحه 2 و 3 هست !
خواهشا کمک کنید !
eramserver
January 31st, 2015, 15:20
با سلام اگر قالب جایگزین بهینه باشه مشکلی پیش نمیاد !
اما اگر میخواید با همون کلمات کلیدی، توی همون صفحه ها بمونید توی انتخاب کلمات کلیدی مناسب دقت کنید.
farhadhelix
January 31st, 2015, 15:21
رنک گوگل به رنک دهی به کلیدواژه ها و و ایندکس کردن آنهاست . title تا جایی که میدونم تاثیری روی رنک سایت نداره .
قالبتون اگر تغییراتی روی کلیدواژه ها و تنظیمات روبات های سایتتون نمیده مشکلی پیش نمیاره.
song-ir
January 31st, 2015, 15:23
رنک گوگل به رنک دهی به کلیدواژه ها و و ایندکس کردن آنهاست . title تا جایی که میدونم تاثیری روی رنک سایت نداره .
قالبتون اگر تغییراتی روی کلیدواژه ها و تنظیمات روبات های سایتتون نمیده مشکلی پیش نمیاره.
منظورتون از کلیدواژه همون keyword های متاتگ ها هستن ؟
farhadhelix
January 31st, 2015, 15:25
بله کلیدواژه همون keywords هست
song-ir
January 31st, 2015, 15:30
با سلام اگر قالب جایگزین بهینه باشه مشکلی پیش نمیاد !
اما اگر میخواید با همون کلمات کلیدی، توی همون صفحه ها بمونید توی انتخاب کلمات کلیدی مناسب دقت کنید.
یه آیدی یاهو یا ... دارید واسه سئو و بهینه سازی تماس بگیرم !
pedrami
February 1st, 2015, 22:04
وب مستر رو چک کنید دوست عزیز، ببینید که تو سایت مپ، نسبت به فایل های تم لینکی هست که به فایل های تم الانتون مربوط باشه یا نه ؟
اگر باشه باید اول اون لینک رو از تو سایت مپ حذف کنید و بعد قالب رو عوش کنید تا ارور site map نده ....
حداقل تا 3،4 روز تو وب مستر crawl state رو چک کنید که نسبت به اون تم ارور نده ...
meta tag رو هم عوض پیشناهاد می کنیم نکنید ... اما می تونید بهش اضافه کنید ... چون در این کلمات کلیدی پوینت دارین ... و رنک ازش گرفتید ...
قالب رو هم میتونین بهینه اش کنین خودتون
emppmp
February 4th, 2015, 11:26
گوگل متوجه تغییر گرافیک میشود ( که همین تعسیر میزاره )
ولی اگر لینکات + مطالب تغییر نکند فرق زیادی نداره
سعی کنید از قالبی استفاده کنید که تعداد زیادی لینک + مطلب در خودش جای دهد (مثل سایت های خبری)
من یه سایت خرید کردم ورودی گوگلش بین 1500 تا 2000 است ولی این قالبی که الان روشه اصلا بهینه نیست به نظر شما اگر قالب رو عوض کنیم و یک قالب بهینه ( از نظر سایت های مختلف ) رو بگذاریم در رنک ما در گوگل مشکلی پیش میاد ؟ و اینکه اگر Meta Tag ها رو عوض کنم چی البته به جز Title ؟
الان تو کلمات مختلف صفحه 2 و 3 هست !
خواهشا کمک کنید !
تعویض قالب حتماً تاثیر گذار خواهد بود
همواره قالبی که تعداد درخواست های کمتری به سرور بفرستد، حجم پایینی داشته باشد و بر اساس html5 , css3 باشد، رتبه بهتری به سایت شما خواهد داد
حتی اگر مطالب شما هیچ تغییری نکند
ccirco
February 5th, 2015, 20:49
من هم تجربه بدی دارم تعویض قالب 100% تاثیر داره
مخصوصا وقتی قالب اصلی هم بهینه نباشه
heydari304
February 5th, 2015, 21:53
سلام
تاثیر میتونه داشته باشه اما با دقت میتونید کاری کنید در روند رشدتون هم تاثیر گذاره باشه
مهمترین چیز ایناس که ابتدا تمامی کدهایی که داخل تگ head می باشد و به سئو مربوط می باشد در قالب جدید قرار دهید
نکته دوم h1 , h2 ,h3 قالب قبلی سعی کنید رعایت بشه و تغییر نکنه
نکته سوم سعی کنید که برای دسته بندی ها و تگ ها هم قالبش تنظیم باشه مثل قبل
و سئو کلی قالب رو مورد بررسی قرار بدید با چندین سایت مثل ورنک جی تی متریکس و ...