توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دی ان اس چگونه ساخته و کانفیگ می شود؟
irank3
January 29th, 2015, 11:36
با سلام سوالم رو در عنوان مطرح کردم: دی ان اس چگونه ساخته و کانفیگ می شود؟ و یک دامنه می تونه مستقیم روی سرور تنظیم شه؟
dc.saeed
January 29th, 2015, 13:45
سلام
وارد پنل دامنه باشید از قسمت : Child hosts دی ان اس هاتون رو بسازید سپس Custom DNS هم دی ان اس هاتون رو وارد کنید به همراه آی پی سرور
موفق باشید
secureconfig
January 29th, 2015, 13:47
سلام.
بر روی سرور هایی که کنترل پنل دارند میتونید از داخل تنظیمات دی ان اس هارا ست کنید و دقت نمایید که داخل پنل دامنه نیز باید تظیمات انرا انجام دهید.
بر روی سرور هایی که کنترل پنل ندارند باید named و bind را نصب کنید و تنظیمات دی ان اس برای دامنه هارا انجام دهید.(در گوگل جستجو کنید اموزش هاش هست)
موفق باشید./
zeperto
January 29th, 2015, 17:35
من یه سایت دارم که در حال کاره.می خوام انتقال سرور بدم.رفتم از تو پنل دامینم تو قسمت child hosts که مربوط به dns ها میشه آی پی قدیمی رو به آی پی جدید تغییر دادم.
روی سرور جدیدم هم کاری نکردم.لازمه کاری انجام بدم روی سرور جدید؟روش لینوکس نصبه و دایرکت ادمین.
کار دیگه تو قسمت پنل دامین هم باید انجام بدم؟
خواهشا کمک کنید
farhadhelix
January 29th, 2015, 17:48
اگر ویندوز سرور دارید میتوانید با نصب dns server از قسمت مدیریت سرور اقدام به اضافه کردن دامنه و resolve کردن اون به ای پی های مورد نظر خود باشید.
اگر سروری دارید که باهاش کار میکنید و میخواهید دامنه خود رو به ای پی سیستمون point بدید میتوانید از همین روش استفاده کنید.
در صورت نیاز بفرمایید تا توضیحات فنی کامل از نحوه انجام این کار داده شود.
zeperto
January 29th, 2015, 18:03
هر دو تا سرورم لینوکس هستن.
سروری که الان سایتم روشه رو دادم یکی از بچه های همین فروم برام دامین و ملزومات رو کانفیگ کرد.نمی دونم روی سرورم هم کاری کرده یا نه.
من الان فقط از پنل دامینم قسمت child host ها آی پی رو به آی پی سرور جدیدم تغییر دادم.یعنی هر دو تا dns رو آی پی شون رو به آی پی جدید تغییر دادم
کار دیگه ای هم هست انجام بدم؟
farhadhelix
January 29th, 2015, 18:15
نه کار اگر مشکلتون حل شده که دیگه به کار دیگه ای نیاز نیست.
فقط دی ان اس ها که ای پی قدیمی روشون بود بو به ای پی مورد نظرتون تغییر باید میدادید که دادید.نیاز به کار دیگه ای نیست.
zeperto
January 29th, 2015, 18:39
نه کار اگر مشکلتون حل شده که دیگه به کار دیگه ای نیاز نیست.
فقط دی ان اس ها که ای پی قدیمی روشون بود بو به ای پی مورد نظرتون تغییر باید میدادید که دادید.نیاز به کار دیگه ای نیست.
رو سرور جدیدم تو دایرکت ادمین فولدری به اسم public_html نیست.من رو سرور قبلیم یه private_html هم داشتم چون سایتم ssl داره.الان دامینم رفته رو سرور جدید ولی فولدره نیست که فایلهای سرور رو توش کپی کنم.
خودم اون فولدر رو بصورت دستی بسازم یا دایرکت ادمین خودش باید ردیف کنه؟
تو قسمت dns administration توی دایرکت ادمین هم 2 تا از دامینم هست یکی با www و یکی بدون اون.سایتم قراره فقط با www کار کنه.اون یکی رو پاک کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
farhadhelix
January 29th, 2015, 18:52
دوست عزیز فکر میکنم کاملا متوجه نشدم یک سری جیزارو.
دایرکت ادمین رو خودتون رو سرورتون نصب کردید یا هاست دارید با پنل دایرکت ادمیت؟
zeperto
January 29th, 2015, 18:56
دوست عزیز فکر میکنم کاملا متوجه نشدم یک سری جیزارو.
دایرکت ادمین رو خودتون رو سرورتون نصب کردید یا هاست دارید با پنل دایرکت ادمیت؟
دایرکت ادمین رو خودم نصب کردم.سرورم اختصاصیه و یه سایت هم بیشتر روش نیست
farhadhelix
January 29th, 2015, 19:02
خب همون کارایی رو که با سرور قبلیتون انحام دادید و سایت اومد بالا رو روی سرور حدیدتون هم انجام بدید و محتویات public_html سرور فبلیتون رو به سرور حدید انتقال بدید.
اگر سرورتون هم با database کار میکرد که قطعا همینور هم هست . از طریق phpmyamdmin یا برنامه مدیریت دیتا بیسی که روی دایرکت ادمین نصب هست افدام به گرقتن بک اپ از table ها بکنید.
بعد دیتا بیسی با همان نام سرور قبلی بسازید و داخلش table هارو import کنید.
بعد از انجام این کار ها به قسمت دی ان اس دایرکت ادمین بروید و دامنه رو اونحا ایجاد کنید و به ای پی همون سرورتون point بدید.
بعد اگر دامنه ای که خریدید .ir هست به nic.ir بروید و nameserver و ای پی کارگذار رو به سرور حدیدتون point بدید.
دیگه چیز دیگه ای نباید مونده باشه.
zeperto
January 29th, 2015, 19:07
والا دفعه قبلی یه سری از دوستان تو این فروم کمک کردن و من اون سایت رو راه انداختم.الان یه سری چیزا یادم نیست یه سری هم که دوستان انجام دادن من خبر ندارم چیکار کردن.دیتابیس رو منتقل کردم ولی فولدر private_html رو نمی دونم چطوری منتقل کنم.والا تو همین فورمها پرسیدم ولی کسی راهنمایی نکرد که چطوری باید اینکار رو بکنم واسه همین تصمیم گرفتم که تمام فایلهای سایت رو دوباره دونه دونه آپلود کنم.راهی هست که اون فولدر private_html کپی شه رو سرور جدیدم؟
farhadhelix
January 29th, 2015, 19:29
دونه دونه چرا.
یک برنامه zip روی سرور قبلیتون نصب کنید کل فولدر رو zip کنید . روی همون سرور فبلی یک برنامه ftp هم نصب کنید و یک اکانت برایش بسازید و دسترسی به فولدر رو هم به اکانت بدهید.
سپس از طریق سرور جدید با دستون wget اقدام ب به دانلود فایل zip از سرور فبلیتون کنید و سپس فایل رو روی سرور حدید extract کنید
zeperto
January 29th, 2015, 19:41
الان یه فایل زیپ از فولدر private_html م درست کردم.حجمش شد تقریبا 370 مگابایت
الان برای ftp بفرمایید که چه برنامه ای نصب کنم ؟ روی هر دو سرور نصب کنم دیگه؟ اگه واسه اینکار منبع بدید خیلی سریع از روش می زنم می رم جلو.
ممنون بابت کمکتون
farhadhelix
January 29th, 2015, 19:45
روی همون سرور قبلیتون که فایل داخلش هست.
برنامه vsftpt برنامه خوبی هست برای این کار .
centos هست؟
نه پکیج روی سیستمتون نصب نیست انگار.
