PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار دامنه مخصوص گیم سرور

Mr.Pouria
January 24th, 2015, 20:55
سلام خدمت دوستان

نیاز مند دامنه با پسوند های .net یا .ir و یا .com هستم مخصوص گیم سرور و همچنین قابلیت برند شدن داشته باشه ... دامین اگه آزاد باشه که چه بهتر در غیر این صورت دامنه را پیشنهاد بدید و قمیت را نیز اعلام کنید ...

تشکر از دوستان ...

shahinmq
January 24th, 2015, 22:17
سلام تا چقدر می خواهید هزینه کنید ؟

Mr.Pouria
January 24th, 2015, 22:20
سلام تا چقدر می خواهید هزینه کنید ؟

سلام خدمت شما

پیشنهادتون رو شما اعلام کنید اگر خوب و قابل قبول باشه موافقت میشه اگر که نه هیچ منتظر اشخاص دیگر میمونیم :)

isn
January 24th, 2015, 22:26
سلام

شما مقدار پایه ای را که قصد هزینه کردن دارید بفرمایید ، گاها دیده شده تو این انجمن تعرفه کمتر از تعرفه ی انتقال دامین پیشنهاد شده !!!!!

Mr.Pouria
January 24th, 2015, 23:08
سلام

شما مقدار پایه ای را که قصد هزینه کردن دارید بفرمایید ، گاها دیده شده تو این انجمن تعرفه کمتر از تعرفه ی انتقال دامین پیشنهاد شده !!!!!

سلام خدمت شما دوست عزیز

حرف شما کاملا درست هست ...

اما خوب با توجه به اینکه من 3 پسوند مورد نظرم هست نمیشه یک قیمت پایه بدم زیرا هر پسوند قیمت پایه خودشو داره ...

منم از نرخ انتقال هر دامنه با خبر هستم و لذا قیمتی پیشنهاد نمیدم که نه به ضرر فروشنده باشه و نه برای خودم به صرفه باشه ...

قیمت دامنه هایی را که دارید و میخوایید پیشنهاد دهید شما با یک قیمت منصفانه اعلام کنید اگر از دامین خوشم اومد بنده هم یک قیمت اعلام میکنم در صورتی که باهم به نتیجه رسیدیم دامین مورد نظر را خریداری میکنم ...

navid2zp
January 24th, 2015, 23:48
gameservers.ir موجود هست .
قیمت رو خودتون پیشنهاد بدید .

Mr.Pouria
January 24th, 2015, 23:52
gameservers.ir موجود هست .
قیمت رو خودتون پیشنهاد بدید .

تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک

اما باید خدممتون عرض کنم دامین پیشنهادی مناسب کار من نیست زیرا این دامین بیشتر بدرد کسی میخوره که میخواد سرور گیم بفروشه یا اجاره بده ... اما ما برخلاف این موضوع میخوام یک سرور گیم ایجاد کنیم و کاربران داخل اون بازی کنن :)

mohsen_sh
January 24th, 2015, 23:56
Prowars - بازی اینترنتی استراتژیک با جوایز فوق العاده (http://prowars.ir)

سایت فعال نیست!
صرفا قالب گذاشتم ک پایین نباشه

pedrami
January 25th, 2015, 00:00
دوست عزیز شما چه بازی رو می خواید راه بندازید ؟ که دوستان بهتر بتونن پیشنهاد بدن ....

فرضا کسی که می خواد تراوین راه اندازی کنه با کسی که کی خواد word of warcraft راه بندازه خیلی اسم هاش به هم نمی خوره ...

شما چه گیم سروری می خواهید راه اندازی کنید؟

Mr.Pouria
January 25th, 2015, 11:22
Prowars - بازی اینترنتی استراتژیک با جوایز فوق العاده (http://prowars.ir)

سایت فعال نیست!
صرفا قالب گذاشتم ک پایین نباشه

سلام خدمت شما

دامنه با توجه به ایندکسی که داره بیشتر بدرد همون سرور هایی مثل تراوین و از این جمله بازی های استراتژیک آنلاین میخوره که به کار ما نمیاد ...

تشکر از شما

دوست عزیز شما چه بازی رو می خواید راه بندازید ؟ که دوستان بهتر بتونن پیشنهاد بدن ....

