PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری خیلی فوری

parsntc1
January 24th, 2015, 00:43
سلام دوستان متاسفانه در کران جاب whmcs بنده یه مشکل ایجاد شده است و با توجه به اینکه خودم زیاد زبان خوب نیست و نتونستم با پشتیبانی whmcs درست ارتباط برقرار کنم و متاسفانه همکار بنده که به زبان انگلیسی تسلط داشته اونم مرخصی رفته و دسترسی بهش ندارم الان از دوستانی که زبان انگلیسی تسلط دارن لطفا متن زیر رو که گزاشتم برام انگلیسی کنند و بفرستم برای whmcs تا مشکلم رو حل کنند
(الان مشکل بنده این هست که کران رو وقتی توی مروگر اجرا میکنم اجرا میشه و یه قسمت گیر میکنه و توی ssh
هم اجرا کردم دیدم که یه قسمت گیر میکنه و مصرف cpu رو تا 95 درصد بالا میره و سرور هنگ میکنه
بعد کلا سرویس ها رو سایپند نمیکنه و یا صورت حساب ها ایجاد میشه برای کاربر ایمیل نمیشه یا گاهی صورت حساب ها ایجاد نمیشه به کل تمامی برنامه های ما رو به هم ریخته)
با تشکر از دوساتن

Ashkankamangar.ir
January 24th, 2015, 00:46
به من بفرمایید ماژول خاصی دارید؟
مثل ماژول پیامک
یا هرچیزی که با ساس شدن یا ... اجرا بشه؟

parsntc1
January 24th, 2015, 00:53
اره

ماژول esxi

پیامک

و لایسنس مننجر

و چندتا ماژول دیگه نصب هست

Ashkankamangar.ir
January 24th, 2015, 01:06
خب همشونو غیر فعال و بررسی کن
اگه کار کرد یه ماژولت مشکل داره
دونه دونه ماژولهارو روشن کن و بررسی کن
منم مشکل شمارو داشتم مشکلم پنل اس ام اس بود

parsntc1
January 24th, 2015, 18:02
خب همشونو غیر فعال و بررسی کن
اگه کار کرد یه ماژولت مشکل داره
دونه دونه ماژولهارو روشن کن و بررسی کن
منم مشکل شمارو داشتم مشکلم پنل اس ام اس بود
باشه الان همین کار رو میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

- - - Updated - - -

کلا این به مشکل برخورده الان سر یه فاکتور ساخته شده کران جاب گیر میکنه و با توجه به این که تمامی ماژول ها غیر فعال شدند

- - - Updated - - -

کسی نیست متن بالا رو برام ترجمه کنه؟

sehati416
January 24th, 2015, 18:46
Now my problem is it when I run bound in the browser, it get run but some of them stopped
An when I run it in ssh too, and again I saw some of them get stop again and increase usage of cpu 95 percent and server stop and all of program didn’t work correctly
دوست عزیز این هم ترجمه ی جمله ی بالا

nini_bade
January 29th, 2015, 00:58
دوست عزیز بجای این کارها ارور وب سرور رو بخونید
دایرکت ادمین 10 خط آخر هنگام اچرای دستی کرن جاب
بنده هم دقیقا این مشکل رو داشتم و بعد از ۱ ماه فهمیدم مشکل از قالب فاکتور پی دی اف هست.
فاکتور سازی در قالب پی دی اف رو غیر فعال کنید
در صورتی که حل نشد قالب اینویس ها رو به یک قالب دیفالت تغییر بدهید.نیازی به تماس با جایی نیست و خودتان مشکل خودتان را حل کنید حتی اگر طول بکشد.

- - - Updated - - -

صمنا باید حتما حتما توی آخر لاگ های سیستم بزنه گرون چاب کمپلت
جیزی مثل این:
2015/01/28 07:32
Cron Job: Starting Database Backup
System
Cron Job: Completed
System
Cron Job: Done
System
Cron Job: Starting Performing Client Status Sync

اگه گیر کرد وسطش همونجایی که گیر کرده مشکل شماست.

sarwhost
January 29th, 2015, 01:15
این مشکل شما اگر از بکاب گیری دیتابیس استفاده میکنید غیر فعالش کنید به احتمال زیاد از همینه

nini_bade
January 29th, 2015, 02:37
شما کاش مشکل نویسنده را بخونید
این یک مثال بوده و نشون میده که کرون جاب چطور کامل میشه
بهتر بود به کرون جاب خودتان ( اگر دارید) نگاهی می انداختید و فقط جهت پست دادن اظهار نظر نمی فرمودید.
این مشکل رو ندارند ایشون و اصلا این مشکل نیست اقدام برای بک آپ گیری اس کیو ال...کجایید دوست عزیز ؟

parsntc1
February 3rd, 2015, 12:43
دست همه دوستان درد نکنه
ببخشید بنده چند روزی کلا این قد درگیر شده بودم وقت نکردم بیام توی این انجمن
همین الان ترجمه دوستمون که کرده بودند به whmcs تیکت دادم
تا ببینم جواب چی میدن

- - - Updated - - -

فعلا که اعلام کردند که کران رو در ssh بزنیم و نتیجه رو براشون بفرسیم که این کار رو هم کردیم ولی از صب هست که منتظر جواب هسیم

- - - Updated - - -

دوستان الان برام این رو ارسال کردن
Hello Ali,

I've provided you with two commands to run via SSH.