خود da برنامه ftp فکر کنم داره یک سر به داخل کنترل پنل سرور قبلیتون بزنید ببینید اگر داره از همون استفاده کنید
zeperto
January 29th, 2015, 20:03
نه پکیج روی سیستمتون نصب نیست انگار.
خود da برنامه ftp فکر کنم داره یک سر به داخل کنترل پنل سرور قبلیتون بزنید ببینید اگر داره از همون استفاده کنید
فقط یه مورد دیگه کم کنید لطفا.از کدوم قسمت da باید اینکار رو انجام داد.من امروز از قسمت admin backup/transfer خیلی امتحان کردم برای انتقال فایل بک آپ ولی نشد که نشد.وقتی ip پسورد سرورم رو می زنم به یوزر و پس گیر نمی ده فقط این پیام رو نشون میده
ncftpls: Could not change directory: server said: Can't change directory to home: No such file or directory
ممکنه از دسترسی ftp باشه.من متوجه نمی شم پیامش برای چیه؟تو همین سایت هم گذاشتم کسی جواب نداد که چیکارش کنم
farhadhelix
January 29th, 2015, 20:07
متاسفانه من به طور حرفه ای با کد ها و دستورات linux آشنایی ندارم ولی اروری که داره میده به دلیل اینه که فولدر مورد نظر وجود نداره.
چرا یک هاست نمیگیرید؟دایرکت ادمین و پنل های دیگه مشکلات و نگهداری خاص خودشون رو دارند یک جاشون ایران پیدا کنه دیگه...
روی سرور centos تون سرور گیم یا چیز خاصی دارید که دارید باهاش کار میکنید که حتما باید centos باشه؟
zeperto
January 29th, 2015, 20:14
نه سرور خاصی نیست.دلیل خاصی هم برای centos بودنش نیست.
farhadhelix
January 29th, 2015, 20:17
اگر میخواهید فقط سایت داشته باشید و کار دیگه ای با سرور ندارید یک هاست بگیرید که قیمتش هم خیلی کمتر از اجاره سرور مجازی در میاد.
اگر هم میخواهید با سرور ران کنید و یک سایت داشته باشید روش من باشم از ویندوز استفاده میکنم و wamp نصب میکنم و اجازه دسترسی به عموم رو میدم.
نه دردسری داره نه چیز دیگه.
کنترل پنل برای ارائه دهندهگان هاست استفاده میشه .
باز تصمیم اخر با خود شماست.
zeperto
January 30th, 2015, 09:50
اگر میخواهید فقط سایت داشته باشید و کار دیگه ای با سرور ندارید یک هاست بگیرید که قیمتش هم خیلی کمتر از اجاره سرور مجازی در میاد.
اگر هم میخواهید با سرور ران کنید و یک سایت داشته باشید روش من باشم از ویندوز استفاده میکنم و wamp نصب میکنم و اجازه دسترسی به عموم رو میدم.
نه دردسری داره نه چیز دیگه.
کنترل پنل برای ارائه دهندهگان هاست استفاده میشه .
باز تصمیم اخر با خود شماست.
ممنون بابت راهنمایی ها تون
من چون نمی خوام سورس کدهای سایتم برای کسی در دسترس باشه روی هر سروری خودم باید root باشم.vps از لحاظ فنی هم جوابگوی کارم نیست.کنترل پنل هم واسه مدیریت سایت خیلی کمکم می کنه.20 تومن در برابر پولی که بابت سرور می دم چیز قابل توجهی نیست.من مدیریت و کانفیگ سرور راستش خیلی بلد نیستم وقت هم نشده که درست و حسابی برم تو نخش.حوزه کاریم نیست.در حد رفع نیاز باید یه چیزایی بلد باشم.
farhadhelix
January 30th, 2015, 10:51
پس شما برای راحتی کار از برنامه های نظیر wamp و xammp تحت ویندوز استفاده کن برای داشتن سایت.حداقل ویندوز سرو کله زدن باهاش راحت تره.
باز در خدمت هستم