ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با الکسا!!!!!(لطفا راهنمایی کنید)

hessam1992
July 29th, 2010, 00:33
ما چند وقت پیش که سایت رو راه انداختیم روی دامنه ی hanoot.ir بود !!! من 2 سال پیش هم دامنه ی

Hanoot.com رو خریدم . البته تا 3 ماه پیش این سایت فقط توش زده بود به زودی! و بعدش هم روی ir. پارک کردیم!.

حالا بعد مشاوره ای که گرفتیم به ما گفتند که دامنه ی ir. هم توی Index گوگل خوب نیست و هم اگر بخوایم در گوگل تبلیغ کنیم ، با ir. نمی تونیم.

ما 2 ماه پیش تصمیم گرفتیم که دامنه ی اصلی رو روی com. ببریم و الان نزدیک 2 هفته ست که این کار رو کردیم

الان نزدیک به 2 هفته ست که نقشه سایت ما به com. اما هنوز توی گوگل درست نشده!!!

الان مشکل رتبه ی سایته!!!!

دامنه ی ir. که از اول توی اکسا درست بود و هر روز هم بهتر میشد ولی com. از موقعی که پارکش کردیم روی

ir. ، خود الکسا اونو زیر مجموعه سایت NedHour قرار داده بود و این سایت هم که به کل پاک شده بود و الان رتبش بالای 2 میلیون!!!

حالا من توی الکسا یکم ور رفتم تا تونستم اطلاعات com. رو درست کنم ولی الان هم هنوز مشکل داره! و هنوز

هم رتبه ی سایت nedhour رو نشون میده!

به 2 دلیل

1. اصلا رتبه ی ما توی ایران رو نمی زنه!!!

2. با آماری که بعضی روز ها به 16 هزار نفر می رسه و کمتر از 1200 هم نمیاد ، رتبه داره میره بالاتر! الان بالای 2 میلیون شدیم!

می خواستم بدونم که کسی میدونه که توی الکسا چیکار کنیم که سایتمون رو مستقل بشناسه و رتبه ی سایت hanoot.com رو بده نه رتبه ی سایت nedhour!!

البته یه جا توی الکسا هست و درخواست دادیم که این سایت مستقل هست ولی هیچ ترتیب اثری نشد!

واقعا به کمکتون نیاز دارم !!!!!!

M-Soltani.ir
July 29th, 2010, 00:42
واقعا به کمکتون نیاز دارم

چه کمکی از دست ما بر میا؟ :-?
الکسا هیچوقت همچین کاری نمیکنه ، رنک هر دامنه برای همون دامنه هست دیگه

hessam1992
July 29th, 2010, 00:55
چه کمکی از دست ما بر میا؟ :-?
الکسا هیچوقت همچین کاری نمیکنه ، رنک هر دامنه برای همون دامنه هست دیگه

میدونم که با الکسا هیچ جوری نمیشه کنار اومد! ولی ....

خوب الان همچنین کاری کرده !! به نظر شما سایتی که زیر 1400 بازدید نداره باید رتبش 2 میلیون باشه!؟ در ضمن اصلا نمیزنه که توی ایران چه رتبه ای داره

تا دو روز پیش وقتی مینوشتی hanoot.com رتبه ی سایت nedhour رو میورد!

Rezash
July 29th, 2010, 01:16
خب احتمالا بايد مدتي طول بكشه تا الكسا آمارش رو در مورد شما بروز كنه...
ولي الكسا اونقدرهام اهميت نداره!درسته يك معياره ولي درصد اشتباهش هم زياده ، مهم آمار سايتتون هست نه رتبش تو الكسا...سايت خودم 40 هزار بازديد روزانه داره ولي شايد كمتر از 3 بار شده كه تاحالا الكساش رو چك كردم!

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

ولي الكسا اونقدرهام اهميت نداره!درسته يك معياره ولي درصد اشتباهش هم زياده ، مهم آمار سايتتون هست نه رتبش تو الكسا...سايت خودم 40 هزار بازديد روزانه داره ولي شايد كمتر از 3 بار شده كه تاحالا الكساش رو چك كردم!

hessam1992
July 29th, 2010, 01:35

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

برای خودم هم آمار مهم ! ولی سایت من طوریه که مطمئنا خیلی ها رتبشو چک میکنند !!!

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

مثل اینکه تا اینجا زدم ، الکسا مشکلم رو گرفت!!!!

همین الان رتبه ی ایران رو هم میزنه!!!!!

Rezash
July 29th, 2010, 01:41
برای خودم هم آمار مهم ! ولی سایت من طوریه که مطمئنا خیلی ها رتبشو چک میکنند !!!

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

مثل اینکه تا اینجا زدم ، الکسا مشکلم رو گرفت!!!!

همین الان رتبه ی ایران رو هم میزنه!!!!!

تو اون يكي تاپيك هم الكسا يك سري چرت و پرت در مورد اين سايت (همينجا) تخمين زده بود من تهديد كردم ddos بزنيمش سريع درستش كردند :d نكنه جدي جدي ادمين الكسا اينجاست!:دي

saeidj
July 29th, 2010, 01:47
تو اون يكي تاپيك هم الكسا يك سري چرت و پرت در مورد اين سايت (همينجا) تخمين زده بود من تهديد كردم ddos بزنيمش سريع درستش كردند :d نكنه جدي جدي ادمين الكسا اينجاست!:دي

اره منم يادمه =))
گفتيم در مورد ايران بد گفته ddos بزنيم سريع درستش كرد =)) =))

delta
July 29th, 2010, 02:18
فعلا که الکسا 2 هفته هست با ایرانی ها انگار مشکل داره..حتی سایت خود من رو 7000 تا برد بالا!! به بقیه سایتهای بزرگ نگاه کردم دیدم بله مال آنها هم وحشتنتاک شده.. مشکل از چی هست خدا میدونه.. فکر کنم یک تهدید دیگر باید کنید :d

Rezash
July 29th, 2010, 02:32
فعلا که الکسا 2 هفته هست با ایرانی ها انگار مشکل داره..حتی سایت خود من رو 7000 تا برد بالا!! به بقیه سایتهای بزرگ نگاه کردم دیدم بله مال آنها هم وحشتنتاک شده.. مشکل از چی هست خدا میدونه.. فکر کنم یک تهدید دیگر باید کنید :d
سايت من يك دفعه 2000 تا كم شد ! از رتبه 4000 تو دوهفته شدم 3000 و الانم شدم 2,408 ! فعلا داره با من راه مياد
نو سه ماه زده 120 درصد رشد و تو ماه قبل 30 درصد.دمش گرم :d
فعلا كه با من دوست شده،هم حرفم رو گوش ميكنه (ظاهرا!) هم هواي منو داره،خواستي بگو ضمانت كنيم.
ولي خودمونيم با اين همه fake هايي كه ميزنن و به هر دري ميزنن تا الكساشون رو با تقلب بالا ببرند ديگه الكسا هم ...:-s

nasa_de
July 29th, 2010, 02:46
رنک بنده روز به روز بهتر میشه.

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

یعنی دامنه در رنک گوگل تاثیر داره؟

ali6594
July 29th, 2010, 20:30
نک من هم اولش 5 ملیون بود بعد یه هفته شد 1 ملیون و خورده ای آیا بازم اینطوری ارتقاء پیدا خواهد کرد یا این دلخوشیه ؟

nasa_de
July 29th, 2010, 21:58
چند هفته ای ممکنه اونطوری بمونه دوباره یکم بالا بره و سپس دوباره پایین بره.
البته برای بنده که اینطور بود.

newspub
July 29th, 2010, 22:52
نک من هم اولش 5 ملیون بود بعد یه هفته شد 1 ملیون و خورده ای آیا بازم اینطوری ارتقاء پیدا خواهد کرد یا این دلخوشیه ؟

اولش میلیونی پایین میره بهد 100 هزارتایی بهد 10 هزار آخر سر برای هر 1000 تا باید خودکشی کنید:))

delta
July 29th, 2010, 23:33
اولش میلیونی پایین میره بهد 100 هزارتایی بهد 10 هزار آخر سر برای هر 1000 تا باید خودکشی کنید:))

تایید میشه..رسیدی 30 هزار تازه میفتی لاین سرعت.. اینقدر بالا و پایین میشی که ...