PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلد و ایتالیک کردن کلمات کلیدی

hitech
January 31st, 2015, 12:24
ایا bold و italic کردن کلمات کلیدی در متن هنوز هم در سئو تاثیر داره؟

heydari304
January 31st, 2015, 17:58
سلام
آره تاثیر گذاره قسمت هایی که بولد میشن مورد توجه بیشتری هستن.

pedrami
February 1st, 2015, 21:57
دوست عزیز ایتالیک کردن اصلا در تاثیری در سون نداره و یک فرمیشن هست (یک حالتی به نوشته میده ) .... در حالی که bold کردن باعث high light شدن اون کلمه میشود و در کدهای html به صورت تک strong در میاد ... که تگ strong یک تگی هست برای high light کردن ...
اما بهتره فقط کلمات کلیدی سایتتون رو در نوشته ها بولد کنید دوست عزیز

startToday
February 1st, 2015, 23:23
فکر میکنم بولد و ایتالیک کردن فقط حالت نمایشی داشته باشن.
برای این منظوری که شما فرمودید تگ strong استفاده میشه که یه تگ semantic و مفهومی هست...

- - - Updated - - -

الآن صحبت های مت کاتس رو در این مورد دیدم و لازم میدونم پست قبلم رو تصحیح کنم.
ایشون گفته که فرقی بین استفاده از تگ های i و em، و یا تگ b و strong نیست. ضمنا تگ b سمانتیک هست و تگ strong نمایشی که در پست بالا برعکس گفتم!...

pedrami
February 1st, 2015, 23:35
این حرفی که شما می زنید کاملا درسته دوست عزیز ...
اما دوست عزیز الان در کلیه ی cms ها ... Bold به عنوان تگ Strong شناخته می شه ... و می تونید در قسمت نوشته ها ، یک کلمه ای رو که Bold کردید ، از حالا دیداری به متن تغییر بدید و خواهید دید که به صورت tag strong هست ...
و همون طور که می دونید tag strong این رو نشون میده که این قسمت از متن دارای اهمیت بیشتری هست ... برای همین پیشنهاد میشه فقط کلمات کلیدی رو بولد کنید

emppmp
February 4th, 2015, 11:08
بلد کردن

لینک دادنه کلمات به صفحات

استفاده از تگ h
تعسیر دارد

سایت : http://www.fakhrimen.ir/ (http://www.fakhrimen.ir/)

granitdev
February 5th, 2015, 20:37
ایا bold و italic کردن کلمات کلیدی در متن هنوز هم در سئو تاثیر داره؟

به جا استفاده شود
در یک صفحه یک کلمه چندین بار Bold نشود
متناسب با عنوان صفحه کلمات را bold کنید. چون موتورهای جستجو نیاز به هماهنگی بین کلمات bold شده و عنوان صفحه دارند
موفق باشید