توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کانفیگ apachi
navid111
January 27th, 2015, 20:24
سلام خسته نباشید
دنبال یه آموزش متوسط ، میگم متوسط که در حد معمولی بهینه سازی بشه
گشتم آموزش مناسبی پیدا نشد هر تاپیکی میرید آخرش به این میرسیم که پول نباشه آموزش هم نیست
کانفیگ مخصوص آپلودسنتر
سایت معرفی نکنید میدونم کجا و کی کانفیگ میکنن اگه پول داشتم میدادم کانفیگ میکردن برام . انجمن سوالات و مشکلاته منم اینجا کمک خواستم از کسایی که بلدن
لطفا به من جایی یا آموزشی معرفی کنن تا بتونم سرور خودمو تا حد معمولی بهینه سازی کنم
با تشکر
لطفا نگید این اطلاعات تماس درخدمتیم. فقط آموزش یا لینک آموزش :53:
mhiizadi
January 27th, 2015, 20:51
سلام خسته نباشید
دنبال یه آموزش متوسط ، میگم متوسط که در حد معمولی بهینه سازی بشه
گشتم آموزش مناسبی پیدا نشد هر تاپیکی میرید آخرش به این میرسیم که پول نباشه آموزش هم نیست
کانفیگ مخصوص آپلودسنتر
سایت معرفی نکنید میدونم کجا و کی کانفیگ میکنن اگه پول داشتم میدادم کانفیگ میکردن برام . انجمن سوالات و مشکلاته منم اینجا کمک خواستم از کسایی که بلدن
لطفا به من جایی یا آموزشی معرفی کنن تا بتونم سرور خودمو تا حد معمولی بهینه سازی کنم
با تشکر
لطفا نگید این اطلاعات تماس درخدمتیم. فقط آموزش یا لینک آموزش :53:
اول ببینید در کجای کار سرورتون مشکل دارید ؟
اگر مشکل در سرعت و لوود و یا دانلود دارید باید وب سرور بهینه بشه
اگر سرعت دانلود و این موراد رو میخواید لیمیت کنید هم بحثش جداست
اگر میخواید به کل بهتر بشه وضعیت سرورتون یه nginx نصب کنید رایگانم هست. که همه جوره کارتون رو راه میندازه :53:
navid111
January 27th, 2015, 21:09
توی دانلود مشکل دارم
فایل های حجیم دانلود نمیشه... وسط دانلود ، دانلود تموم میشه
گاهی هم فایل های حجیم کامل آپلود نمیشه (آپلود از طریق لینک)
mhiizadi
January 28th, 2015, 00:32
توی دانلود مشکل دارم
فایل های حجیم دانلود نمیشه... وسط دانلود ، دانلود تموم میشه
گاهی هم فایل های حجیم کامل آپلود نمیشه (آپلود از طریق لینک)
keep alive رو روشن کنید ؛ تایم اوت رو بالاتر ببرید ؛
به هر حال پیشنهاد میکنم به nginx یا litespeed تغییر وب سرور بدید که از رو به اون رو میشه همه چیز :D
مخصوصا nginx :)
navid111
February 2nd, 2015, 15:08
سلام اگه بخوام وب سرور رو تغییر بدم
چقدر زمان میبره؟
سایت برای چه مدتی دان میشه ؟
اگه خود nginx بدون کانفیگ خاصی نصب کنیم به صورت دفالت مشکلی پیش نمیاد ؟
راهنمایی برای تغییر وب سرور میتونید معرفی کنید؟
IrIsT
February 2nd, 2015, 15:16
سلام و درود.
اگه آدم کاربلدی باشه حدودا به نصف روز میشه نصب کرد.
پیشنهاد میکنم به یوزر 007 در سایت صحبت کنید.ایشون تضمین شده هستن و کار کانفیگشون خوبه.
واسه راهنما,بهتره از گوگل سوال بپرسید.بزنید نصب nginx یا لایت یا هر چیز دیگه ای میخواین.اما بهتره یکی که بلده این کارو واستون انجام بده.مخصوصا انجیکس.چون کانفیگش یکم سخته.
downloaddl
February 2nd, 2015, 15:20
تو سایت های ایرانی آموزش های رایگان برای کانفیگ پیدا نمی کنید
من تو این چند سالی که تو این کار هستم بهم ثابت شد مسخره ترین و جلف ترین وب سرور روی زمین Apache هست و هرچقدر هم کانفیگ بشه باز هم لنج میزنه
هر کسی هم گفت وب سرور من خوب کانفیگ کردم بهش ثابت کردیم که این وب سرور راحت می خوابه ( البته اگر فایر وال سخت افزاری نداشته باشه )
بهتون پیشنهاد می کنم از Nginx استفاده کنید
اگر هم با هزینه مشکلی ندارید Litespeed استفاده کنید
در مورد دان بود بستگی به شما داره ولی معمولا دان تایم 3 تا 20 ثانبه خواهد بود .
IrIsT
February 2nd, 2015, 15:25
تو سایت های ایرانی آموزش های رایگان برای کانفیگ پیدا نمی کنید
من تو این چند سالی که تو این کار هستم بهم ثابت شد مسخره ترین و جلف ترین وب سرور روی زمین Apache هست و هرچقدر هم کانفیگ بشه باز هم لنج میزنه
هر کسی هم گفت وب سرور من خوب کانفیگ کردم بهش ثابت کردیم که این وب سرور راحت می خوابه ( البته اگر فایر وال سخت افزاری نداشته باشه )
بهتون پیشنهاد می کنم از Nginx استفاده کنید
اگر هم با هزینه مشکلی ندارید Litespeed استفاده کنید
در مورد دان بود بستگی به شما داره ولی معمولا دان تایم 3 تا 20 ثانبه خواهد بود .
با سلام
کاملا حرفاتون درسته.من هم به همین پی بردم.واسه داون کردن سایت,50% اون بستگی به کانفیگ داره.بجز فایروال سخت افزاری.
من خودم چند ساله سرور دارم و قبلا فقط آپاچی نصب میکردم.یک نکات کوچیکی واسه داون نشدن هستش که اگه انجام داده بشه,نسبتا خوب میشه.
داون شدن واسه همه سرویس ها هستش,حتی لایت و حتی انجیکس و ....که همه چیز به کانفیگ بر میگرده.اما حرفتون کاملا درسته.یعنی بیشتر وقتها این آپاچی آدم و از هر چی سروره خسته می کنه.