ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل MS SQL Database بر روی سرویس میزبانی GoDaddy

m-r-r
January 28th, 2015, 13:47
سلام دوستان،
یک وب سایت رو روی مبزبانی Ultimate شرکت GoDaddy پیاده کردیم که از دیتابیس MS Sql برای اون استفاده میکنیم.
حالا میخوام از دیتابیس کپی بگیرم و روی سیستم خودم استفاده کنم، مشکل اینجاست که زمان ایمپورت و اکسپورت با استفاده از نرم افزار SQL Management Studio دیتابیس انگار با مشکل جابجا میشه. چون پورتال نمیتونه باهاش کار کنه، من از DNN استفاده میکنم.

تونستم روی سرور، با ایجاد Full BackUP دامپ فایل دیتابیس رو بدست بیارم، اما نمیدونم چطوری باید اونها رو استفاده کنم و به خورد SQL بدم.

خواستم ببینم از دوستان کسی برخورد داشته با این موضوع ؟
راهنمایی کنید لطفا.

pakradm
January 28th, 2015, 16:10
عرض سلام و احترام:53:

شما می بایست از دیتابیس خود در GoDaddy یک فایل پشتیبان با پسوند bak. تهیه فرمایید و روی دیتابیس local خود با استفاده از راهنمای زیر Restore کنید.

Restoring a SQL Database Backup Using SQL Server Management Studio (http://www.howtogeek.com/50354/restoring-a-sql-database-backup-using-sql-server-management-studio)

همچنین قبل از تهیه بکاپ می بایست آدرسی که میخواهید از طریق شبکه داخلی به DNN دسترسی داشته باشید را در بخش Site Settings این پرتال اضافه نمایید.
پس از Restore شدن ویرایش Connection String نیز فراموش نگردد.

m-r-r
January 29th, 2015, 10:17
ممنون از توضیحات و راهنماییتون، اما مشکل سر همین ایجاد فایل Bak روی سرویس گو ددی هست، چطور باید این BackUP رو ایجاد کنم !؟

pakradm
January 29th, 2015, 21:22
با سلام و احترام:53:

معمولا چنین امکانی می بایست از طریق کنترل پنل قابل دسترسی باشد.
اما چنانچه این امکان برایتان مقدور نیست بهتر است به پشتیبانی تیکت زده و از آن ها درخواست فایل bak نمایید.