1st command:
wget -O http://domain.com/admin/cron.php (http://ntcportal.com/admin/cron.php)

2nd command:
GET http:// (http://ntcportal.com/admin/cron.php)domain.com/admin (http://ntcportal.com/admin/cron.php)/cron.php (http://ntcportal.com/admin/cron.php)

These are alternatives to the command that you're currently using to run the cron.php file. Do you encounter the same issue with you run either of these commands?

الان این چی میگه؟

- - - Updated - - -

دوستان عزیز الان یه تیکت دیگه برام اومده دقیقا متوجه منظورش نشدم چی میگه این:
Hi Ali,

I have investigated but have not yet been able to identify the cause of the issue. I have now escalated this ticket for further investigation and a senior member of staff will reply once the cause has been identified.

Thanks in advance for your patience.

Regards,

Ashkankamangar.ir
February 3rd, 2015, 12:50
منظور کلی اینه که من بررسیامو کردم ولی هنوز دلیل مشخصی براش پیدا نکردم
میخواد بده پشتیبان ارشد جوابتونو بده
راستی این آدرس رو در مرورگر اجرا کنید ببینید ارور میده/
http://clients.site.com/admin/cron.php
جای clients.site.com محل نصب whmcs و جای admin نام پوشه ی مدیریت رو بزنید

parsntc1
February 3rd, 2015, 20:35
منظور کلی اینه که من بررسیامو کردم ولی هنوز دلیل مشخصی براش پیدا نکردم
میخواد بده پشتیبان ارشد جوابتونو بده
راستی این آدرس رو در مرورگر اجرا کنید ببینید ارور میده/
http://clients.site.com/admin/cron.php
جای clients.site.com محل نصب whmcs و جای admin نام پوشه ی مدیریت رو بزنید

اره زدم کلا سرور هنگ میکنه وقتی کران اجرا بشه

الان اینو یارو داده

Hi Ali,
I've uploaded a fresh copy of the /includes directory and the invoicepdf.tpl template file to /public_html/templates/pars and now an error is being produced:

PHP Fatal error: Call to undefined function smarty_modifier_sdate() in /home/admin/domains/ntcportal.com/public_html/templates_c/ee9e4ec70fea20c03f12ad78bf996a19^%%AC^ACC^ACC45BED %%emailtpl%3Aemailmessage.php on line 42

This is being caused by the invalid dates tags in your Credit Card Invoice Created' email template such as:

{$invoice_date_created|sdate}
and
{$invoice_date_due|sdate}

Replacing them with {$invoice_date_created} and {$invoice_date_due} should resolve the issue.

The original files are backed up to /includes.2015-02-03.john.EPJ-653974 and /public_html/templates/pars/invoicepdf.tpl.2015-02-03.john.EPJ-653974
You can attempt restoring your customisations one-by-one and if the problem should re-ocurr, you can contact the vendor directly for support in fixing the problem with their custom code.

If we can be of any more assistance, please don't hesitate to get back in contact.
منظورش چی هست؟

- - - Updated - - -

کسی نیست بگه این متن چی گفته؟
لطفا کمک کنید

startToday
February 3rd, 2015, 20:54
سلام دوست عزیز.
متنی که گذوشتید میگه که:

Hi Ali,
I've uploaded a fresh copy of the /includes directory and the invoicepdf.tpl template file to /public_html/templates/pars and now an error is being produced:
سلام علی.
من یه کپی تازه از پوشه ی includes و فایل invoicepdf.tpl توی /public_html/templates/pars آپلود کردم که یه ارور داد.
ارورش اینه:
PHP Fatal error: Call to undefined function smarty_modifier_sdate() in /home/admin/domains/ntcportal.com/public_html/templates_c/ee9e4ec70fea20c03f12ad78bf996a19^%%AC^ACC^ACC45BED %%emailtpl%3Aemailmessage.php on line 42
محتوای ارور میگه که: "فراخوانی تابع تعریف نشده smarty_modifier_sdate() توی مسیر /home/admin/domains/ntcportal.com/public_html/templates_c/ee9e4ec70fea20c03f12ad78bf996a19^%%AC^ACC^ACC45BED %%emailtpl%3Aemailmessage.php در خط چهل و دوم"

This is being caused by the invalid dates tags in your Credit Card Invoice Created' email template such as:
این ارور بخاطر استفاده از تگ نامعتبر date توی فایل "صورتحساب کارت اعتباری" ایجاد شده. مثلا:
و
Replacing them with {$invoice_date_created} and {$invoice_date_due} should resolve the issue.
جایگزین کردنشون با:
{$invoice_date_created}
و
{$invoice_date_due}
باید مشکلتون رو حل کنه.

