jpmo02
January 29th, 2015, 13:34
سلام
من از وردپرس استفاده میکنم
در این سایت هرچند وقت یکبار بهطور منظم ودر ساعتی مشخص درموضوع سایت یک مطلب ارسال میشه
از بازدیدش به نسبت کارمون راضیم
قالب رو میشه گفت از خود سایت wp-persian در ابتدای کار دریافت کردم وتغییرات چشمگیری انجام دادم
قالب بااستفاده از جدول بنید نوشته شده که بعضی جاها دیدم که گفته میشه این کار مناسب قالب نیست
الان این قالب در سایت chkme درصد سیوی 65 داره
مثلا h2وh3نداره و Description وKeywords هم نداره بر طبق ارورهایی ک داده
من درنظر دارم خودم یک قالب برای سایت طراحی کنم واستفاده کنم ولی شاید زمانبر باشه مثلا تا تابستان اینده
سایت حدود دو سال ونیم هست که برپاست با همین قالب وهمین درصد سئو
چند سوال از دوستان واساتید دارم:
من که میخوام چندین ماه دیگه قالب رو عوض کنم
1. اگر الان نقشه سایت درست کنم بعد از تعویض قالب مشکلی بوجود میاد؟
2.اگر الان درگوگل وبمستر ثبتش کنم بعد ازتعوضی قالب مشکلی بوجود میاد؟
3. اگر الان تگ هاو توضیحات سایت رو تعیین کنم ایا بعد از تعویض قالب مشکلی بوجود میاد؟
4. فرض کنید الان یه توضیحات متناسبی برای سایتم تعیین کنم وبعد از یک ماه یاچند ماه این توضیح رو تغییر بدم, ایا مشکلی داره؟
5. مورد 4 برای Keyword ها چطوره ؟
-منظورم از keywordها برچسب های مطالب نیست ومیدون ک اگر برچسب مطالب روحذف یاتغییر بدم مشکل بوجود میاد-
لطفا دراین موراد راهنماییم بفرمایید. سپاس
من از وردپرس استفاده میکنم
در این سایت هرچند وقت یکبار بهطور منظم ودر ساعتی مشخص درموضوع سایت یک مطلب ارسال میشه
از بازدیدش به نسبت کارمون راضیم
قالب رو میشه گفت از خود سایت wp-persian در ابتدای کار دریافت کردم وتغییرات چشمگیری انجام دادم
قالب بااستفاده از جدول بنید نوشته شده که بعضی جاها دیدم که گفته میشه این کار مناسب قالب نیست
الان این قالب در سایت chkme درصد سیوی 65 داره
مثلا h2وh3نداره و Description وKeywords هم نداره بر طبق ارورهایی ک داده
من درنظر دارم خودم یک قالب برای سایت طراحی کنم واستفاده کنم ولی شاید زمانبر باشه مثلا تا تابستان اینده
سایت حدود دو سال ونیم هست که برپاست با همین قالب وهمین درصد سئو
چند سوال از دوستان واساتید دارم:
من که میخوام چندین ماه دیگه قالب رو عوض کنم
1. اگر الان نقشه سایت درست کنم بعد از تعویض قالب مشکلی بوجود میاد؟
2.اگر الان درگوگل وبمستر ثبتش کنم بعد ازتعوضی قالب مشکلی بوجود میاد؟
3. اگر الان تگ هاو توضیحات سایت رو تعیین کنم ایا بعد از تعویض قالب مشکلی بوجود میاد؟
4. فرض کنید الان یه توضیحات متناسبی برای سایتم تعیین کنم وبعد از یک ماه یاچند ماه این توضیح رو تغییر بدم, ایا مشکلی داره؟
5. مورد 4 برای Keyword ها چطوره ؟
-منظورم از keywordها برچسب های مطالب نیست ومیدون ک اگر برچسب مطالب روحذف یاتغییر بدم مشکل بوجود میاد-
لطفا دراین موراد راهنماییم بفرمایید. سپاس