PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخطار استفاده زیاد از cpu در جوملا

mirahsani
January 29th, 2015, 12:40
سلام دوستان.
من یک سایت جوملا طراحی کردم و از k2 comment استفاده کردم. بعد از 20 روز دیدم 300 هزار کامنت به وسیله ربات های اسپمر ثبت شده و پشتیبانی هاست من اخطار مصرف بالا از منابع داد. من تمام comment ها را پاک کردم و k2 comment را از صفحاتم deActive کردم. (هنوز صفحاتم با k2 هستند) بعد به هاستینگ گفتم که ایرادو برطرف کردم و سایتم را فعال کنید. بعد از گذشت 4 روز دوباره هاستم اخطار داد و غیر فعال شد.
الان دیگه موندم مصرف بالای cpu از کجاست و چرا؟؟؟؟؟ داخل cpanel از کجا بفهمم و چطور مشکلو برطرف کنم.
خواهشا کمکم کنید!

nginxweb
January 29th, 2015, 13:06
سلام دوستان.
من یک سایت جوملا طراحی کردم و از k2 comment استفاده کردم. بعد از 20 روز دیدم 300 هزار کامنت به وسیله ربات های اسپمر ثبت شده و پشتیبانی هاست من اخطار مصرف بالا از منابع داد. من تمام comment ها را پاک کردم و k2 comment را از صفحاتم deActive کردم. (هنوز صفحاتم با k2 هستند) بعد به هاستینگ گفتم که ایرادو برطرف کردم و سایتم را فعال کنید. بعد از گذشت 4 روز دوباره هاستم اخطار داد و غیر فعال شد.
الان دیگه موندم مصرف بالای cpu از کجاست و چرا؟؟؟؟؟ داخل cpanel از کجا بفهمم و چطور مشکلو برطرف کنم.
خواهشا کمکم کنید!

درود
اگر ا هاست اشتراکی استفاده میکنید از مدیر سرور بخواین از سمت سرور بررسی کنه واستون میتونه دقیقا بهتون بگه چه پروسه ای از سایتتون مصرف بالایی دارد و اطلاعات دقیقی بدست بیاورید