ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل اختصاصی ovh

_mohseni_
January 30th, 2015, 23:44
سلام
بنده درخواست خرید سرور اختصاصی OVH به مشخصات Enterprise MG-128 - 128G 2xE5-2650v2 Server که تو پنل اختصاصی خودم تو سایت OVH باشه رو دارم . (پنل دارم ولی اطلاعاتش فیک هست و حتما با اطلاعات صاحب حساب PayPal فرق میکنه .. مشکلی نداره با هر اکانت PayPal ای پرداخت انجام شه تو OVH ? اگه مشکل داره باید پنل با اطلاعات درست بهم تحویل بده)

Order رو بدم .. Pay رو کسی که برام اینکارو کنه انجام بده .
چون میخوام خودم با ساپورتشون در صورت مشکل حرف بزنم چون ساپورتش خیلی برام مهمه و با واسطه اگه بخوام حرف بزنم طول خواهد کشید . و البته باید یه سری چیز های دیگه هم اد کنم به سرویسم .

لطفا کسی که میتونه اینکار رو انجام بده بهم بگه .
ممنون

iran-developers
January 30th, 2015, 23:47
درود
دلاری 3600
یورو 4100

_mohseni_
January 30th, 2015, 23:54
مشکلی نداره که اطلاعات اکانتم فیک هست و شما به یه حسابی که مربوط به اون اطلاعات نیست پرداخت کنین ؟

iran-developers
January 30th, 2015, 23:56
خودمون براتون اکانت باز می کنیم
که فیک هم نباشه !
با ایمیل شما

_mohseni_
January 31st, 2015, 00:03
یه پیام خصوصی بده بهم لطفا .. اکانت من تو اینجا چون الان ساخته شده مخدودیت داره ..

jaheshserver
January 31st, 2015, 00:09
فاکتور رو بدید ما پرداختش کنیم . با ویزا کارت می زنیم که مشکلی پیش نیاد

_mohseni_
January 31st, 2015, 00:40
@iran-developer :
===========================================
آخر نذاشت پیام خصوصی بدم ..

اقا من فردا قراره پرداخت کنم .
قبلش ازتون سوال داشتم با اجازه ..

شما تا به حال سرور اختصاصی OVH پرداخت داشتید ؟ آخه فکر میکنم گیر میده به مغایرت اطلاعات .. که فرمودید با اطلاعات درست اکانت درست میکنید ..
پس لابد قبلا هم با اون اطلاعات اکانت ساخته شده

سوال اینه که چند تا اکانت با اون اطلاعات ساخته شده و اینکه چند تاس هم مشکلی از نظر OVH نداره ؟
چون نمیخوام الکی سرور رو داون کنن

و اینکه ساختن اطلاعات با ایمیل بنده چقدر براتون طول میکشه ؟
چون شاید سریع فردا باید خریده باشم سرور رو ..
==========================================

@jaheshserver:
مرسی

dark_7qe
January 31st, 2015, 00:45
سلام دوست عزیز
چرا می خواهید داخل پنل خودتون باشه؟

_mohseni_
January 31st, 2015, 00:53
چون ساپورت عالی و سریع برام مهمه و اینکه همه چی زیر دست خودم باشه دیگه ...

mohammad007
January 31st, 2015, 00:57
سلام
بله در صورت مغایرت مشکل ساز خواهد شد
خواستید می تونیم با پنل خودمون براتون بگیریم
و ما اکثر مواقع انلاین هستیم و پاسخگوی شما

dark_7qe
January 31st, 2015, 00:57
در صورتی که می خواید ما می تونیم سرور رو توی پنل خودمون براتون خریداری کنیم در حال حاضر هم 3 سرور از ovh داریم که بدون مشکل کار می کنند وضعیت ساپورت و رضایت کاربرانمون از تاپیک ها کاملا مشخص هستش
باز مجدد در صورتی که می خواهید پنل داشته باشید با مدارک می تونیم براتون ورفای کنیم که حدود 2 هفته هم زمان می بره تا مدارک رو تایید کنند