PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش مراحل مورد نیاز برای افزایش رتبه گوگل دروردپرس

jpmo02
January 28th, 2015, 19:44
سلام به اساتید ودوستان بزرگوار
من با وردپرس کار میکنم ویک قالب دارم که کدهاش رو استاندارد کردم و بااستفاده ازسایت چک می 100% هست
میخوام بدون چ کارهای دیگه ای باید انجام بدم تا سایتم درگوگل بیاد بالا
سایت تقریبا میشه گفت شرکتیه واپدیت نداره
یعنی الان یه سری صفحه ایجاد شده که درهرکدوم توضیحات خاص خودش رو داره وبعدهای خیلی کم اپدیت میشه
سایت ازنظر اسم وسایتهای زمینه کاری رقبای زیادی نداره که بگم خیلی هابالاتر اس من هستند
میخوام سایت روی چندین کلمه کلیدی بالا بیاد حداقلش الان باشه صفحه اول وبعدا طی مرور زمان بیاد اولها..
دوستان لطفا راهنماییم کنید
چه کارهایی انجام بدم؟
لطفا اگر ممکنه بصورت موردی اعلام بفرمایید تا هم بنده وهمر دیگر دوستان استفاده ببرند.
مثلا یکی از راه ها که میدونم این هست که نقشه سایت درست کنم وسایت رودر گوگل وبسمتر ثبت کنم ولی نمیدونم چه افزونه نقشه ای برای ودرپرس خوبه!!
اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس واحترام

mehrzad.deris
February 10th, 2015, 22:40
سلام
یکی از بهترین افزونه ساخت سایت مپ وردپرس افزونه Google XML Sitemaps می باشد.

و با شرایط سایت شما بهترین راه برای پیشرفت وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو، فعالیت بالا در شبکه های اجتماعی و فعالیت در انجمن های مربوط به فعالیت شرکت شما است که با معرفی شغل و وب سایت خود، بیش از پیش محبوب تر خواهید شد.
موفق باشید

pishdad.org
February 14th, 2015, 20:13
افزونه WordPress SEO by Yoast (https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/) دقیقا روی همین کلمه کلیدی که شما نیاز دارید تمرکز میکنه.
یعنی برای هر صفحه یا پست باید یک کلمه که می خوایند روی اون تمرکز بشه را وارد می کنید.و اون افزونه بقیه کارها رو طبق الگوریتم خودش و متناسب با الگوریتم ایندکس و رتبه بندی گوگل، انجام میده.
AdWords گوگل هم خیلی جالبه.مثلا شما اطلاعات بسیار مهمی برای استراتژی جستجوی خودتون می تونید پیدا کنید.
فرضا شما می خوایند روی کلمه فروش کلاه تمرکزکنید.اد ورد به شما اطلاعاتی مثل موارد زیر را میده:
1-تو روز-هفته-ماه-سال چقدر این عبارت جستجو شده.
2-کاربران بیشتر به چه شکلی این عبارت را جستجو کردند.
3-شما چقدر رقیب دارید.
4-چه مناطقی بیشتر این عبارت را جستجو کردند.
و بسیار موارد آنالیزی بیشتر.
همچنین باید یاد بگیرید چطوری محتوا 100 % از نظر سئو مناسب هست که همین افزونه به متن پست یا صفحه شما نمره میده و اشکالاتتونا بر طرف میکنه.
فراموش نکنید که سئو یک کار یک بار انجام دادن و فراموش کردن نیست.سئو یک کار مداوم و فرسایشی است.به نظر من برای شرکت یک صفحه وبلاگ درست کنید.:113: