PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در dns ( دایرکت ادمین )

ViiP3R
January 29th, 2015, 02:06
درود ،

بنده تازه لایسنس دایرکت دمین تهیه کردم و پنل رو بالا اوردم و کانفیگ ها هم به لطف مطالب اموزشی انجام دادم ،

فقط یک نکته مونده که نمیتونم dns اصلی رو درست کنم و روی دامین ام قرار بدم.

خیلی آموزش مطالعه کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم . بنده در ادمین لول ، DNS Administration ، دو دامین دارم ، که یکی مسئول سرور ست کرده ، یکی هم بنده ایجاد کردم ، واردش میشم این عکسش هست

http://awesomescreenshot.com/05e4ahfj70

همه چی فکر میکنم اوکی باشه ولی وقتی در پنل دامینم ، نیم سرور ها رو قرار میدم ( نیم سرور ها از قبل بوده ) ارور :

2400 - Command fail: Command failed - ns1.persianvds.com is not available

مشاهده میشه.

لطفا کمک کنید این مشکل رو برطرف کنم ممنون میشم.

( از دوستان اگر کسی مشکل dns رو با هزینه هم حل میکند لطفا از طریق پیغام خصوصی به بنده اطلاع دهد )

AriyanPayamak
January 29th, 2015, 13:21
دوست عزیز منظور شما را دقیقا متوجه نشدم ! و عکس هم دقیقا مشخص نیست که چی چی هست ؟.
ولی درکل اگر مشکل شما در تنظیمات DNS ها هاستش و نمی تونید DNS ها رو تنظیم کنید 2 راه دارید یکی اینکه از طریق SSH وارد بشید و تنظیمات رو تغییر بدید
یا از طریق خود فایل ادیتور دایرکت ادمین config رو تنظیم کنید . بهتره است که از طریق SSH تغییرات رو انجام بدید و در آخر باید حتما توجه کنید که ری استارت سرور یادتون نرده تا تغییرات اعمال بشه . آموزش تغییر DNS از طریق SSH هم توی سایت هست بگردید پیدا میکنید.

البته دامنه ها رو می تونید روی آی پی هم ست کنید.ولی در کل باید 2 تا دی ان اس تعریف کنید

ns1.yoursite.ir
ns2.yoursite.ir

تا دامنه اصلی رو ست کنید .

ViiP3R
January 29th, 2015, 13:33
دوست عزیز منظور شما را دقیقا متوجه نشدم ! و عکس هم دقیقا مشخص نیست که چی چی هست ؟.
ولی درکل اگر مشکل شما در تنظیمات DNS ها هاستش و نمی تونید DNS ها رو تنظیم کنید 2 راه دارید یکی اینکه از طریق SSH وارد بشید و تنظیمات رو تغییر بدید
یا از طریق خود فایل ادیتور دایرکت ادمین config رو تنظیم کنید . بهتره است که از طریق SSH تغییرات رو انجام بدید و در آخر باید حتما توجه کنید که ری استارت سرور یادتون نرده تا تغییرات اعمال بشه . آموزش تغییر DNS از طریق SSH هم توی سایت هست بگردید پیدا میکنید.

البته دامنه ها رو می تونید روی آی پی هم ست کنید.ولی در کل باید 2 تا دی ان اس تعریف کنید

ns1.yoursite.ir
ns2.yoursite.ir

تا دامنه اصلی رو ست کنید .

درود ،

ممنون از راهنمایی تون ، بله مشکل در تنظیمات دی ان اس هست و بنده نمیتونم. ( میخوام 2تا ns1 , ns2 رو تعریف کنم و در پنل دامین بزنم که سایت بالا بیاد ) امکانش هست شما برام انجام بدید ؟
اگر هزینه ای هم برای انجام کار هست مشکلی نیست .

secureconfig
January 29th, 2015, 13:43
سلام.

دی ان اس هارا باید در دایرکت ادمین ست کنید و باید در پنل دامنه نیز ns ها با ip تعریف کنید.

درصورت تمایل مشخصات ورود به دایرکت ادمین + پنل دامنه را ارسال کنید تا بررسی کنیم.

موفق باشید./

ViiP3R
January 29th, 2015, 13:47
سلام.

دی ان اس هارا باید در دایرکت ادمین ست کنید و باید در پنل دامنه نیز ns ها با ip تعریف کنید.

درصورت تمایل مشخصات ورود به دایرکت ادمین + پنل دامنه را ارسال کنید تا بررسی کنیم.

موفق باشید./

درود ،

امکانش هست الان ارسال کنم بررسی کنید ؟

secureconfig
January 29th, 2015, 13:48
درود ،

امکانش هست الان ارسال کنم بررسی کنید ؟
بله - در یاهو یا پ.خ میتوانید ارسال کنید.