PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ذرخواست ای پی

mr111
January 27th, 2015, 22:51
سلام
دوستان من می خوام این سرور رو خریداری کنم :

Ex60 از هرترز آلمان

سوالم این هست که آیا می تونم آی پی رو از کشور دیگه ای بگیرم ؟ یا ختما باید از هرترز ای پی هم تهیه کنم ؟

اگه بخوام حدود 24 تا ای پی بخرم ... چقدر برام هزینه بر می داره ؟

کسی از دوستان می تونه تو کانفیگش برای مجازی سازی کمک کنه (قصذم اینه که سرور وی پی اس راه انداززی کنم)... هزینه اش هم هر چی باشه تقدیم می کنیم .... فقط می خوام که خودم انجام بدم ، یا پیش یکی از دوستان برم که جاهایی که مشکل دارم رو از کمکشون استفاده کنم و برای دفعه های بعد خودم بتونم این کار رو برای خودم انجام بدم

yourhosting
January 27th, 2015, 22:54
سلام

خیر تنها دیتاسنتری که ای پی از کشور های دیگه میه فقط ovh هست

در هتزنر بالای 3 ای پی بخواهید باید هزینه فلکسی پک بدهید=29 یورو ماهانه

ای پی ها 24 تایی نمیه

یا باید 14تایی بگیرید یا 30 تایی:

/29 (6 usable IPs)
/28 (14 usable IPs)
/27 (30 usable IPs)
€ 8.00
€ 16.00
€ 32.00
-

برای مجازی سازی نیز کانفیگ مربوطه انجام میشود و آموزش های لازم داده میشود جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

موفق باشید

mobinhost.in
January 27th, 2015, 23:24
دوست من خود هتزنر ای پی می دهد برای چه از جایی دیگر تهیه کنی
از کسی که خرید کردی بگو برات ای پی سفارش بده و یا اکر مستقیم گرفتی باز هم خود ای پی سفارش بده

novin-web
January 27th, 2015, 23:31
سلام
دوست عزیز
اگر منظورت روت کردن ای پی خود شما هست که از رایپ دارید بله مشکلی نیست میتونید انجام بدید ولی هزینش خیلی بالا هست
بهتر هست خود دیتاسنتر اقدام به خرید ای پی بکنید.
ولی در کل با failover ای پی این کار شدنی هست.

mr111
January 27th, 2015, 23:34
دوست من خود هتزنر ای پی می دهد برای چه از جایی دیگر تهیه کنی
از کسی که خرید کردی بگو برات ای پی سفارش بده و یا اکر مستقیم گرفتی باز هم خود ای پی سفارش بده

والا دوست عزیز خودم تهیه کردم .... اما راجع به ای پی هنوز چند تا سوال برام وجود داشت که چون تجربه اولم هست اطلاع کم دارم ....

اول از همه دلیل اینکه می حواستم از جای دیگه ای پی بگیرم این بود که شاید جای دیگه با افر و قیمت کمتری بتونم پیدا کنم که هزینه اش براک زیاد نشه

دوم اینکه شنیدم از هرترز بخوام ای پی بگیرم ، حتما باید فلکسی پک بگیرم ... اونم قیمتش همچین کم نیست ...

خوب حقیقتا می خوام بدونم اگه مثلا ای پی رو از فرانسه ovh تهیه کنم بعد سرور رو از هرترز ... ایا شدنیه ؟ به مشگلی بر نمی خورم ؟

اگخ شدنیه .... اگه از ovh ای پی تهیه کنم .... باز هم برای سرور هرترز که می خوام از ای پی ها استفاده کنم ... لازمه که فلکسی پک تهیه کنم ؟ یا دیگه نمیخواد

- - - Updated - - -

سلام
دوست عزیز
اگر منظورت روت کردن ای پی خود شما هست که از رایپ دارید بله مشکلی نیست میتونید انجام بدید ولی هزینش خیلی بالا هست
بهتر هست خود دیتاسنتر اقدام به خرید ای پی بکنید.
ولی در کل با failover ای پی این کار شدنی هست.

مرسی دوست عزیز از جواب ... حقیقتش نه منظورم روت کردن ای پی نیست ...

قصدم اینه که هزینه کمتری تو خرید ای پی داشته باشم، و ظاهرا ovh فقط یکبار هزینه ای پی میدی و بعدش دیگه هزینه ای نداره ...

dakkeh20
January 27th, 2015, 23:45
والا دوست عزیز خودم تهیه کردم .... اما راجع به ای پی هنوز چند تا سوال برام وجود داشت که چون تجربه اولم هست اطلاع کم دارم ....

اول از همه دلیل اینکه می حواستم از جای دیگه ای پی بگیرم این بود که شاید جای دیگه با افر و قیمت کمتری بتونم پیدا کنم که هزینه اش براک زیاد نشه

دوم اینکه شنیدم از هرترز بخوام ای پی بگیرم ، حتما باید فلکسی پک بگیرم ... اونم قیمتش همچین کم نیست ...

خوب حقیقتا می خوام بدونم اگه مثلا ای پی رو از فرانسه ovh تهیه کنم بعد سرور رو از هرترز ... ایا شدنیه ؟ به مشگلی بر نمی خورم ؟

اگخ شدنیه .... اگه از ovh ای پی تهیه کنم .... باز هم برای سرور هرترز که می خوام از ای پی ها استفاده کنم ... لازمه که فلکسی پک تهیه کنم ؟ یا دیگه نمیخواد

دروود

دوست گرامی اگر میخواین هزینه ها رو کم کنید و سرور و همیشه تمدید کنید و با ovh مشکلی ندارین میتونین از ovh با هزینه مناسب تر کار کنید چون رو اکثر پلان ها شما 1 بار پول ip رو پرداخت میکنید !

گرچه همین آلمان هتزنر هم خود سرور ها زیاد گرون نیستن و بازهم با فلکسی پک و . . . قیمت نسبت به اکثر دیتا سنتر ها ارزون تر در میاد .

کلام آخر همون از خود دیتاستر ip بگیرین ارزون تر و بی دردسرتر هست .

ali269
January 27th, 2015, 23:49
تا 3 ای پی نیاز به فلکسی نداری
بیشتر از 3 ای پی و خرید تجهیزات اضافه مثل هارد ای پی اضافه نیاز داری
از 13 تا 15 یورو هزینه دارد ماهانه اضافه می شود

mr111
January 28th, 2015, 00:01
تا 3 ای پی نیاز به فلکسی نداری
بیشتر از 3 ای پی و خرید تجهیزات اضافه مثل هارد ای پی اضافه نیاز داری
از 13 تا 15 یورو هزینه دارد ماهانه اضافه می شود

دروود

دوست گرامی اگر میخواین هزینه ها رو کم کنید و سرور و همیشه تمدید کنید و با ovh مشکلی ندارین میتونین از ovh با هزینه مناسب تر کار کنید چون رو اکثر پلان ها شما 1 بار پول ip رو پرداخت میکنید !

گرچه همین آلمان هتزنر هم خود سرور ها زیاد گرون نیستن و بازهم با فلکسی پک و . . . قیمت نسبت به اکثر دیتا سنتر ها ارزون تر در میاد .

کلام آخر همون از خود دیتاستر ip بگیرین ارزون تر و بی دردسرتر هست .

مرسی از راهنمایی و جواب دادن شما دو وست عزیز

خیلی برام روشن تر شد با توضیحاتی که دادید همه شما دوستان و سرچی که تو سایت های ovh و هرترز زدم

بینهایت ممنون از لطف همتون