توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم کردم dns در پلسک
ezatpanah
February 1st, 2015, 09:05
24920
دوستان برای تنظیم dns سرور ها روی سرور ویندوز از طریق خود ویندوز باید عکمل کرد تا از پنل پلسک؟
و اگر از پنل هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
- - - Updated - - -
دوستان چرا واقعا کسی جواب سوال نمیده؟!
انجمن تخصصی دیگری وجود داره تا ما تازه کار ها مشکلاتمون رو اونجا بپرسیم و به نتیجه برسیم؟!
اگه کسی از متخصصیین امکانش رو داره با هزینه لطفا کمکم کنه... واسه بررسی پلسک نصب شده و چند تا سوال کوچیک و راهنمایی
heydari304
February 1st, 2015, 12:25
سلام
دقیقا مثل سی پنل
به عنوان مثال می توانید یک ساب دامین را برای هاست دانلود روی آی پی یک سرور دیگر تنظیم کنید یا یک ساب دامین را به یک وبلاگ متصل کنید و بسیاری استفاده های دیگر، اکنون این آموزش برای کنترل پنل سی پنل آماده شده است.1- ابتدا مرورگر را باز نمایید و از طریق آدرس سی پنل هاست خود، به عنوان مثال : http://yourdomain.com/cpanel توسط نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار دارید، به کنترل پنل هاست وبسایت خود وارد شوید.2- در بخش مدیریت سی پنل، گزینه ی "Advanced DNS Zone Editor" را انتخاب کنید.3- در بخش Add a Record:- در قسمت name نام دامنه خود را وارد کنید.
- در قسمت TTL عدد 14400 را وارد کنید.
- در قسمت Type گزینه A را انتخاب کنید.
- در قسمت Address آی پی مد نظر برای ساب دامین را وارد کنید.4- بر روی گزینه Add Record کلیک کنید.ساب دامین شما در حال حاضر روی آی پی مد نظر تنظیم شده است، گاهی اوقات دسترسی کامل به ساب دامین از طریق آی پی به 1 الی 24 ساعت زمان نیاز خواهد داشت.
ezatpanah
February 1st, 2015, 13:18
سلام
دقیقا مثل سی پنل
به عنوان مثال می توانید یک ساب دامین را برای هاست دانلود روی آی پی یک سرور دیگر تنظیم کنید یا یک ساب دامین را به یک وبلاگ متصل کنید و بسیاری استفاده های دیگر، اکنون این آموزش برای کنترل پنل سی پنل آماده شده است.1- ابتدا مرورگر را باز نمایید و از طریق آدرس سی پنل هاست خود، به عنوان مثال : http://yourdomain.com/cpanel توسط نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار دارید، به کنترل پنل هاست وبسایت خود وارد شوید.2- در بخش مدیریت سی پنل، گزینه ی "Advanced DNS Zone Editor" را انتخاب کنید.3- در بخش Add a Record:- در قسمت name نام دامنه خود را وارد کنید.
- در قسمت TTL عدد 14400 را وارد کنید.
- در قسمت Type گزینه A را انتخاب کنید.
- در قسمت Address آی پی مد نظر برای ساب دامین را وارد کنید.4- بر روی گزینه Add Record کلیک کنید.ساب دامین شما در حال حاضر روی آی پی مد نظر تنظیم شده است، گاهی اوقات دسترسی کامل به ساب دامین از طریق آی پی به 1 الی 24 ساعت زمان نیاز خواهد داشت.
دوست عزیز من NS ها رو از طریق DNS ویندوز معرفی کردم و بروی ای پی مورد نظرمم ست کردم...
اما الان پینگ NS3.DOMAIN.IR رو میگیرم پینگ دارم اما در NSLOOKUP وقتی از دستور SERVER استفاده میکنم تا سرور این NS3 رو بهم نشون بده خطا میده :
> server ns3.DOMAIN.IR
*** Can't find address for server ns3.DOMAIN.IR: Non-existent domain
samiraabd
February 13th, 2015, 14:48
دوست عزیز من NS ها رو از طریق DNS ویندوز معرفی کردم و بروی ای پی مورد نظرمم ست کردم...
اما الان پینگ NS3.DOMAIN.IR رو میگیرم پینگ دارم اما در NSLOOKUP وقتی از دستور SERVER استفاده میکنم تا سرور این NS3 رو بهم نشون بده خطا میده :
> server ns3.DOMAIN.IR
*** Can't find address for server ns3.DOMAIN.IR: Non-existent domain
سلام
بله درست هست باید از طریق خود سرور دی ان اس رو تنظیم کنید .
مشکل ارور برطرف شد یا خیر؟
درصورت تمایل میتونید با ای دی من در مسنجر یا ایمیل در تماس باشید: sam_a1363@yahoo.com