توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعریف NS جدید در whm
x0r
January 25th, 2015, 17:38
سلام
بنده در حال حاضر یک سرور هاستینگ دارم که یک سری سایت روش فعاله با NS های زیر
ns1.site.com
ns2.site.com
اخیرا به دلیل مشکلات مالی قصد دارم سرور دومم را کنسل کنم که NS های زیر فعال هستش
ns3.site.com
ns4.site.com
قصد دارم بر روی سرور اولم یک آی پی اختصاصی اضافه کنم و NS های 3 و 4 را روی اون آی پی ست کنم تا مشتریام نیازی به تغییر NS نداشته باشن
میشه منو راهنمایی کنید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
sehati416
January 25th, 2015, 22:38
اگه دامنتون رو تعغیر ندید فکر میکنم امکانش باشه از بخش چایلد نیم سرور ns3 , ns4 رو با آی پی این یکی سرورتون یکی بزارید
secureconfig
January 25th, 2015, 22:54
سلام.
میتونید یک ریسلر با دسترسی های مورد نیاز ایجاد کنید و اکانت های سرور دوم را به ان انتقال دهید.
سپس ایپی اختصاصی و دی ان اس ها را روی ریسلر ست کنید.
موفق باشید./
x0r
January 26th, 2015, 00:06
اگه دامنتون رو تعغیر ندید فکر میکنم امکانش باشه از بخش چایلد نیم سرور ns3 , ns4 رو با آی پی این یکی سرورتون یکی بزارید
دامنه تغییری نکرده
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ مستنداتی موجود هست ؟
- - - Updated - - -
سلام.
میتونید یک ریسلر با دسترسی های مورد نیاز ایجاد کنید و اکانت های سرور دوم را به ان انتقال دهید.
سپس ایپی اختصاصی و دی ان اس ها را روی ریسلر ست کنید.
موفق باشید./
برای انتقال از سرور دیگه و ریستور کردن تحت ریسلر میشه از ابزار transfer tool استفاده کرد ؟
بعد از ریست چه اتفاقی می افته ؟
sehati416
January 26th, 2015, 11:33
24852 ns3,4 رو پایین ns1,2 وارد کن که از قلب ثبت کردی که یوزراتم دامینشون رو با ns,3,4 ثبت کردند بعدش فقط باید بری داخل پنل دامنه چایلد نیم سرور رو آی پیشو ادیت کنی ای پی ns3,4 رو و بعدش وقتی می خوای پنل هارو بسازی و انتقال بدی 24853 این تیک رو بزنی دامین ها با نیم سروری که ساخته شده اند ثبت میشن ، فقط این که تا به حال تست نکردم ولی فکر میکنم جواب بده ، و طبق حرف دوستمون که بالا گفت اکانتارو هم باید انتقال بدید