توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خوام یک سرور مجازی رایگان رو تست کنم
alita
January 29th, 2015, 17:39
سلام. من بابت این موضوع تو یکی از سایت های خارجی ثبت نام کردم و مثلا سرور رایگان ر هم گرفتم اما تو داشبوردم زده در دسترس نیست و علتش رو زده به دلیل paid vps plan!!!! من می خوام یک سرور مجازی رایگان رو بدون اینکه حتی سیستم عامل هم داشته باشه رو تست کنم. می خوام نحوه نصب سیستم عامل و کانفیگ ها مورد نیاز بعدیش رو عملا یاد بگیرم. چون اگه قرار باشه که یک سرور بخرم و چند روز هم واسه این قضیه وقت بذارم ضرر می کنم. از دوستان هر کسی که سایتی رو می شناسه که حقیقتا با ثبت نام در اون میشه سیستم عامل نصب کرد و کانفیگ ها بعدی لطفا معرفی کنه.هدف من بیشتر یاد گرفتن مهارت مورد نیاز برای کار با سرور مجازی است؟
ممنون.
ali269
January 29th, 2015, 17:50
یک vmware نسخه دسکتاپ دانلود و نصب کنین کار شما راه می اندازد
باید سیستم شما خوب باشد رم 2 به بالا
alita
January 31st, 2015, 10:54
من یک نسخه از این vmware رو از یکی از این سایت ها دانلود کردم .اما متاسفانه سیستم من 32 بیتی بود و اون سایت نامرد این رو ذکر نکرده بود بود. بعد از تحقیق متوجه شدم که ویرچوال باکسی هم وجود داره که همین کار را انجام میده. من ابونتو سرور رو روی ویرچوال نصب کردم. و با توجه به منابع خارجی خواستم اپدیت کنم اما تا 30 درصد فقط می رفت و در این مدت اصلا گویا کانکت نمی شد و مدام ارور می زد. اومدم اپاچی رو نصب کنم. به خاطر همین اپاچی رو اول از ویندوزم دانلود کردم و در دایرکتوری دانلود قرار دادم و در ابونتو مجازی وقتی دستور می زدم مدام پیغام unable می داد.این مشکل رو در منابع خارجی سرچ کردم و اون ها راه حل داده بودند که اول باید دستور اپدیت بزنی و بعد ..... اما وقتی من همون دستور اپدیت رو می زدم اصلا کانکت نمی شد. اعصابم به هم ریخته. نمی دونم چه مرگشه. چی رو رعایت نمی کنم. ایا vmware نسخه ای نداره روی کامپیوتر 32 بیتی نصب بشه. اگر وجود داره لطفا لینک بدید. چون من دیگه به این سایت های ایرانی اعتماد ندارم و یک وقت دوباره 64 بیتی رو دانلود می کنم.دستم به دامنتون. بابا شما که همگی کانفیگ باز هستید. صد در صد تجربه تون می تونه به من کمک کنه.