فرضا کسی که می خواد تراوین راه اندازی کنه با کسی که کی خواد word of warcraft راه بندازه خیلی اسم هاش به هم نمی خوره ...

شما چه گیم سروری می خواهید راه اندازی کنید؟

سلام خدمت شما ...

حرف شما درسته ...

ما نیازی به دامنه هایی که برای بازی هایی مثل تراوین و غیره هست نداریم ...

در مقابل نیاز مند دامنه هایی هستیم که قابلیت برند شدن مثل پردیس گیم رو داشته باشن بازی هایی که قراره روی سایت باشه به یک یا دو بازی محدود نیست که بشه گفت مثلا بر فرض مثلا wow رو بخوایم بزاریم فقط یه دامینی باشه که توش WOW باشه ! بازی ها از دسته های زیادی هستن و سبک های متنوع زیادی !

اما دامین هایی که تو مایه پردیس گیم باشه رو خریداریم ...

rnem
January 25th, 2015, 14:29
GamePalace.ir (گیم پالاس، قصر بازی، دامنه ای تاپ و برند در این زمینه)

Mr.Pouria
January 25th, 2015, 17:02
همچنان منتظر پیشنهاد های بهتر و خاص هستم ...

Lopez
January 25th, 2015, 17:05
wardenes.com موجود است و چند ماهی هم سایت wow بود.

Mr.Pouria
January 25th, 2015, 17:42
wardenes.com موجود است و چند ماهی هم سایت wow بود.

ممنون از شما اما میخاوم دامین حداقل بدون آرشیو باشه ...

دامین شما در سال 2012 دارای 3 ارشیو ذخیره شده هست که دو آرشیو از آن ها مربوط به هک سایت شما میباشد !! که در نوامر و دسامر 2012 سایتتون هک شده بوده برای همین متعصفانه نیمتونم دامنه شمارو توی لیست نظرسنجی دوستانم قرار بدم ....

delta
January 25th, 2015, 21:07
مرجع دانلود بازی صباگیم (http://www.sabagame.com)

هم نام با استودیو بازی سازی صباگیم و استودیو فیلم صبا و خبرگزاری های معروف ایرانی... اسمش همینطوری مشهور هست و در ضمینه بازی راحت برند هست.
بازدیدم داره..همه چیزم روش نصبه...رتبه هم کمکی داره.. وقت ندارم بهش برسم... دو تا قالب اپن کارت و وردپرس با قیمتهای 220 و 50 هزار جمعا 270 هزارت ومان هم براشون خریداری شده خواستید روش تقدیم میشه رایگان...

قیمت 250 هزار تومان..

Mr.Pouria
January 28th, 2015, 00:09
همچنان منتظر پیشنهاد های دوستان هستم

da12
February 11th, 2015, 11:06
یه دامنه عالی
tihu.ir

تیهو نامی زیبا به معنی نوعی پرنده و قابل استفاده برای کاربردهای مختلف
یه دامنه عالی و خاص که متن کوتاهی داره و در عین حال یه اسم زیبا و با معنی هست و مناسب کاربردهای متفاوت میتونه باشه
اگه نگیرید از دستتون رفته!

به بالاترین پیشنهاد میفروشم.
قیمت پایه : 200 هزار تومان
زمان انقضا حدود یک سال دیگه
davood.nozari@yahoo.com
( توی همین tihu.ir همین ادرس ایمیل رو گذاشتم )

isatis7t
February 23rd, 2015, 11:37
دامنه mywow.ir
آماده واگذاری میباشد

Mr.Pouria
February 23rd, 2015, 17:25
دوستان لطفا پیشنهاد دامنه ندید برای این موضوع دامنه خریداری شده

AriyaDownload
February 23rd, 2015, 17:49
سلام
برای بازی این دو دامین موجود هست :
delangiz Com & Net
mihanplay Com & Ir

- - - Updated - - -

عذرخواهی می کنم، پست خریداری دامین رو بعدا دیدم.

Esi
February 28th, 2015, 12:13
اگه بالای 2 میلیون پول برای خرید دامنه داری من یک اسم دارم که خودش برند این زمینه هست و نیازی نداره رندش بکنی . امروز سرورتو راه بندازی فردا با اسمش میتونی کلی یوزر بگیری . ولی بالای 2 میلیون هست ، بیا پی وی اگه خواستی