The original files are backed up to /includes.2015-02-03.john.EPJ-653974 and /public_html/templates/pars/invoicepdf.tpl.2015-02-03.john.EPJ-653974
فایل های اصلی توی مسیر /includes.2015-02-03.john.EPJ-653974 and /public_html/templates/pars/invoicepdf.tpl.2015-02-03.john.EPJ-653974 موجود هستن.

You can attempt restoring your customisations one-by-one and if the problem should re-ocurr, you can contact the vendor directly for support in fixing the problem with their custom code.
If we can be of any more assistance, please don't hesitate to get back in contact.
شما میتونید به بازگردانی تغییرات انجام شدتون اقدام کنید و اگه دوباره مشکلی ایجاد شد میتونی مستقیما با فروشندتون تماس بگیرید تا اونا مشکل رو با کدهای دلخواهشون برطرف کنن. اگر میتونیم بیشتر از این کمکتون کنیم، بدون معطلی بامون تماس بگیر.

این ترجمه ی متن مورد نظر بود دوست عزیز.

dakkeh20
February 3rd, 2015, 20:59
از ماژول فارسی سازی فاکتور ها و قالب استفاده میکنید ؟

در قسمت قالب ایمیل ها تغییراتی دادید ؟

sht-design
February 3rd, 2015, 21:12
تمام منظورشون اینه که توی قسمت ساخت فاکتور برای پی دی اف و قالب ارسال ایمیل مشکل داره و چند تگ رو قرارداده براتون تا جایگزین کنید
ان شاء الله مشکلتون حل بشه

parsntc1
February 4th, 2015, 10:33
سلام دوست عزیز.
متنی که گذوشتید میگه که:

Hi Ali,
سلام علی.
من یه کپی تازه از پوشه ی includes و فایل invoicepdf.tpl توی /public_html/templates/pars آپلود کردم که یه ارور داد.
ارورش اینه:
محتوای ارور میگه که: "فراخوانی تابع تعریف نشده smarty_modifier_sdate() توی مسیر /home/admin/domains/ntcportal.com/public_html/templates_c/ee9e4ec70fea20c03f12ad78bf996a19^%%AC^ACC^ACC45BED %%emailtpl%3Aemailmessage.php در خط چهل و دوم"

این ارور بخاطر استفاده از تگ نامعتبر date توی فایل "صورتحساب کارت اعتباری" ایجاد شده. مثلا:
و
جایگزین کردنشون با:
{$invoice_date_created}
و
{$invoice_date_due}
باید مشکلتون رو حل کنه.

فایل های اصلی توی مسیر /includes.2015-02-03.john.EPJ-653974 and /public_html/templates/pars/invoicepdf.tpl.2015-02-03.john.EPJ-653974 موجود هستن.

شما میتونید به بازگردانی تغییرات انجام شدتون اقدام کنید و اگه دوباره مشکلی ایجاد شد میتونی مستقیما با فروشندتون تماس بگیرید تا اونا مشکل رو با کدهای دلخواهشون برطرف کنن. اگر میتونیم بیشتر از این کمکتون کنیم، بدون معطلی بامون تماس بگیر.

این ترجمه ی متن مورد نظر بود دوست عزیز.

دمت گرم داداش خدا خیرت بده

- - - Updated - - -

از ماژول فارسی سازی فاکتور ها و قالب استفاده میکنید ؟

در قسمت قالب ایمیل ها تغییراتی دادید ؟

از ماژول شمسی سازی استفاده کرده بودیم که متاسفانه این مشکلات به وجود اومده برامون
بله در قالب ایمیل ها طبق اموزش نصب ماژول دستکاری کرده بودیم

- - - Updated - - -

تمام منظورشون اینه که توی قسمت ساخت فاکتور برای پی دی اف و قالب ارسال ایمیل مشکل داره و چند تگ رو قرارداده براتون تا جایگزین کنید
ان شاء الله مشکلتون حل بشه

درسته الان خود که پشتیبان whmcs تغییراتی توی بعضی فایل ها خودشون دادند سرور به حالت عادی برگشته بعد تغییرات را دادیم خداروشکر مشکل حل شد

dakkeh20
February 4th, 2015, 10:34
باید در قالب ایمیل ها تغییراتی رو که دادید به صورت چپ چین در بیارید تا مشکل حل بشه .

قبلا این مشکل برای بنده هم بود که با اینکار مشکل برطرف شد .

parsntc1
February 4th, 2015, 10:58
باید در قالب ایمیل ها تغییراتی رو که دادید به صورت چپ چین در بیارید تا مشکل حل بشه .

قبلا این مشکل برای بنده هم بود که با اینکار مشکل برطرف شد .

کلا پیشنهاد میکنم از هیچ ماژول شمسی سازی استفاده نشه ما که استفاده کردیم خیلی اذیتمون کرد کل فاکتتور هامو ن سرویس هامون به هم ریخته بود