توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگرداندن backup دایرکت ادمین در cpanel
atlas123
January 24th, 2015, 08:21
سلام یک سوال دارم
من می تونم بکاپ هاست دایرکت ادمینو رو
در هاست cpanel برگردونم؟ اکه میشه چطور این کارو انجام بدم؟
a.e
January 24th, 2015, 09:44
ابتدا کافیست از طریق FTP فایل های مربوط به سایت خود را از سرور فعلی خود دانلود نمایید و سپس مجدد از طریق FTP فایل های سایت خود را در سرور جدید آپلود نمایید. از دیتابیس/دیتابیس های خود با ورود به PhpMyadmin سرور فعلی خود بک آپ گیری نمایید (Export) و سپس در سرور جدید مجدد وارد بخش PhpMyadmin شوید و بک آپ دیتابیس های خود را Import نمایید. (روش که خدمت شما عرض شد؛ ساده ترین روش انتقال بین کنترل پنل های متفاوت می باشد)
OmidX
January 24th, 2015, 09:53
سلام یک سوال دارم
من می تونم بکاپ هاست دایرکت ادمینو رو
در هاست cpanel برگردونم؟ اکه میشه چطور این کارو انجام بدم؟
اگر دسترسی روت دارید ، دسترسی سرور قبلی رو ب قسمت ترانسفر سی پنل بدید ، خودش بصورت خودکار همه چی رو براتون منتقل میکنه ...
medianet
January 24th, 2015, 10:29
سلام و عرض ادب
ابتدا باید در direct admin بک آپ بگیرید.
برای بازگردانی بک آپ هایی که با DirectAdmin ساخته شده اند :
- فایل بک آپ را Extract کنید
- در پوشهء domain/yourdomainname.com/public_html همهء فایل ها و فولدرها را به /public_html واقع در file manager انتقال دهید
اگر سایت شما دیتابیس دارد، فایل های .sql مربوط به دیتابیس ها در پوشهء backup قرار دارند. به سی پنل بروید و در قسمت MySQL Databases دیتابیس ها را بسازید و فایل های sql را بازگردانی کنید.