توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود کارنکردن وی پی اس ها در VMware
kargar
January 30th, 2015, 11:44
سلام
متاسفانه چند روزی هستش که سرورم به هم ریخته و کسی که قبلاً برامون مانیتورینگ میکرده جواب ایمیل هامون رو هم نمیده و من خودم نمیتونم به VMware وصل بشم و هرچقدر که تلاش میکنم خطای زیر رو دریافت میکنم که در عکس ضمیمه ارسالش کردم , الان نمیدونم دقیقاً مشکل از چی هستش تا درستش کنم و این که
VMware ESXi بالا هستش ولی خود وی پی اس ها خیر آپ نیستن
Mr.Te0
January 30th, 2015, 13:26
سلام
متاسفانه چند روزی هستش که سرورم به هم ریخته و کسی که قبلاً برامون مانیتورینگ میکرده جواب ایمیل هامون رو هم نمیده و من خودم نمیتونم به VMware وصل بشم و هرچقدر که تلاش میکنم خطای زیر رو دریافت میکنم که در عکس ضمیمه ارسالش کردم , الان نمیدونم دقیقاً مشکل از چی هستش تا درستش کنم و این که
VMware ESXi بالا هستش ولی خود وی پی اس ها خیر آپ نیستن
ای پی اصلی سرور پینگ دارد؟
گویا دسترسی ای دی رک هم دارید ، از طریق کنسول یا به صورت Warm reboot از قسمت Power ، یکبار اقدام به ریست سرور بفرمایید.
سپس در صورت برقراری پینگ سرور ، اقدام به اتصال فرمایید.
meysam021
January 30th, 2015, 13:36
به ویسنتر وصل هستید؟
دیتاسنتر هتزنر هست؟
دو شبکه روتر که نبستید؟
Mr.Te0
January 30th, 2015, 14:01
دیتاسنتر هتزنر هست؟
دو شبکه روتر که نبستید؟
اگر به عکس دقت بفرمایید ، مدل سرور R210 دل میباشد و با توجه به دسترسی ای دی رک میتوان فهمید سرور جزو سرور های رداستیشن میباشد.
( ضمنا در عکس در صفحه ایدی رک هم ، در قسمت هاست نیم نام Redstation ذکر شده است )
meysam021
January 30th, 2015, 14:10
اگر به عکس دقت بفرمایید ، مدل سرور R210 مدل دل میباشد و با توجه به دسترسی ای دی رک میتوان فهمید سرور جزو سرور های رداستیشن میباشد.
( ضمنا در عکس در صفحه ایدی رک هم ، در قسمت هاست نیم نام Redstation ذکر شده است )
این مشکل رو بیشتر توی هتزنر دیدم ، عکس متاسفانه نصف میاد برای من کامل لود نمیشه.
هتزنر بله msi استفاده میکنه بیشتر
Mr.Te0
January 30th, 2015, 14:15
این مشکل رو بیشتر توی هتزنر دیدم ، عکس متاسفانه نصف میاد برای من کامل لود نمیشه.
هتزنر بله msi استفاده میکنه بیشتر
گاهی اوقات به دلایل مختلفی از جمله استفاده بیش از حد از منابع یا عدم مانیتورینگ و فشار روی سرور ، ممکن است باعث اختلال در کار مجازی ساز شود.
در اکثر موارد ، با یک راه اندازی مجدد ، مشکل حل خواهد .
ولی باید مشکل ریشه یابی شود تا از بروز مجدد این چنین مواردی جلوگیری به عمل آید .
OmidX
January 30th, 2015, 16:31
دوست عزیز شما از ویندوز XP نمیتونید ب ESXi 5.5 یا VCenter 5.5 کانکت شید ...