PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Error establishing a database connection

JATHIYA
January 31st, 2015, 09:45
هوالعلیم
با سلام
دوستان عزیز از وقتی سرور رو منتقل کردم
میشود گفت هر ده روز یکباری کل سایت های سرور خطای
Error establishing a database connectionمیدهد و سرور رو باید خاموش روشن کنم تا درست شود
به نظرتون مشکل از چیه و چجوری باید رفع کنم؟

nginxweb
January 31st, 2015, 10:39
درود

دوست عزیز مشکل فوق مربوط به سرویس mysql سرورتون میباشد و اگر تمامی سایت ها این مشکل را گاها دارند یا کانفیگ و بهینه سازی درست روی این سرویس انجام نشده است و یا سرورتون با کمبود منابع در ساعاتی روبرو میشود که با این error مواجه میشوید

JATHIYA
January 31st, 2015, 11:15
درود

دوست عزیز مشکل فوق مربوط به سرویس mysql سرورتون میباشد و اگر تمامی سایت ها این مشکل را گاها دارند یا کانفیگ و بهینه سازی درست روی این سرویس انجام نشده است و یا سرورتون با کمبود منابع در ساعاتی روبرو میشود که با این error مواجه میشوید

با سلام
ممنون از جوابی که به تاپیکم دادی
اما چجوری بفهمم کانفینگ درست انجام نشده
یا کمبود منابع دارم؟

nginxweb
January 31st, 2015, 11:18
با سلام
ممنون از جوابی که به تاپیکم دادی
اما چجوری بفهمم کانفینگ درست انجام نشده
یا کمبود منابع دارم؟

درود

بطور معمول اگر لود سرورتون زیر 2 باشه منابع مشکلی ندارد و فشار روی سرور نمیباشد اما لود بالاتر نشانه فشار روی سرور و کمبود منابع هستش که با دستور top میتوانید مشاهده کنید

در مورد mysql نیز تنظیمان این سرویس در فایل /etc/my.cnf میباشد که برای بهینه سازی هم میتوانید با کمک اسکریپت هایی مانند mysqltuner اینکارو انجام دهید یا در صورتیکه تخصص لازم ندارید کار را به متخصص در این زمینه که تجربه کافی دارد بسپارید

hamid.soltani92
January 31st, 2015, 11:23
بطور معمول اگر لود سرورتون زیر 2 باشه منابع مشکلی ندارد و فشار روی سرور نمیباشد اما لود بالاتر نشانه فشار روی سرور و کمبود منابع هستش که با دستور top میتوانید مشاهده کنید

سلام و عرض ادب.
جسارتا این مورد مستقیما به تعداد هسته های پردازنده بستگی داره و نمیشه براش عدد مطلق در نظر گرفت.

nginxweb
January 31st, 2015, 11:26
سلام و عرض ادب.
جسارتا این مورد مستقیما به تعداد هسته های پردازنده بستگی داره و نمیشه براش عدد مطلق در نظر گرفت.

بله کاملا صحیح میفرمایید مسلما سروری که مثلا 8 core cpu داره load average high level بالاتری تا یک سرور 2 هسته ای داره...

اما مقداری که بنده عرض کردم معمولا به طور نرمال کاربرد داره مخصوصا برای سرورهای مجازی

ممنون از شما