PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اررور زمان لایگن به هاست روی سرور مجازی

demonvictor
January 24th, 2015, 22:38
عرض سلام و خسته نباشید.
اقا من از روی سیستم خودم به هاست و ریسلر اینا لاگین میکنم با همون یوضر و پسوورد بدون مشکل.حالا همون هاست رو میخوام بهش لاگین کنم لاگین نمیشه. در صورتی که همه ی اطلاعات ورود رو درست میزنم.
خطای زیر رو میده

the login is invalid

ممنون میشم راهنماییم کنین.

مینا-صیفی
January 24th, 2015, 22:59
یک پینگ بگیرید ببینید میده پینگ یا نمیده اگر نمیده یعنی ایپی شما بلاک شده اگر میده از طریق روت ریست پسورد کنید پنل مدیریتی را .

mizban97
January 24th, 2015, 23:43
عرض سلام و خسته نباشید.
اقا من از روی سیستم خودم به هاست و ریسلر اینا لاگین میکنم با همون یوضر و پسوورد بدون مشکل.حالا همون هاست رو میخوام بهش لاگین کنم لاگین نمیشه. در صورتی که همه ی اطلاعات ورود رو درست میزنم.
خطای زیر رو میده

the login is invalid

ممنون میشم راهنماییم کنین.

همون طور که گفتند در بالا احتمالا ایپی سرورتون یا کشور مورد نظر که قصد لاگین با اون به هاستتون رو دارید از سمت یوزر روت بلاک شده است.
اگر ریسلر هستید به مسئول سرور اطلاع بدید

demonvictor
January 25th, 2015, 00:17
همون طور که گفتند در بالا احتمالا ایپی سرورتون یا کشور مورد نظر که قصد لاگین با اون به هاستتون رو دارید از سمت یوزر روت بلاک شده است.
اگر ریسلر هستید به مسئول سرور اطلاع بدید

نه بابا تست کردم با این حال ای پی شو آلوو کردم بازش کردم.در حالکی اگه بسته بود ای پیش سرور نات فاند میداد.من گفتم که یوضرنیم پسوورد اینا میزدم.حالا کار ندارم با این حال من ای پیشم زدم باز شه ولی بازم مشکل هستش.سرور مجازی رو ریست کردم نشد.کوکی پاک کردم نشد.چیکار کنم؟

Yas-Host
January 25th, 2015, 00:56
Cphulk رو بررسی کنید

demonvictor
January 25th, 2015, 12:22
Cphulk رو بررسی کنید

ممنون از راهنماییتون.
فقط ممنون میشم که این سوالم رو هم تو این تاپیک جواب بدین.کسی جواب نمیده الان چند روزه.
مرسی
http://www.webhostingtalk.ir/f55/133748/index3.html